Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

MODELET

GALAXY S21 5G, GALAXY S21+ 5G, GALAXY S21 ULTRA 5G

Shihni smartfonët që e bëjnë çdo moment të jashtëzakonshëm

Madhësia dhe ekrani

Ekrani më inteligjent në një smartfon ka tri madhësi.1

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  Ikona e Galaxy S21 Ultra 5G me një vijë diagonale që tregon madhësinë e ekranit Infinity-O

  6,8”

  Edge Quad HD+

  Dimensionet:
  75,6x165,1x8,9 mm
  Pesha:
  229 g (mmW), 227 g (sub6)
  Autentikimi biometrik:
  Njohje Ultrasonic Fingerprint Face
 • Galaxy S21+ 5G

  Ikona e Galaxy S21 Plus 5G me një vijë diagonale që tregon madhësinë e ekranit Infinity-O

  6,7”

  Flat FHD+

  Dimensionet:
  75.6x161.5x7.8mm
  Pesha:
  202g (mmW), 200g (sub6)
  Autentikimi biometrik:
  Njohje Ultrasonic Fingerprint Face
 • Galaxy S21 5G

  Ikona e Galaxy S21 5G me një vijë diagonale që tregon madhësinë e ekranit Infinity-O

  6,2”

  Flat FHD+

  Dimensionet:
  71.2x151.7x7.9mm
  Pesha:
  171g (mmW), 169g (sub6)
  Autentikimi biometrik:
  Njohje Ultrasonic Fingerprint Face

Ekran Super Smooth 120 Hz

Ekrani ynë me lëvizje më të butë qëndron në një hap me furnizimet në ekran.

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  120 Hz (10~120 Hz)

 • Galaxy S21+ 5G

  120 Hz (48~120 Hz)

 • Galaxy S21 5G

  120 Hz (48~120 Hz)

Rezistenca

Mbrojtur nga Gorilla Glass më e fortë deri më sot dhe me rezistencë ndaj ujit dhe pluhurit.2,3

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  • Corning® Gorilla® Glass Victus™

  • IP68

 • Galaxy S21+ 5G

  • Corning® Gorilla® Glass Victus™

  • IP68

 • Galaxy S21 5G

  • Corning® Gorilla® Glass Victus™

  • IP68

Kamera e përparme

Asnjëherë nuk ka qenë më e lehtë të shkrepni pamjen më të bukur të fytyrës suaj.

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  Ilustrimi i Galaxy S21 Ultra 5G që tregon vendndodhjen e kamerës Selfie në ekranin Infinity-O.

  40 MPKamera për selfi

 • Galaxy S21+ 5G

  Ilustrimi i Galaxy S21 Plus 5G që tregon vendndodhjen e kamerës Selfie në ekranin Infinity-O.

  10 MPKamera për selfi

 • Galaxy S21 5G

  Ilustrimi i Galaxy S21 5G që tregon vendndodhjen e kamerës Selfie në ekranin Infinity-O.

  10 MPKamera për selfi

Kamera e pasme dhe Zmadhimi

Kapni detaje dhe qartësi të pabesueshme, të gjitha me një trokitje.

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  Ilustrimi i Galaxy S21 Ultra 5G shihet nga pjesa e pasme që tregon vendndodhjet e kamerave të pasme. Ekzistojnë tre kamera në të majtë, me numrat 1, 2 dhe 3; dhe një aparat fotografik në të djathtë, me numrin 4.
  • 12 MPKamera Ultra Wide
  • 108 MPKamera Wide Angle
  • 10 MP2 kamera Telefoto
  • 2 kamera Telefoto 10MP

  100X Space Zoom4

 • Galaxy S21+ 5G

  Ilustrimi i Galaxy S21 + 5G shihet nga pjesa e pasme që tregon vendndodhjet e kamerave të pasme. Ekzistojnë tre kamera në të majtë, me numrat 1, 2 dhe 3.
  • 12 MPKamera Ultra Wide
  • 12 MPKamera Wide Angle
  • 64 MPKamera Telephoto

  30X Space Zoom5

 • Galaxy S21 5G

  Ilustrimi i Galaxy S21 5G shihet nga pjesa e pasme që tregon vendndodhjet e kamerave të pasme. Ekzistojnë tre kamera në të majtë, me numrat 1, 2 dhe 3.
  • 12 MPKamera Ultra Wide
  • 12 MPKamera Wide Angle
  • 64 MPKamera Telephoto

  30X Space Zoom5

Bateria

Jepini energji ditës suaj dhe më gjerë.6,7

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  Ikona që tregon një bateri të plotë.

  5000mAh (tipike)

 • Galaxy S21+ 5G

  Ikona që tregon një bateri të plotë.

  4800mAh (tipike)

 • Galaxy S21 5G

  Ikona që tregon një bateri të plotë.

  4000mAh (tipike)

*The USB Implementers Forum, Inc. (USB-IF) u krijua në vitin 1995 për të mbështetur dhe përshpejtuar tregun dhe përshtatjen për konsumatorë të pajisjeve të përputhshme me USB. Super Fast Charging e Galaxy S21 5G, S21+ 5G dhe S21 Ultra 5G është certifikuar që të jetë në përputhje me standardet e USB-së, që do të thotë se produktet tuaja kanë përmbushur standardet më të larta në industri. Ky certifikim mund të gjendet në www.usb.org.

Hapësira ruajtëse

Hapësirë e mjaftueshme për të mbajtur të gjitha fotot dhe videot tuaja të preferuara.8,9

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  • 512GB
  • 256GB
  • 128GB
 • Galaxy S21+ 5G

  • nuk sigurojnë
  • 256GB
  • 128GB
 • Galaxy S21 5G

  • nuk sigurojnë
  • 256GB
  • 128GB

Me OneDrive, ju keni një vend të sigurt për skedarët dhe fotografitë. Sinkronizoni automatikisht skedarët, fotot dhe videot nga telefoni juaj dhe aksesojini ato kudo nga secila prej pajisjeve tuaja.9

Përputhshmëria e S Pen

E para për Galaxy S, S Pen është saktësia në pëllëmbë të dorës suaj.10

 • Galaxy S21 Ultra 5G

  Ikona e S Pen.
  S Pen
 • Galaxy S21+ 5G

  nuk sigurojnë
 • Galaxy S21 5G

  nuk sigurojnë