Personalizoni pajisjen tuaj Galaxy S8 dhe S8+ me kasa shumëngjyrëshe, mbajeni të karikuar kur jeni në lëvizje ose rrisni produktivitetin tuaj me një gamë mjetesh. Nga mbrojtja te energjia, aksesorët janë të shumtë.

*Aksesorët shiten veç.

Galaxy S8 | S8+ - Kapak

 • Miniaturë e kapakut pozicionues Clear View për Galaxy S8
  Kapaku pozicionues Clear View
 • Miniaturë e kapakut LED View për Galaxy S8
  Kapaku LED View
 • Miniaturë e kapakut Clear për Galaxy S8
  Kapaku Clear
 • Miniaturë e kapakut Alcantara për Galaxy S8
  Kapaku Alcantara
 • Miniaturë e kapakut Silicone për Galaxy S8
  Kapaku Silicone
 • Miniaturë e kapakut 2Piece për Galaxy S8
  Kapaku 2Piece
 • Miniaturë e kapakut Keyboard për Galaxy S8
  Kapaku Keyboard

Kapaku Alcantara

Mbrojeni telefonin tuaj me stilim superior. Materiali Alcantara i jep kësaj kase një ndjesi kamoshi dhe është i fortë si edhe rezistent ndaj njollave.

Katër Galaxy S8 secila me kapak Alcantara në gri të errët, blu, mente dhe rozë
Katër Galaxy S8+ secila me kapak Alcantara në gri të errët, blu, mente dhe rozë

Kapaku 2Piece

Jepini jetë telefonit tuaj me forma shumëngjyrëshe. Nuancat plotësuese të secilit kapak shtojnë një gjallëri unike gjeometrike që përmirëson dizajnin e Galaxy S8 dhe S8+ ndërkohë që bashkueset thithëse bëjnë që pjesët të bashkohen dhe të shkëputen me lehtësi.

3 Galaxy S8 secila me një kapak 2Piece në blu, vjollcë, mente
3 Galaxy S8+ secila me një kapak 2Piece në blu, vjollcë, mente

Kapaku Keyboard

Për momentet kur doni të keni një tastierë me prekje. Nuk nevojitet karikim, mjafton ta fusni në pjesën e përparme dhe filloni të shkruani menjëherë.

Galaxy S8 me kapak Keyboard
Galaxy S8+ me kapak Keyboard

Galaxy S8 | S8+ - Energjia

 • Miniaturë e pamjes anësore të Karikuesit të konvertueshëm me valë
  Karikuesi i konvertueshëm me valë
 • Miniaturë e pamjes së përparme të Paketës së baterisë
  Paketa e baterisë

Karikuesi i konvertueshëm me valë

Mendojeni si një mobilie elegante për telefonin tuaj Galaxy S8 ose S8+. Ky karikues i ri me valë e bën karikimin e telefonit tuaj po aq të lehtë si ta ulnit mbi tavolinë. Ai funksionin si vend qëndrimi ashtu edhe si pozicionues, duke e mbajtur telefonin në modalitetin portret ose landscape—në mënyrë që ta ulni të pushojë apo të vazhdoni punën gjatë kohës që karikohet.

 • Video që tregon Karikuesin e konvertueshëm me valë të pozicionuar lart
  Karikuesi i konvertueshëm me valë në të zezë divani
 • Karikuesi i konvertueshëm me valë në të kafenjtë divani

Paketa e baterisë

Shkoni edhe më gjatë mes karikimeve me këtë paketë baterie rezervë. Ajo e karikon veten po aq shpejt sa karikon edhe telefonin tuaj, prandaj është shumë e lehtë të qëndroni të karikuar gjithë kohës.

5100mAh
Një paketë baterie në blu dhe një tjetër në të bardhë

Galaxy S8 | S8+ - Lidhja

Stacioni DeX

Qasja e skedarëve, redaktimi i dokumenteve dhe transmetimi i videove në një ekran më të madh - të gjitha në të njëjtën kohë - duke lidhur Galaxy S8 ose S8 + me Stacionin DeX, një monitor, tastierë dhe miun. Thjesht vendosni telefonin në Stacionin DeX për të hyrë në Samsung DeX dhe kontrolloni menjëherë çfarë të keni në telefonin tuaj. Nga aplikacionet tuaja të përditshme për të punuar në dokumente të rëndësishme, ju mund të punoni shumë gjëra njëkohësisht me lehtësinë e një mjedisi desktop ofruar nga Samsung DeX.

*StacioniDeX, monitor, tastierë , dhe miu shiten veç.

The Galaxy S8 or S8+ placed on the DeX Station connected to a monitor, keyboard, and a mouse

Galaxy S8 | S8+ - Audio

Kufje të akorduara nga AKG

Përjetoni tingullin e pastër me kufje të akorduara nga AKG. 11Φ Woofer dhe 8Φ Tweeter sigurojnë audio të pastër dhe të qartë, në mënyrë që të dëgjoni muzikën ashtu siç duhet të dëgjohet. Plus, ata janë projektuar për t'iu përshtatur më mirë veshëve tuaj, kështu që ju mund të dëgjoni meloditë tuaja të preferuara në rehati.

Galaxy S8 or S8+ earphones by AKG shown with control buttons