Aksesorë

Kaq shumë mënyra për t’a bërë Galaxy Note9 tuajin.

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria mund të ndryshojë sipas vendit ose operatorit.

Wireless Charger Duo në këndin tre-të-katërtat, parë nga ana e majtë

Kapaku pozicionues Clear View

Kapaku pozicionues Clear View e mban Galaxy Note9 në tre kënde optimale, në mënyrë që të mund të zgjidhni pozicionin e duhur për të bërë selfie ose për të parë një film. Plus, bëni telefonata, kontrolloni njoftimet dhe më shumë pa u dashur të hapni kapakun.

  • Galaxy Note9 Blu Oqeani brenda Kapakut pozicionues Clear View i zi, e vizatuar për të treguar tre këndet e këmbëzës
 • Galaxy Note9 Bakër Metalik brenda Kapakut pozicionues Clear View kafe
 • Galaxy Note9 Blu Oqeani brenda Kapakut pozicionues Clear View blu
 • Galaxy Note9 Vjollcë Livando brenda Kapakut pozicionues Clear View vjollcë

Kapaku LED View

I zgjuar, elegant dhe mbrojtës. Kapaku LED View përdor drita shprehëse LED për t’ju njoftuar për telefonata, mesazhe dhe më shumë. Kontrolloni dhe dëgjoni muzikë përmes kapakut. Jepini një pamje unike identifikimit të telefonatës duke zgjedhur nga ikonat e vendosura paraprakisht ose duke personalizuar tuajën. Ajo madje ka një xhep të brendshëm për të mbajtur kartën e bankës apo të autobusit aty pranë.

 • Galaxy Note9 Blu Oqeani brenda Kapakut LED View i zi, me orën e treguar në pjesën e përparme të kapakut
 • Galaxy Note9 Bakër Metalik brenda Kapakut LED View kafe, me orën e treguar në pjesën e përparme të kapakut
 • Galaxy Note9 Blu Oqeani brenda Kapakut LED View blu, me orën e treguar në pjesën e përparme të kapakut
 • Galaxy Note9 Vjollcë Livando brenda Kapakut LED View vjollcë, me orën e treguar në pjesën e përparme të kapakut

Kapak Portofol prej Lëkure

Jepini Galaxy Note9 tuaj një pamje dhe një ndjenjë lluksi. E prodhuar me lëkurë origjinale vici nga Italia, ky Kapak Portofol prej lëkure elegante ka një shtresë prej mikrofibre për të mbrojtur telefonin tuaj dhe një xhep të brendshëm për karta për lehtësi.

Tre Galaxy Note9 të treguar në tre opsione ngjyrash të Kapakëve Portofol prej Lëkure. Galaxy Note9 Blu Oqeani në kasën e zezë, Galaxy Note9 Bakër Metalik në kasën kafe dhe Galaxy Note9 E zezë Mesnate në kasën e kuqe.

Kapaku pozicionues mbrojtës

Merrni mbrojtje të pashembullt për Galaxy Note9 tuaj. Kapaku pozicionues mbrojtës është analizuar për rënie dhe i është akorduar një vlerësimi ushtarak.1 Kasa elegante shoqërohet gjithashtu me një këmbëz për të mbajtur telefonin tuaj në një kënd të rehatshëm shikimi pa penguar Infinity Display. Dhe ende mund të përdorni një karikues me valë.2

 • Dy Galaxy Note9 Blu Oqeani në Kapakët pozicionues mbrojtës të zinj, treguar në regjimin peisazh dhe nga pjesa e pasme
 • Dy Galaxy Note9 E zezë Mesnate në Kapakët pozicionues mbrojtës të argjendta, treguar në regjimin peisazh dhe nga pjesa e pasme

Kapak Silikoni

Përtej të qënit të butë dhe super të lëmuar, Kapaku Silikon shton një ndjenjë të fuqishme dhe mbajtje të rehatshme për Galaxy Note9 tuaj. Materiali i butë siguron mbrojte nga goditja ndërsa shtresa prej mikrofibre e mbron telefonin tuaj, duke parandaluar konsumimin. Me një gamë ngjyrash që mund të zgjidhni, mund t’i përzieni ose t’i përputhni me telefonin tuaj.

 • Një dorë e treguar që mban Galaxy Note9 Blu Oqeani në Kapakun Silikon të zi, e parë nga pas
 • Një dorë e treguar që mban Galaxy Note9 Blu Oqeani në Kapakun Silikon blu, e parë nga pas
 • Një dorë e treguar që mban Galaxy Note9 E zezë Mesnate në Kapakun Silikon të bardhë, e parë nga pas
 • Një dorë e treguar që mban Galaxy Note9 Vjollcë Livando në Kapakun Silikon vjollcë, e parë nga pas

Kapaku Clear

Tregoni formën elegante dhe ngjyrat e gjalla të Galaxy Note9 tuaj. Transparenca e Kapakut Clear dhe profili i hollë shtojnë mbrojtje për t’a mbajtur telefonin tuaj që të duket si më i miri — ndërsa ruajnë stilin e tij.

Galaxy Note9 parë nga pas në Kapakun Clear

Karikues me Valë Duo

Tani nuk ka pse të zgjidhni se cilën pajisje të karikoni më parë. Mund të karikoni dy në të njëjtën kohë me Karikues me Valë Duo. Këmbëza mban lart telefonin tuaj në mënyrë që të shihni një film ose t’i përgjigjeni një teksti ndërsa karikohet. Ndërkohë, pajisjet tuaja që vishen ose telefoni i një miku mund të marrin energji në të njëjtën kohë në pad.3

 • Galaxy Note9 Blu Oqeani dhe Ora Galaxy e argjendtë treguar në Karikuesin me Valë Duo i zi
 • Galaxy Note9 Blu Oqeani dhe Ora Galaxy e argjendtë treguar në Karikuesin me Valë Duo i bardhë

Karikues pozicionues me valë

Merrni energji pa u futur në prizë. Karikoni shpejt pajisjet tuaja duke i vendosur në Karikuesin pozicionues me valë të çertifikuar Qi. Punon në mënyrë të volitshme me të gjitha pajisjet tuaja që janë të përputhshme me Qi, kështu që nuk keni nevojë të ngatërroheni me tela për t’u kthyer në 100%.3

 • Galaxy Note9 Blu Oqeani treguar duke u vendosur në Karikues pozicionues me valë të zi
 • Galaxy Note9 Blu Oqeani treguar duke u vendosur në Karikues pozicionues me valë të bardhë

Gear IconX

Gear IconX janë më shumë sesa kufje me valë — janë një bibliotekë portative e muzikës, një regjistrues i stërvitjes dhe madje një trainer personal. Pavarësisht nëse janë veç ose të lidhur me Galaxy Note9 tuaj, mund të dëgjoni playlistën dhe podkastet tuaja, të maksimizoni stërvitjet tuaja dhe të regjistroni përparimin tuaj. E gjitha pa e prekur fare telefonin tuaj.

 • Gear IconX dhe kasa e karikimit i zi
 • Gear IconX dhe kasa e karikimit gri
 • Gear IconX dhe kasa e karikimit rozë