AKSESORËT

Kapaku pozicionues Clear View

Më shumë se thjesht mbrojtje, ky kapak e mban gjithashtu Galaxy Note8 në kënd optimal për të parë përmbajtje multimediale në Infinity Display. UX i dedikuar e bën të thjeshtë kontrollimin e sinjalizimeve, kryerjen e thirrjeve etj. të gjitha pa e hapur.

Kapaku pozicionues Clear View në ngjyrë Midnight Black, i palosur për të qenë gati për Galaxy Note8 në regjim horizontal
Në fillim hapet Kapaku pozicionues Black dhe më pas një nga një Orchid Gray, Deep Sea Blue, Maple Gold.

Kapaku LED View

Kontrolloni telefonin tuaj dhe njoftimet me një shikim me ekranin LED dhe madje caktojuni kontakteve ikona të personalizuara për të personalizuar ID-në e telefonuesit. Dhe me një xhep për karta në pjesën e brendshme, mund të mbani artikujt tuaj të rëndësishëm—telefonin dhe kartat e bankës apo të autobusit—në një vend të vetëm praktik.

 • Një dorë që mban Galaxy Note8 në Kapakun LED View në Midnight Black
 • Një dorë që mban Galaxy Note8 në Kapakun LED View në Maple Gold

Kapaku Alcantara

Mbroni telefonin tuaj me teksturën luksoze Alcantara të ngjashme me kamoshin. Mbuluar me këtë material brenda dhe jashtë, kjo kasë është gjithashtu rezistente sepse është rezistente ndaj gërvishtjeve dhe ndaj njollave dhe është e lehtë për t’u pastruar me sapun dhe ujë.

 • Pamja e përparme dhe e pasme e Galaxy Note8 në Kapakun Alcantara në Black
 • Pamja e përparme dhe e pasme e Galaxy Note8 në Kapakun Alcantara në Pink
 • Pamja e përparme dhe e pasme e Galaxy Note8 në Kapakun Alcantara në Khaki
 • Pamja e përparme dhe e pasme e Galaxy Note8 në Kapakun Alcantara në Dark Gray

Kapaku 2Piece

Format e tij gjeografike argëtuese dhe të kapshme nga syri jo vetëm që i mbrojmë këndet e Galaxy Note8, por ky kapak ofron një gjallëri unike ndërkohë që ruan mbërthimin komod. Plastika mat është mbrojtëse dhe e lehtë për t’u vendosur ose hequr me mikro-bashkueset thithëse.

 • Një dorë që vendos pjesën e sipërme të Kapakut 2Piece mbi Galaxy Note8

Kapaku pozicionues mbrojtës

Mbajeni telefonin të sigurt nga dëmtimet dhe mbani një pamje të plotë të Infinity Display me këtë kapak mbrojtës të shkallës ushtarake. Një këmbalec në pjesën e pasme e mban telefonin tuaj ndërsa shikoni video dhe del nga vendi kur aplikohet shumë trysni në mënyrë që të mos thyhet.

*Certifikuar në përputhje me MIL-STD-810G-516.7.

*Hiqeni plotësisht kapakun për të karikuar me valë Galaxy Note8.

 • Pjesa e pasme e Galaxy Note8 në Kapakun pozicionues mbrojtës në Black, e vendosur në këmbalec

Kapaku Clear

Shtoni një shtresë mbrojtjeje, por lejoni që ngjyrat dhe dizajni të duken sërish. Me vetëm 0,95 mm trashësi, ruan formën e Galaxy Note8 dhe mbërthimin komod ndërsa i shton një finiturë me shkëlqim të lartë.

Pamja e pasme e Galaxy Note8 në Kapakun Clear në Black, Blue, Orchid Gray, Gold

Karikuesi i konvertueshëm me valë

Thjesht vendoseni Galaxy Note8 në këtë karikues me valë për t’u kthyer në 100% bateri pa humbur asnjë skenë. Mund të përshtatet për t’u bërë bashkuese ose mbajtëse: shtrijeni telefonin ose ngrijeni në pozicion vertikal ose horizontal në mënyrë që të shikoni ose të bisedoni edhe gjatë kohës që karikohet.

 • Pamje treçerek e Wireless Charger Convertible në Couch Black
  Një video e Wireless Charger Convertible në Black që ndryshon nga bashkuesja në stacionim dhe që rrotullohet në pamje treçerek nga e majta
 • Pamje treçerek e Wireless Charger Convertible në Couch Brown

Paketa e baterisë

Kur jeni në lëvizje, kjo paketë baterie është një mënyrë e lehtë për ta mbajtur telefonin tuaj të karikuar. I hollë dhe elegant për t’u vendosur në çantë apo në xhep, ai karikohet shpejt dhe e karikon telefonin tuaj po aq shpejt.

5100mAh
Paketë baterie në blu dhe në të bardhë

Nëse nuk mund të prisni, si mendoni për Galaxy S8 ose S8+?

BLI TANI