Moda ecën përpara: teknologjia takohet me modën

Çfarë ndodh kur vendosni Note9 të ri, super të fuqishëm në duart e një dizenjuesi novator të modës?
Koleksioni i parë në botë i haute couture i prodhuar në një smartfonë, Mobile Couture.

Me S Pen të evoluar të Note9, kamerën e dyfishtë inteligjente, ruajtjen 1TB dhe përpunuesin jashtëzakonisht të shpejtë, Aurélie Fontan vërtetoi se nuk ka kufij për aftësitë krijuese të saj.

Mobile Couture

Një mjet i fuqishëm për krijuesit

Nga frymëzimi tek zbulimi, mësoni sesi Note9 përmirësoi procesin e punës të Aurélies, duke sjellë një perspektivë të re tek moda e krijuar me dorë.

#withGalaxy

Frymëzim

Frymëzim

Note9 është mjeti ideal kur vjen frymëzimi.

Dizajn

Dizajn

S Pen dhe ekrani 6.4 inç nga cepi në
cep janë të përsosur për skicime.

Pëlhura

Pëlhura

Ruajtja dhe procesori i Note9 e bëjnë
dizajn një proces pa probleme.

Printimi 3D

Printimi 3D

Memorja e zgjerueshme e Note9 mund
të përballojë edhe skedarët më të mëdhenj.

Redaktime të drejtpërdrejta

Redaktime të drejtpërdrejta

Të pasurit e Note9 në dorë do të thotë
të jeni gjithnjë në kontroll.

Pamja e librit të koleksionit

Pamja e librit të koleksionit

Kamera e Note9 lejon për
fotografi të përsosura.