Galaxy S7 edge

SM-G935FEDASEE
Ngjyra pinkpink
Na vjen keq! Ky produkt nuk është më i disponueshëm

The item is in the cart.

2,3 GHz, 1,6 GHz

Shpejtësia e CPU

5,5" (139,5 mm)

Madhësia (Ekrani kryesor)

Dual Pixel 12,0 MP

Kamera kryesore - Rezolucioni

157

Pesha (g)

Çfarë mund të bëjë telefoni celular

Ndryshojmë tërësish mënyrën për ndarjen që ju u bëni përvojave dhe kujtimeve. Të tejkalosh limitet e një telefoni kjo është gjëja më e madhe që mund të ndodhë. Ndonjëherë.

**Klikoni për më shumë lidhur me Gear 360 dheGear VR.

Samsung Gear Vr
Samsung Galaxy S7 and S7 edge
Samsung Gear 360

Galaxy S7

Kemi shembur pengesat, kemi bërë hapa të guximshëm përpara dhe kemi arritur një progres të rëndësishëm. Ju kemi dëgjuar dhe kemi bashkuar formën dhe funksionin. Kemi prezantuar mundësi dhe funksione që deri tani nuk i keni parë në smartphone dhe pa të cilët jeta e përditshme do të ishte e paimagjinueshme. Pajisjet Galaxy S7 dhe S7 edge.

Hand holding up galaxy s7 edge against high contrast background image.

Dizajni

Kur bëhet fjalë për dizajnin e pajisjeve Galaxy S7 dhe S7 edge, nuk kemi bërë kompromise. Kemi arritur përdorueshmëri të pashoqe të të gjitha funksioneve të formuara në një pamje aerodinamike të përsosur. Ato kanë thjesht pamje jashtëzakonisht tërheqëse dhe është kënaqësi e vërtetë përdorimi i tyre.

Right perspective angled image of galaxy s7 - Quad HD / 5.1 inches / 577 ppi
Right perspective angled image of galaxy s7 edge - Quad HD / 5.5 inches / 534 ppi

Jeta e përditshme sjell edhe kushte të ndryshme ndriçimi. Duhet të keni gjithmonë mundësinë të fotografoni pa menduar për ndriçimin dhe mungesën e tij. Qoftë kur bëni fotografi të manovrave në skejtbord ose të qirinjve të ndezur në një festë ditëlindjeje, me përdorimin e pajisjeve Galaxy S7 dhe S7 edge fotografitë do të jenë gjithnjë të pastra, të qarta dhe piktoreske.

Camera module image surrounded by text
Cropped front view of galaxy s7 edge

Lojërat

Lojrërat në telefonin celular tanimë janë shumë më të mira sepse aparatet Galaxy S7 dhe S7 edge janë të pajisur me qendër kontrolli për lojëra dhe me funksione siç është regjistrimi i video-lojërave.

galaxy s7 edge in horizontal mode

Star Wars ™: Galaxy of Heroes
STAR WARS ⓒ & TM 2015 Lucasfilm Ltd. Të gjitha të drejtat të rezervuara. Tek lojërat edhe disa audio dhe/ose video materiale ⓒ 2015 Electronic Arts Inc. EA, logoja e EA dhe Capital Games janë pronësi e mbrojtur e kompanisë Electronic Arts Inc.

Galaxy s7 placed on wireless charger

Hardueri

Meqë funksionojnë me procesorë të fuqishëm, aparatet Galaxy S7 dhe S7 edge fillojnë punën shpejt dhe lehtë, duke manovruar me siguri me çdo bit të të dhënave shtesë në kartën tuaj microSD. Karikimi i baterisë mbetet i shpejtë, madje edhe te bateritë më të mëdha.

Simulated image of water dropping on Galaxy S7 edge screen

Rezistent
ndaj ujit dhe pluhurit

Me kombinimin e materialeve me performanca të larta kemi gjetur mënyrën e thjeshtë, ende shumë efikase që të mbyllim plotësisht komponentët e brendshëm dhe t’i lëmë të lira portat për USB dhe kufjet. Nuk ka më torturime me kasketat shtesë ose me me maskat.

Shkurtoret

Ne mendojmë vazhdimisht se si mund t'jua lehtësojmë juve jetën dhe t'ju ndihmojmë të kryeni sa më shpejt detyrat tuaja. Ne mendojmë për mënyrat se si me një prekje dhe me një shikim të arrini te gjerat që ju nevojiten. Këto shkurtore do t'ju çojnë në destinacionin e dëshiruar.

Apps edge panel on Edge screen of Galaxy S7 edge
Hand holding galaxy s7 edge horizontally
Top view of galaxy s7 edge lying horizontally
galaxy s7 edge standing next to wireless charger

Aksesorët

Kemi dizenjuar një gamë të shkëlqyer aksesorësh vetëm për aparatet Galaxy S7 dhe S7 edge, duke filluar nga këllëfët të cilët nuk janë vetëm për mbrojtje, deri te karikuesit që ju japin shpejt energjinë kudo që të ndodheni.

Samsung KNOX. Zgjidhja e sigurte e Samsung ju ofron mbrojtje ditë e natë nga piratimi dhe viruset, i cila rifreskohet me përditësime të rregullta. Aplikacioni KNOX ofron siguri shtesë, në të të dhënat tuaja sensitive izolohen dhe shifrohen me siguri.

One Galaxy s7 edge with Samsung Knox on display is facing forward and one is turned around.

Smart Switch. Telefonat tanë nuk do të ishin aq të rëndësishëm për ju pa fotot, skedarët dhe të dhënat tuaja. Transferoni shumë lehtë të gjitha gjërat e duhura nga telefoni juaj i vjetër në aparatet Galaxy S7 dhe S7 edge. Nëpërmjet aplikacionit Samsung Smart Switch.

*Disponueshmëria e shërbimeve mund të ndryshojë në varësi të aparatit dhe tregut. Konektori USB është i përfshirë në paketim.

Content from Galaxy Note5 being transferred to Galaxy S7 edge via the Smart switch app

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

Përmasat dhe pesha mund të ndryshojnë në varësi të konfigurimit të aparatit dhe procesit të prodhimit.

Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.