Eksploro

Një fotografi e bërë me Galaxy Note9 e dy njerëzve që qëndrojnë në një fushë pas një batanije me hijet e tyre të ndriçuara nga dielli pas tyre

Këshilla për fotografi

Shfletoni një galeri fotografish dhe videosh frymëzuese dhe klikoni për të marrë hapa çuditërisht të thjeshta që ju lejojnë të bëni tuajat.

 • Mësoni sesi të rregjistroni një hije mahnitëse duke përdorur një xham të detajuar dhe Hapjen e Dyfishtë

  Perënduesi i diellit

  Hapje e Dyfishtë: Dritë e Shndritshme

 • Mësoni sesi të merrni efektin e thyerjes me xhama me ngjyrë me Hapjen e Dyfishtë

  Formuesi i Diellit

  Hapje e Dyfishtë: Dritë e Shndritshme

 • Mësoni sesi të rregjistroni një natyrmort dramatik me pijen tuaj të preferuar dhe Hapjen e Dyfishtë

  Rifreskuesi

  Hapje e Dyfishtë: Dritë e Shndritshme

 • Mësoni sesi të bëni një pozë sikur te jeni në buzë të një shkëmbi me regjimin e Perëndimit të diellit të Përmirësuesit të Pamjes

  Fundi i Botës

  Optimizuesi i Skenës: Muzgu

 • Mësoni sesi të bëni një selfie që nuk duket si e tillë me shkrehësin e Bluetooth të S Pen

  Silueta e Puthur nga Dielli

  S Pen: Aktivizuesi i Bluetooth

 • Mësoni sesi të rregjistroni Efektin e Orës Magjike me një trekëmbësh dhe Regjimin Automatik

  Piku

  Modaliteti Automatik

 • Mësoni sesi të drejtoni kamerën tuaj drejt qiellit për të gjetur bukurinë ndërmjet ndërtesave me Rregjimin Automatik

  Metropoli

  Modaliteti Automatik: Fokus

 • Mësoni sesi të bëni një pozë që e bën qytetin tuaj të duket krejtësisht i ri duke përdorur Rregjimin Automatik

  Barku

  Kyçja e Ekspozimit Automatik

 • Mësoni sesi të rregjistroni me një perspektivë të re duke përdorur Regjimin Automatik

  Shkrepja e Sipërme

  Modaliteti Automatik: Fokus

 • Mësoni sesi të rregjistroni një selfie me korniza mahnitëse me shkrehësin Bluetooth të S Pen

  Ngjizja

  S Pen: Aktivizuesi i Bluetooth

 • Mësoni sesi të vendosni në kornizë mikun tuaj në një mënyrë të re me Modalitetin Automatik

  Vizioni i Tunelit

  Kyçja e Ekspozimit Automatik

 • Mësoni sesi të shndërroni një strukturë interesante në një kornizë të bukur me Modalitetin Automatik

  Struktura

  Kyçja e Ekspozimit Automatik

 • Mësoni sesi të bëni fotografi që lënë përshtypje, edhe nëse jeni ulur, me shkrehësin Bluetooth të S Pen’s Bluetooth

  Vertigo

  S Pen: Aktivizuesi i Bluetooth

 • Mësoni sesi të rregjistroni me një lloj të ri selfie pasqyre me shkrehësin Bluetooth të S Pen’s Bluetooth trigger

  Portali Magjik

  S Pen: Aktivizuesi i Bluetooth

 • Mësoni sesi të bëni një pozë që sfidon gravitetin me Pozën e Shpërthimit

  Pezull në Ajër

  Modaliteti Automatik: Shkrepja në Hov

 • Mësoni sesi të bëni një fotografi që thekson bukurinë e pemëve me Përmirësuesin e Pamjes së Pemëve

  Hyjnor

  Optimizuesi i Skenës: Pemë

 • Mësoni sesi të t’i bëni fotografitë tuaja të ushqimit që të duken me të vërtetë që t’u shkojë goja lëng me modalitetin Përmirësuesi i Pamjes së Ushqimit

  Grushti

  Optimizuesi i Skenës: Ushqim

 • Mësoni sesi t’i bëni që petalet të duken shkëlqyeshëm në fotografitë tuaja të luleve me modalitetin Përmirësuesi i Pamjes së Luleve

  Buqeta

  Optimizuesi i Skenës: Lule

 • Mësoni sesi të shndërroni trupin tuaj në një kanvas për hije me Modalitetin Automatik

  Shiritat e Hijeve

  Hapje e Dyfishtë: Dritë e Ulët

 • Mësoni sesi të bëni hijen tuaj subjektin e një selfie me shkrehësin Bluetooth të S Pen

  Fizarmonika

  S Pen: Aktivizuesi i Bluetooth

 • Mësoni sesi të shndërroni një strukturë interesante në një kornizë të bukur me Modalitetin Automatik

  Tatuazhi i Dritës

  Kyçja e Ekspozimit Automatik

Zgjidhni ngjyrën tuaj #GalaxyNote9

Gjetur vetëm në PENUP, ngjyrë në dizenjot e Z.Doodle dhe ndajeni atë me njerëz të tjerë. Mund të krijoni art origjinal duke shtuar kontaktin tuaj artistik.

Shkoni te PENUP >
 • Një ilustrim bardhë e zi nga Z. Doodle që duket si një fytyrë

  Mr.Doodle's design

 • Një version i ngjyrosur i skicës që duket si një fytyrë i Z. Doodle nga @SheenaNoelle

  @SheenaNoelle

 • Një version i ngjyrosur i skicës që duket si një fytyrë i Z. Doodle në një sfond blu nga @jamkkanman100

  @jamkkanman100

 • Një ilustrim bardhë e zi nga Z. Doodle që duket si një lepur

  Mr.Doodle's design

 • Një version i ngjyrosur i skicës që duket si një lepur i Z. Doodle në një sfond blue nga @Alan

  @Alan

 • Një version i ngjyrosur i skicës që duket si një lepur i Z. Doodle nga @AleeArtist

  @AleeArtist

 • Një ilustrim bardhë e zi nga Z. Doodle që duket si një anije kozmike me gjëra që po bien nga pjesa e poshtme

  Mr.Doodle's design

 • Një version i ngjyrosur i skicës nga Z. Doodle që duket si një anije kozmike me sfond të zi nga @MarcoRocha

  @MarcoRocha

 • Një version i ngjyrosur i skicës nga Z. Doodle që duket si një anije kozmike me sfond të kuq nga @Tommy420247

  @Tommy420247

 • Një ilustrim bardhë e zi nga Z. Doodle që duket si një person me një dorë

  Mr.Doodle's design

 • Një version i ngjyrosur i skicës si njeri të Z. Doodle nga @Eric

  @Eric

 • Një version i ngjyrosur i skicës si njeri të Z. Doodle me sfond të zi, nga @trigger01

  @trigger01

 • Një ilustrim bardhë e zi nga Z. Doodle që duket si një derr me dhëmbë të dalë

  Mr.Doodle's design

 • Një version i ngjyrosur i skicës si derr të Z. Doodle nga @BlackUnicorn

  @BlackUnicorn

 • Një version i ngjyrosur i skicës si derr të Z. Doodle nga @justcallhoward

  @justcallhoward

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e një xhami kristali të prerë që përmban një lëng rozë dhe një dorë e zgjatur për t’a marë gotën, të gjitha duke hedhur hije në një sipërfaqe të bardhë

  Perënduesi i diellit

  Përzieni pijen tuaj të preferuar dhe merreni në një vend me diell. Sa më i detajuar xhami, aq më mirë. Përkulni xhamin tuaj për të hedhur një hije të ndërlikuar.

  Pastaj vendosni kamerën tuaj në Regjimin Pro, prekni ikonën e hapjes dhe sigurohuni që të jetë në f2.4. Pastaj tërhiqni shpejtësinë e shkrepjes majtas ose djathtas, prekni ekranin për t'u përqëndruar tek xhami dhe bëni shkrepjen.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e barërave blu të rrethuar nga limonë që hedhin hije në tryezë

  Formuesi i Diellit

  Hidhi vetes një pije në një gotë xhami plot ngjyra dhe merreni me vete jashtë në një ditë të ndritshme. Pastaj nxirreni atë në diell që të hedhë një hije dramatike.

  Në Regjimin Pro, prekni ikonën e hapjes dhe sigurohuni që të jetë në f2.4. Pastaj tërhiqni shpejtësinë e shkrepjes majtas ose djathtas, prekni ekranin për t'u përqëndruar tek xhami dhe bëni shkrepjen.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e barërave blu të rrethuar nga limonë që hedhin hije në tryezë

  Rifreskuesi

  Hidhni pije tuaj të preferuar dhe merreni me vete diku në diell. Pastaj vendosni xhamin në mënyrë që të hedhë një hije unike. Kaloni aparatin tuaj në Regjimin Pro, prekni ikonën e hapjes dhe vendoseni në f2.4. Pastaj tërhiqni shpejtësinë e shkrepjes majtas ose djathtas dhe bëni fotografi.

  Luaj përreth me përbërjen duke shtuar më shumë xhama dhe objekte në skenë.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e dy palë këmbë që dalin poshtë një batanije në perëndimin e diellit, që duket sikur varen sipër një shkëmbi

  Fundi i Botës

  Për një peisazh të bukur, uluni në tokë dhe shtrini këmbët tuaja. Mbajeni Galaxy Note9 tuaj në një kënd të ulët, zgjidhni Regjimin Automatik dhe prekni këmbët tuaja. Pastaj prisni të shfaqet ikona e muzgut dhe bëni fotografinë.

  Për t’a bërë fotografinë tuaj edhe më interesante, shtojini disa detaje skenës në plan të parë, si një batanije ose një libër.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e dy njerëzve që qëndrojnë në një fushë pas një batanije me hijet e tyre të ndriçuara nga dielli pas tyre

  Silueta e Puthur nga Dielli

  Bëni partnerin tuaj të qëndrojë përpara perëndimit të diellit ndërsa mban një batanije mbi trupin e tyre. Ndërkohë që bëhen gati, vendosni Galaxy Note9 tuaj në një trekëmbësh ose sipërfaqe të qëndrueshme përballë tyre, zgjidhni Regjimin Pro dhe vendosni hapjen në f2.4. Pastaj bashkohuni me ta, pozoni, dhe klikoni Aktivizuesin Bluetooth në S Pen tuaj për të bërë një selfie nga larg.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e pemëve që janë mbi një vend me ujë dhe dielli që shfaqet nga pas gjatë perëndimit

  Piku

  Shkoni në vendin tuaj të preferuar në orën magjike-pjesa e agimit ose muzgut kur dielli është më i kuqi. Përdorni një stol me tri këmbë ose një sipërfaqe të qëndrueshme për të mbështetur telefonin tuaj, vendosni kamerën në Regjimin Automatik dhe shkrepni diellin sapo godet pemët. Pastaj shkrepni fotografinë tuaj.

  Ndjehuni të lirë të eksperimentoni me shkrepjen tuaj duke treguar më shumë tokë ose qiell.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 që shikon lart ndërmjet dy ndërtesave prej xhami, e shfaqur në një kënd ekstrem me një zog që fluturon aty afër

  Metropoli

  Qëndroni midis dy ndërtesave dhe drejtoni kamerën tuaj lart. Drejtoni shkrepjen tuaj duke prekur ikonën e ingranazhit në këndin e sipërm të djathtë dhe duke zgjedhur linjat e Rrjetit > 3x3.

  Pastaj mbajeni gishtin në bazën e një ndërtese për të bllokuar ekspozimin dhe për të bërë shkrepjen tuaj.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e ndërtesave të qytetit, me pjesën e poshtme të errët të një ure që kalon përmes qendrës së fotografisë

  Barku

  Ecni nën një urë të gjatë dhe qëndroni përballë anës tjetër. Pastaj drejtoni kamerën tuaj lart në mënyrë që ura të duket si e lidhur në krye të kornizës.

  Vendosni aparatin tuaj në Regjimin Automatik, prekni pjesën e poshtme të urës për të ekspozuar detajin dhe më pas bëni fotografinë tuaj.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 që shikon lart, me një karusel plot ngjyra në sfond të një qielli blu pa re

  Shkrepja e Sipërme

  Së pari, shkoni nën një strukturë dhe kërkoni një perspektivë të ndryshme. Një rrotë hekuri do të jetë mirë. Pastaj vendosni telefonin tuaj në Regjimin Automatik, përdorni qiellin për të përshtatur subjektin tuaj, prekeni atë për t’a fokusuar dhe për të bërë shkrepjen.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e një gruaje të veshur me një fustan të bardhë që qëndron në një ballkon, në kornizë të dyerve të bardha

  Ngjizja

  Vendosni Galaxy Note9 tuaj në një trekëmbësh ose sipërfaqe të qëndrueshme, dhe drejtojeni në një dritare me pamje. Tërhiqni shkallën e ndriçimit majtas ose djathtas për të errësuar ose ndriçuar skenën. Pastaj, bllokoni fokusin në kangjella, ecni në foto dhe klikoni Aktivizuesin Bluetooth në lapsin S Pen tuaj për të bërë fotografinë.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e një burri që ka vënë syze dielli, që shihet përmes një tubi rrethor

  Vizioni i Tunelit

  Merrni një mik që të qëndrojë përpara një objekti të madh, të zbrazët. Pastaj bëni një shkrepje në anën tjetër që të jenë në mes të kornizës. Fokusoni subjektin tuaj duke e mbajtur gishtin në ekran për një sekondë, dhe shkrepni fotografinë.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e një gruaje të veshur me një fustan të gjatë që qëndron në një belveder blu dhe të kuq të rrethuar nga jeshilllëk

  Struktura

  Gjeni një objekt interesant apo strukturë diku? Provo t’a kthesh në një kornizë.

  Së pari, shikoni përreth për të parë se çfarë mund të krijoni dhe të poziciononi objektin tuaj në mes të kornizës tuaj. Ndërsa në Regjimin Automatik, mbajeni gishtin tuaj mbi subjektin tuaj derisa të shfaqet rrethi i fokusimit AF/AE. Pastaj bëni shkrepjen tuaj.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e një gruaje të veshur krejt me të zeza e ulur në një karrige të kuqe që duket se po qëndron në mur

  Vertigo

  Vendosni dy karrige në një dhomë: një në krah të djathtë dhe një me këmbët përballë një muri. Pastaj, vendosni Galaxy Note9 në një sipërfaqe të qëndrueshme, drejtojeni atë drejt skenës dhe uluni në pozicion vertikal në një pozë që dukeni sikur po bini.

  Shkrepni foton duke klikuar aktivizuesin Bluetooth në lapsin S Pen. Në Galerinë tuaj, rrotullo për të kthyer foton 90° duke trokitur lehtë mbi Photo Editor Pro> Transformo> Rrotullo.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e një personi me një kapele të zezë të pasqyruar në një pasqyrë që është e vendosur në gurë

  Portali Magjik

  Sillni një pasqyrë jashtë dhe vendoseni në bar. Mund të jetë një pasqyrë e vogël udhëtimi ose një e çdo formë ose madhësie.

  Pastaj vendosni Galaxy Note9 tuaj poshtë, drejtojeni drejt një këndi në pasqyrë dhe qëndroni në shenjën e reflektimit. Me duart tuaja prapa shpinës, klikoni Aktivizuesin Bluetooth në lapsin tuaj S Pen për të bërë shkrepje.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e një burri të veshur me një këmishë të kuqe në sfond të një muri të kuq, duke hedhur një gotë letre blu me kapakun e zi në ajër

  Pezull në Ajër

  Merrni një mik dhe një objekt të lehtë, për shembull një top tenisi ose një filxhan bosh me një kapak.

  Vendosni kameran tuaj në Regjimin Automatik dhe bëni një Shkrepje Shpërthyese ndërsa shoku juaj e hedh objektin në ajër. Bëjeni këtë duke shtypur dhe mbajtur butonin e shkrepjes. Pastaj zgjidhni figurën në Galerinë tuaj ku objekti është në kulmin e tij.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e një peme në sfond të qielli blu pa re, duke dalë nga një fushë e gjelbërt

  Hyjnori

  Gjeni një pemë unike që ia vlen ta kapni? Më pas vendosni Galaxy Note9 në Regjimin Automatik, vendoseni pemën në qendër të kamerës tuaj, lëreni ikonën e pemës të shfaqet dhe shkrepni.

  Note9 i njeh pemët automatikisht për t’a çuar natyrën në një nivel krejt të ri.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e një tasi blu që përmban një pije jeshile dhe fruta me tone të kuqe

  Grushti

  Shërbeni një vakt unik në një pjatë të thjeshtë. Sigurohuni se ka kontrast midis ushqimit, pllakës dhe tryezës. Pastaj mbajeni Galaxy Note9 mbi të, vendoseni në Regjimin Automatik, lëreni ikonën e ushqimit të shfaqet dhe shkrepni.

  Note9 njeh automatikisht ushqimin dhe e optimizon atë për të përmirësuar prezantimin.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e buqete me lule të kuqe, të badha, rozë dhe blu në sfond të një sipërfaqe gri me petale të hedhura rreth e rrotull

  Buqeta

  Organizoni një buqetë me lule në tavolinë, në mënyrë që të zërë të paktën 1/4 e kornizës. Pastaj zgjidhni Regjimin Automatik, prisni derisa të shfaqet ikona e luleve dhe shkrepni.

  Galaxy Note9 njeh lulet automatikisht dhe i optimizon ato për foto të shkëlqyera.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e një gruaje të veshur me një këmishë me vija dhe e mbuluar me hije me vija

  Shiritat e Hijeve

  Natën shkoni brenda një dhome që është afër dritës së rrugës. Vendosni një mik para perdeve dhe hapini dhe mbyllini ato që të shfaqen hije të ashpra.

  Zgjidhni Regjimin Pro, vendosni hapjen tuaj në f1.5 dhe tërhiqni shpejtësinë e shkrepjes për të krijuar hije të mprehta. Atëhere shkrepni.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e shkallëve blu me një hije njerëzore të hedhur mbi to

  Fizarmonika

  Gjeni një shkallë ose tribunë në një ditë me diell dhe vendosni Galaxy Note9 tuaj në një sipërfaqe të qëndrueshme ose në stol me tri këmbë. Pastaj qëndroni në një mënyrë që hedh hijen tuaj mbi hapat dhe eksperimentoni me poza të ndryshme. Ndërkohë që përgatiteni, klikoni Aktivizuesin Bluetooth në lapsin tuaj S Pen për të bërë fotografinë tuaj.

 • Një fotografi e bërë nga Galaxy Note9 e një burri të veshur me një këmishë të bardhë të shtrirë në çarçafë të bardhë, me një motiv të hijes me dantella të hedhur mbi të

  Tatuazhi i Dritës

  Shkoni në një dhomë me diell me perde me dantella. Vendosni një mik përballë diellit dhe lëvizni perde në mënyrë që të formojnë një tatuazh drite të lehtë. Pastaj prekni pjesën më të ndritshme të fotografisë për të krijuar hije të zymta dhe për të bërë fotografinë.