• DIZAJN
  • Galaxy S10+
Ekrani 1
Galaxy S10+

Ekrani Infinity-O 6.4'' Quad HD+ Dinamik AMOLED (3040 x 1440)^522 ppi^

Madhësia
Galaxy S10+

157.6 x 74.1 x 7.8 mm

Pesha
Galaxy S10+

Modeli i qelqtë: 175g^Modeli qeramik: 198g

Ngjyra
Galaxy S10+

E bardhë perlë^E zezë e thellë^Jeshile smeraldi^E bardhë qeramike^E zezë qeramike

Mbështetja S Pen
Galaxy S10+

Jo

  • PERFORMANCË
  • Galaxy S10+
BKapaciteti i baterisë 2
Galaxy S10+

4100mAh (zakonisht) 2

Wireless PowerShare 3
Galaxy S10+

Po

Fast Wireless Charging 2.0 4
Galaxy S10+

Po

Memorja 5
Galaxy S10+

128GB ruajtje e brendshme me 8GB RAM^512GB ruajtje e brendshme me 8GB RAM (Vetëm modele qeramike)^1TB ruajtje e brendshme me 12GB RAM (Vetëm modeli Performance)^përdorimi i kartës microSD për të zgjeruar kapacitetin e ruajtjes

AP 6
Galaxy S10+

8nm 64-bit Octa-Core Processor ※ 2.73GHz (Shpejtësia Maksimale e Orës) + 2.31GHz + 1.95GHz^7nm 64-bit Octa-Core Processor ※ 2.84GHz (Shpejtësia Maksimale e Orës) + 2.41GHz + 1.78GHz

Rezistenca ndaj ujit & pluhurit 7
Galaxy S10+

IP68

Sistemi Operativ
Galaxy S10+

Android 9 (Pie)

  • KAMERA
  • Galaxy S10+
Kamera kryesore
Galaxy S10+

Kamera e Dyfishtë^·Kamera Selfie (Piksel i Dyfishtë 10MP AF, Aperture: F1.9)^·Kamera e Thellësisë RGB (8MP, Aperture: F2.2)

Kamera e pasme
Galaxy S10+

Kamera e Trefishtë me OIS të Dyfishtë^·Kamera Telefoto (PDAF 12MP, Aperture: F2.4)^·Kamera me kënd të Gjërë (Piksel i Dyfishtë Super Shpejtësi 12MP AF, Dual Aperture: regjimi F1.5/ regjimi F2.4)^·Kamera Ultra e Gjërë (16MP, Aperture: F2.2)

Optimizuesi i pamjes
Galaxy S10+

Po

Aperturë e dyfishtë
Galaxy S10+

Po^Lentja e pasme me kënd të gjërë lejon përdorimin e regjimeve F1.5 dhe F2.4.

Sugjerime të pozës
Galaxy S10+

Po

Slow Motion
Galaxy S10+

Përdorimi i videos Super Slow-mo

Super i qëndrueshëm
Galaxy S10+

Po