Shumica e kamerave të smartphoneve funksionojnë më mirë gjatë ditës. Por jeta juaj zhvillohet 24 orë në ditë. Prandaj, ne kemi ndërtuar një kamerë inovative që funksionon ditën dhe natën dhe e kemi bërë edhe më të mirë për Galaxy S8 dhe S8+. Kamerat e përparme dhe të pasme janë aq të mprehta sa fotografitë dalin të pastra dhe të qarta—edhe kur ka vetëm pak dritë.

Kamera e përparme

Selfie të bëra siç duhet

Hapni kamerën për selfie dhe bëni fotografi që të gjithë do të duan t'i ndajnë. Smart Auto Focus gjurmon fytyrat, prandaj qoftë kur përdorni krahun apo një shkop për selfie, të gjithë në pamje do të jenë brenda fokusit. Dhe përpunimi i përmirësuar i imazheve me shumë korniza bën që çdo selfie që bëni të jetë i pastër dhe i qartë.

*Imazh në ekran i shkrepur me Galaxy S8 ose S8+.

Kamera e përparme
8MP
Lentet
F1,7
Smart Auto Focus
AF
Galaxy S8 në regjim horizontal që mbahet me dorë
 • Imazh që shfaq AF për selfie
 • Imazh që shfaq ngjitëse

Kamera e pasme

Fotografojeni natën

Errësira nuk është problem për kamerën e pasme të Galaxy S8 dhe S8+. Lentja e ndritshme F1.7 dhe e madhe 1.4µm piksel sjell më shumë dritë kur nuk ka dritë të mjaftueshme rrotull. Prandaj, ajo që shfaqet në pamje do të shfaqet edhe në fotografi.

*Imazh në ekran i shkrepur me Galaxy S8 ose S8+.

Sensori Pixel Sensor
12MP
Lentet
F1,7
Video
4K
Fotografi e një personi që ecën nën një urë të ndriçuar nga dritat natën
Imazh i Galaxy S8 me ekran bosh
Imazh i një personi në një ambient me pak dritë natën në ekranin e Galaxy S8

Gati për aksion

Kur jeni mjaft të shpejtë për të kapur momentin, ju nevojitet një kamerë që është po aq e shpejtë dhe e fokusuar—si kamera e Galaxy S8 dhe S8+. Ajo fokusohet po aq shpejt sa sytë tuaj duke përdorur sensorin e saj Dual Pixel, lenten e ndritshme dhe aperturën e gjerë, duke krijuar fotografi që janë të qarta kristal dhe të gjalla.

*Imazh në ekran i shkrepur me Galaxy S8 ose S8+.

Imazh i një skejtborderi që lëviz me shpejtësi në errësirë në ekranin e Galaxy S8
Imazh i Galaxy S8 me ekran bosh
Imazh i një skejtborderi që lëviz me shpejtësi në errësirë në ekranin e Galaxy S8

Kujtimet, të pastra kristal

Yjet janë bashkërenditur për atë moment të përkryer për fotografi, dhe me kamerën e Galaxy S8 dhe S8+, atë moment mund ta regjistroni për ta ruajtur. Ajo përdor përpunim të përmirësuar të imazheve, duke kryer disa shkrepje dhe duke i kombinuar ato në një foto të vetme me cilësi të lartë. Gjithçka që duhet të bëni është të shtypni butonin e shkrepjes.

*Imazh në ekran i shkrepur me Galaxy S8 ose S8+.

Kontur i telefonit translushent Galaxy S8
Imazh i turbullt i një meduze në oqean
Imazh më pak i qartë i një meduze në oqean
Imazh shumë i qartë i një meduze në oqean

Kamera e pasme qëndron tërësisht rrafsh me pjesën e pasme për një profil jashtëzakonisht të lëmuar.

Video ku një kamerë e pasme e dekonstruktuar shfaqet duke u futur në telefon dhe duke e bërë kamerën të puthitet rrafsh me pjesën e pasme të Galaxy S8
Pamje e dekonstruktuar e modulit të kamerës së Galaxy S8

Fokusi selektiv

Fokusohuni aty ku duhet

Me regjimin Fokusi selektiv mund të zgjidhni thellësinë e fushës pas shkrepjes së një fotografie për të zgjedhur se cilin fokus pëlqeni: planin e parë, sfondin apo të dyja.

*Imazh në ekran i shkrepur me Galaxy S8 ose S8+.

Momentet e filtruara

Filtri i djathtë mund ta kthejë një fotografi në një kryevepër. Përdorni opsionin e paraqitjes paraprake dhe zgjidhni nga një gamë filtrash për ta përmirësuar fotografinë tuaj edhe përpara se të shkrepni foton.

*Imazh në ekran i shkrepur me Galaxy S8 ose S8+.

Regjimi i Ushqimit

Shkrepje të shijshme

Bëni që fotografitë tuaja të ushqimeve të dallojnë nga ato të të tjerëve. Regjimi i Ushqimit nxjerr më të mirën e drekës apo ëmbëlsirës suaj për fotografi që i lëshojnë gojës lëng.

*Imazh në ekran i shkrepur me Galaxy S8 ose S8+.

Është e lehtë

Kaq shumë veçori dhe regjime, gjithçka që ju duhet për të shkrepur fotografi të mrekullueshme ndodhet në majën e gishtave tuaj.

Imazh i Galaxy S8 me ekran bosh
 • Play Rrëshqit lart/poshtë

  Kalo në kamerën e përparme ose të pasme

 • Play Rrëshqit diafragmën

  Zmadho ose zvogëlo

 • Play Rrëshqit nga e majta

  Regjime të ndryshme shkrepjeje

 • Play Rrëshqit nga e djathta

  Filtra, ngjitëse dhe vula

Foto nga Galaxy S8 dhe S8+

Frymëzohuni nga fotografitë mahnitëse të shkrepura me Galaxy S8 dhe S8+.

Shko te Galeria
Fotografi e shkrepur me Galaxy S8 ose S8+ e disa të rinjve në radhë që hidhen në ajër prapa dërrasave të sërfit që qëndrojnë të ngulura në rërë