Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

S Pen

Nga afër e pjesës së sipërme të S Pen blu, duke treguar pjesën e sipërme të takimit të argjendtë

I pakrahasueshëm, S Pen përkufizon përvojën e Note

I rindërtuar për të vendosur më shumë fuqi në majat e gishtave tuaj

S Pen ynë më i përparuar deri tani. Me një dizajn elegant, me një trup të vetëm, ndjek lëvizjet tuaja dhe shkruan, vizaton dhe komandon më gjatë.

 • Deri në 10

  orët e baterisë në kohën e pritjes1

Top part of blue S Pen and lower part of black S Pen. Each one moves towards the center to show more of the pen

Lejon përdorimin e Bluetooth

S Pen është tani telekomanda juaj

Telekomanda shndërron klikimet tuaja në veprim

Më një klikim kaloni përmes një prezantimi, shihni dhe ndaloni video, ose bëni një fotografi — e gjitha me S Pen.2

Një grua duke qëndruar përpara një muri me një ilustrim në të duke mbajtur S Pen

Veprimet në ajër ju japin kontroll intuitiv me një tundje të dorës tuaj

E kemi rindërtuar S Pen për t’u përputhur me lëvizjet tuaja, duke ju lejuar të kontrolloni telefonin tuaj përmes gjesteve të thjeshta.3

Kamera e përparme

Lëvizni S Pen sipas drejtimit të orës dhe drejtimit të kundërt të orës për të ndryshuar këndin e kamerës dhe regjistroni një pjesë të pozës së grupit ose të gjithë skenën.

Një dorë që mban S Pen blu që lëviz në drejtimin e orës. Selfi i tre miqve në një park ndryshon në një pjesë tek shikimi i plotë, duke simuluar sesi mund të ndryshoni regjimet e kamerës në Kamerën e përparme
Volumi

Ngrini zërin duke bërë gjeste për lart. Ulni tingullin duke bërë gjeste për poshtë — nuk ka nevojë të prekni butonin e volumit.

Një dorë që mban S Pen që lëviz lart dhe poshtë. GUI i volumit treguar i vendosur mbi një kopertinë të albumit ngjitet lart, duke treguar volumin që ngrihet nga S Pen

Veglat e S Pen

Rikrijuar për t’i dhënë hov aftësisë tuaj krijuese

Kalimi i tekstit shndërron shkrimin tuaj të dorës në tekst në çast

Shkruani mendimet tuaja, pastaj thjesht takoni, duke shndërruar shënimet e projektit tuaj në tekst të lexueshëm që mund ta kopjoni, ngjisni dhe shpërndani.4

Nga afër e ekranit Galaxy Note10 plus dhe S Pen blu duke shkruar Ndaloni së foluri Filloni të bëni. Imazhi largohet për të zbuluar telefonin e plotë dhe shkrimi i dorës shndërrohet në tekst, duke treguar veçorinë e Kalimit të Tekstit

*Funksioni i kalimit të tekstit të vërtetë mund të kërkojë njëfarë përpunimi për ta shndërruar shkrimin në tekst.

Po aq e natyrshme sa shkrimi në letër

Rikrijuar për t’u personalizuar, Samsung Notes ju lejojnë të përshtatni cilësimet e S Pen tuaj si ngjyra e bojës dhe trashësia dhe të ruani preferencat tuaja.

Ilustrim me GUI Samsung Notes të Zmadhuara të vendosur sipër. Ai zmadhon imazhin ndërsa përqindja e imazhit rritet

Shënimi në Ekranin e fikur është gati kur ju nevojitet

Nxirrni S Pen për të përdorur shënimin në Ekranin e fikur. Shkruani dhe vizatoni në një shumëllojshmëri ngjyrash. Pastaj ruajeni ekranin tuaj në Samsung Notes ose nguleni atë tek Ekrani Gjithnjë i Ndezur.

Galaxy Note10 plus shihet në modalitetin e peizazhit me memorandumin ekran në ekran dhe një S Pen blu që shkruhet në ekran

AR Doodle vendos vizionin tuaj artistik në një dimension të ri

Vizatoni në 3D me AR Doodle dhe S Pen. Krijimet tuaja mund të ndjekin fytyrën tuaj dhe hapësirën rreth jush për video që bien në sy.

*I disponueshëm vetëm në aplikacionin origjinal të Kamerës.

Video e AR Doodle e regjistruar me Galaxy Note10 plus e një gruaje në një park me nota muzikore vizatimore të vendosura sipër
Shihni
Galaxy Note10
Galaxy Note10+

Ngjyra

Galaxy Note10
 • Aureolë me shkëlqim
 • Aureolë e zezë
 • Aureolë rozë
Galaxy Note10+
 • Aureolë me shkëlqim
 • Aureolë e zezë
 • Aureolë e bardhë

Madhësia e ekranit

Galaxy Note10 6.3”
Galaxy Note10+ 6.8”

Kamera e përparme

Galaxy Note10 Kamera e Selfie
Galaxy Note10+
 • Kamera e Selfit

Kamera e pasme

Galaxy Note10
 • Kamera Telefoto
 • Kamera me Kënd të gjërë
 • Kamera Ultra e Gjërë
Galaxy Note10+
 • Kamera Telefoto
 • Kamera me Kënd të gjërë
 • Kamera Ultra e Gjerë
 • Kamera DepthVision

Kapaciteti i Baterisë*

Galaxy Note10 3500mAh (zakonisht)
Galaxy Note10+ 4300mAh (zakonisht)

RAM

Galaxy Note10
 • 8GB
Galaxy Note10+ 12GB

Ruajta

Galaxy Note10
 • 256GB
Galaxy Note10+
 • 256GB
 • 512GB
 • Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të varet nga shteti apo operatori.
 • 3500mAh dhe 4300mAh (zakonisht) i referohet vlerës së zakonshme të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë mes mostrave të baterive të analizuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3400mAh për Galaxy Note10 dhe 4170mAh për Galaxy Note10+. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Zgjeroni për të parë dallimet ndërmjet modeleve të Galaxy Note10.