Lidhni pa probleme Galaxy tuaj

Mirë se vini në një botë pa ndërprerje. Ju paraqesim Galaxy S10, Buds, Watch Active dhe Tab S5e—një sferë produktesh të krijuara për të funksionuar së bashku pa probleme që kur i nxirrni nga kutia, në mënyrë që jeta juaj të mund të vazhdojë

*Imazhet e ekranit të simuluara

Çiftoni pa pushim.

Më mirë së bashku

Hapni kasën tuaj të Galaxy Buds pranë telefonit ose tabletës tuaj për t’i çiftuar në çast përmes Bluetooth ose lidhni orën tuaj me një takim.

Çiftoni pa pushim.

Fuqia për të ndarë energjinë.

Karikoni me valë

Kabllot nuk mund t’ju ndalin me Powershare të gjithë të re1. Tani mund të karikoni pajisjet tuaja Galaxy me valë pikërisht në pjesën e pasme të S10 tuaj.

Fuqia për të ndarë energjinë.

Kontrolloni mesazhet tuaja në kyçin tuaj.

Lidhuni pa probleme

Merrni njoftime3, meditoni me programet Qetë, regjistroni stërvitjen tuaj dhe kontrolloni muzikën tuaj, gjithçka nga kyçi juaj.

Kontrolloni mesazhet tuaja në kyçin tuaj.

Dërgoni tekst me zërin tuaj.

Flisni dhe dërgoni tekst lirisht

Njihuni me Bixby me Galaxy Buds tuaj. Bëni që mesazhet tuaja me tekst t’ju lexohen dhe përgjigjuni atyre me zërin tuaj. Përdorni Buds për të vazhduar bisedat tuaja kur i keni duart e zëna.

Dërgoni tekst me zërin tuaj.

Eksploroni Galaxy Buds dhe Watch Active.

Eksploroni Galaxy Buds dhe Watch Active.
Eksploroni Galaxy Buds dhe Watch Active.