Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you
Shikimi nga lart i disa Galaxy S10+ të vendosur shtrirë dhe të parë në një kënd me imazhe të ndryshme në ekranin e përparmë. Në qendër ndodhet një prizëm i bardhë Galaxy S10+ me S10+ Edicioni i Performancës të shfaqur në ekran.

Vështirë për të rezistuar

Galaxy S10+ Edicioni i Performancës është si asnjë tjetër.

Krijuar me qeramikë mahnitëse që i reziston gërvishtjes, dizajni i lëmuar i tij është aq i qëndrueshëm sa edhe ju. Nën pjesën e jashtme elegante do të gjeni baterinë tonë që zgjat më shumë, 12GB RAM për performancë të shpejtë dhe reaguese, dhe ruajtje të brendshme prej 1TB.
Kombinimi më i mirë i bukurisë dhe forcës ka mbërritur.

Performance check

Merrni më shumë emocione,
pa ngjarje dramatike.

Tani mund të keni më shumë se 500 filma* në majën e gishtave tuaj. Me ruajtje të brendshme masive prej 1TB dhe opsionin për të shtuar 512GB tjetër përmes një karte microSD, Galaxy S10+ Edicioni i Performancës do t’ju argëtojë më gjatë.

1TB shkruar me germa shtypi me imazhe të ndryshme skenike të vendosura brenda germave të shtypit që përfaqësojnë kapacitetin e brendshëm të ruajtjes të Galaxy S10+ edicioni i performancës.

Merreni kinemanë
me vete.

Çfarë mënyre më e mirë për të parë të gjithë ato filmat? Infinity-O Display ynë i ri nga cepi në cep ju përfshin plotësisht në veprim.

Pamja e përparme e tre Galaxy S10+ në regjimin peizazh të vendosur pas njëri-tjetrit. Në ekranin e përparmë ndodhet një pozë nga një video e një gruaje me flokë të kuqe në mes të një xhungle që tregon përvojën e një Infinity-O display.

Regjistroni dhe ruani më shumë
nga momentet tuaja speciale.

E dimë se kujtimet vlejnë më shumë se gjithë bota. Merrni qindra dhe mijëra fotografi në xhepin tuaj me ruajtjen tonë më të madhe deri tani. Tani mund të fshini kur dëshironi, jo kur duhet ta bëni.

Pamja e përparme e Galaxy S10+ në regjimin peizazh me vetëm gjysmën e sipërme të ekranit të dukshëm me ndërfaqen e galerisë që tregon imazhe të ndryshme të regjistruara me Galaxy S10+.

Një telefon që është po
aq i shpejtë sa edhe ju.

Nëse jeni më shumë një njëri shumë i dhënë pas lojërave sesa një admirues i filmave, fuqia e përparuar e procesorit e Galaxy S10+ u ofron lojtarëve shpejtësi të pamposhtshme. Kështu që edhe nëse jeni duke transmetuar live dhe duke parë grafikë inter-galaktikë, nuk do t’ju vonojë.
Vazhdoni betejën kur arrini një moment vendimtar. Kohëzgjatja e baterisë më e madhe dhe Regjimi adaptues i kursimit të energjisë ju mbajnë në lojë për më gjatë.

Pamja e përparme e Galaxy S10 plus në regjimin peizazh me një skenë nga loja Fortnite në ekran.

Ju visheni për të lënë përshtypje
dhe smartfoni juaj duhet ta bëjë këtë gjithashtu.

Veçoritë që të bëjnë përshtypje kombinohen me një dizajn që tërheq vëmendje. Galaxy S10+ Edicioni i Performancës ju jep stil që bie në sy me një finiturë të bardhë me shkëlqim ose të zezë që është më shumë sesa duket.
Krijuar me qeramikë mahnitëse që i reziston gërvishtjes, me një kornizë metalike të lustruar dhe Gorilla Glass 6, Galaxy S10+ Edicioni i Performancës është krijuar për të qëndruar i fortë dhe për të rënë në sy.

Tre Galaxy S10+ të vendosur njëri pas tjetrit ndërsa shihen nga një kënd me një grafik me lule që shfaqet në ekranin e përparmë të një prej telefonave të treguar.

"Samsung S10 plus është fantastik, unë kam zgjedhur të bardhë qeramike dhe duket i mrekullueshëm, nuk më mungon fare iPhone dhe në krahasim, iOS duket i vjetëruar dhe i mërzitshëm."

ricstar360

Shikoni të gjitha komentet