Samsung Galaxy S10 plus

Rezultati i 10 viteve të novacioneve të para celulare, Galaxy S10e, S10 dhe S10+ prezantojnë gjeneratën tjetër të risive celulare.

Galaxy S10e, S10 dhe S10+. Gjenerata e ardhshme e Galaxy ka arritur.

Takohuni me Galaxy S10e, S10 dhe S10+

Video Zyrtare e Prezantimit të Galaxy S10

DIZAJNI

Telefoni që jo vetëm dallohet, por është i veçantë

I rindërtuar krejtësisht për të hequr ndërprerjet nga shikimi juaj. Asnjë gradim, asnjë shqetësim. Prerje e saktë me lazer, siguria në ekran dhe një AMOLED Dinamik që duket mirë e bëjnë Ekranin Infinity-O ekranin më novator të Galaxy deri tani.

Tre telefonat Galaxy S10 plus në modalitetin e peisazhit, të vendosur të shtrirë mbi atë përpara saj, të parë në një kënd të vogël nga ana e Bixby-t dhe butonit të volumit. Në tre ekranet ka një pozë nga lart e një barke në ujë me dy skiatorë të ujit, duke treguar zgjerueshmërinë e Ekranit Infinity-O.

Thjesht prekni xhamin për t’a shkyçur. E kemi zhvendosur sigurinë nga pjesa e pasme e telefonit tek përpara, duke e futur Shenjën e gishtit me ultra tinguj drejtpërdrejt në ekran.

*I disponueshëm vetëm në Galaxy S10 dhe S10+.

Një gisht që prek Ekranin Infinity-O me pulsime të purpurta që lëshohen nga Ultrasonic Fingerprint.

*I disponueshëm vetëm në Galaxy S10 dhe S10+.

Gjenerata tjetër merr formë

*Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të varet nga shteti apo operatori.

Galaxy S10e parë nga përpara me një grafik abstrakt me gradient koral dhe kaltërt në ekran.

*Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të varet nga shteti apo operatori.

KAMERA

Kamerën e Shumëfishtë të Klasit Pro që ju shndërron në një profesionist.

Regjistroni botën më të gjërë. Përdorni Kamerën Ultra të Gjërë për të bërë fotografi të mahnitshme, kinematike me një fushë të shikimit prej 123 shkallë.

Fotografia e regjistruar nga Galaxy S10 plus e një gruaje duke qëndruar përpara disa shtyllave prej druri në det në muzg. Ajo zgjerohet për të treguar më shumë nga skena, me Kamerën Ultra Kënd i Gjërë.

*Imazhi i rregjistruar me Galaxy S10+ me veprim të simuluar për qëllime të ilutrimit. Veçoria gjithashtu e disponueshme në Galaxy S10 dhe S10e.

Një kamera më e zgjuar për fotografi më të mira. Kamera inteligjente ju ndihmon të regjistroni fotografi të mahnitshme duke sugjeruar kompozime të imazhit dhe duke përmirësuar automatikisht cilësimet e kamerës tuaj sipas pamjes. {{2}}

Imazhi regjistruar nga Galaxy S10 plus e shkëmbinjve me gjelbërim sipër, që ndodhen në një vend me ujë.

*Imazhi i rregjistruar me Galaxy S10+ me veprim të simuluar për qëllime të ilutrimit. Veçoria gjithashtu e disponueshme në Galaxy S10 dhe S10e.

PERFORMANCA

Performanca e gjeneratës tjetër për një gjeneratë që nuk mund të presë

Energjia është juaja për t’a ndarë
PowerShare me Valë ju jep aftësinë për të ndarë energjinë tuaj me pajisje të tjera.{{3}} Dhe Karikimi i Shpejtë me Valë 2.0 e kthen telefonin tuaj në 100%, më shpejtë.{{4, 5}}

Shkarkoni dhe ndani, kudo që ju çon jeta. Wi-Fi Inteligjent arrin shpejtësi më të mëdha me Wi-Fi 6, duke ju lidhur me besueshmëri dhe siguri edhe në rrjete publike.{{6}} Dhe pa probleme kalon në LTE për të arritur shpejtësi të pabesueshme të të dhënave deri në 2.0Gbps.{{7}}

Një video nga lart e një skene në rrugë me makina duke lëvizur dhe këmbësorë që ecin në trotuare. Rrathë dhe vija shfaqen sipër, duke lidhur së bashku makinat dhe këmbësorët për të përfaqësuar lidhshmërinë e lartë të Galaxy S10e, S10 dhe S10 plus Wi-Fi dhe LTE.

Një ndryshues i plotë i lojës. Kemi krijuar si harduerin dhe softuerin për t’u dhënë lojën me performancë të përmirësuar pa vonesa.

*Imazhi i simuluar për qëllime ilustrimi.

Galaxy S10 plus në modalitetin e peisazhit, e mbajtur në një kënd të vogël nga ana e Bixby-t dhe butonit të volumit me harduerin e brendshëm të zbuluar, duke treguar pjesët që e bëjnë Galaxy S10 plus të përmirësuar për lojra.

*Imazhi i simuluar për qëllime ilustrimi.

INTELIGJENCA

Telefoni që ju përshtatet, në mënyrë që të mos duhet t’i përshtateni atij.

Duke punuar vazhdimisht për t’ju mbajtur një hap përpara. Inteligjenca dhe hardueri i përparuar mësojnë sesi e përdorni telefonin tuaj, duke u përshtatur për të zgjatur më shumë dhe për të funksionuar në mënyrë më të efektshme, duke ju dhënë performancë të pikut gjatë gjithë ditës tuaj.

Prerje ekstreme e Njësisë së Përpunimit Neural, ndërtuar në AP në Galaxy S10 plus.

AI e dobishme bën që dita juaj të rrjedhë më qetë. Rutinat e Bixby-t sugjerojnë aplikacionet e përdorura shpesh dhe detyrat bazuar në kohën ose vendndodhjen tuaj për të krijuar një përvojë të natyrshme të zgjuar — vetëm për ju.

Fotografi e simuluar e ndërfaqes së Rutinave të Bixby-t për rutinën e Ngarjes së makinës. Thotë veprimet e Aktivizuara, me zgjedhjen e zgjimit me Zë, Luajtjen e Muzikës Samsung dhe rrotullimin automatik të orientimit të ekranit.

AKSESORËT

Galaxy S10e, S10 dhe S10+ janë vetëm fillimi

POROSISNI PARAPRAKISHT

Kërkoni më te mirën? Porosit tani Galaxy S10 ose Galaxy S10+ dhe përfito kufjet e reja me Bluetooth Galaxy Buds pranë rishitësve tonë të autorizuar.
Porosit paraprakisht Galaxy S10 ose Galaxy S10+ gjatë periudhës promocionale 21 Shkurt deri 7 Mars * dhe përfito falas kufjet e reja me Bluetooth Galaxy Buds tek rishitësit tonë të autorizuar.

*Ose deri në përfundim të stokut të "Galaxy Buds".

Samsung Galaxy S10+

*Ose deri në përfundim të stokut të "Galaxy Buds".

Nëse porosit paraprakisht Galaxy S10 ose Galaxy S10+ gjatë periudhës promocionale 21 Shkurt deri 7 Mars 2019*, do të përfitoni kufjet e reja me Bluetooth Galaxy Buds të cilat mund ti merrni pranë dyqaneve të rishitësve të autorizuar ku keni blerë Samsung Galaxy S10 ose Galaxy S10+.

Të gjithë përdoruesit privat ose biznes të cilët do porosisin paraprakisht Samsung Galaxy S10 ose Galaxy S10+ gjatë periudhës promocionale, nga data 21 Shkurt 2019 deri në datë 7 Mars 2019 *do të përfitojnë Kufjet e reja me Bluetooth Galaxy Buds në një prej rishitësve zyrtarë të Samsung sipas rregullave dhe kushteve te rishitësit të caktuar. Marrja e Samsung S10 ose Samsung S10+ te ri duhet te realizohet brenda datës 31 Mars. Gjatë këtij procesi klienti duhet të japë te dhënat e tij personale ( Emër,Mbiemër, Adresë, Nr telefoni) në mënyrë që të kontaktohen për dorëzimin e Galaxy Buds. Shitja e Galaxy S10 ose Galaxy S10+ do të filloje në datë 8 Mars 2019, ndërkohe dorëzimi i specifik i çdo pajisjeje varet edhe prej rishitësit nga ku klienti realizon porosinë paraprake. Dorëzimi i Kufjeve Galaxy Buds tek klienti i cili ka bërë porosi paraprake tek nje prej rishitësve të autorizuar sipas kushteve dhe rregullave të promocionit do të përmbushet nga data 15 Prill deri në 30 Prill 2019.
Galaxy Buds do të dorëzohen ne adresën që Klienti do të lëre në formen e regjistrimit.

 

Termat dhe Kushtet 

 

*Ose deri në përfundim të stokut të "Galaxy Buds"

 

Samsung Galaxy S10 dhe Samsung Galaxy S10+ janë në dispozicion tek partnerët e autorizuar Samsung