Zhytuni në një pamje më të madhe që megjithatë përshtatet në mënyrë komode në dorën tuaj. Galaxy S8 dhe S8+ çlirohen nga kufizimet e kornizave të telefonit, duke ofruar një sipërfaqe të pandërprerë që rrjedh përtej cepave. Për ta bërë këtë, ne e kemi riprojektuar krejtësisht telefonin nga brenda jashtë. Dhe butonin kryesor e kemi integruar poshtë ekranit, aty ku qëndron i fshehur derisa t'ju nevojitet. Kështu ju përfitoni një pamje më të madhe dhe të papenguar pa pasur një telefon më të madh.

Infinity Display

Përtej kornizës

Infinity Display vendos një standard të ri për përvojat e pandërprera dhe mbresëlënëse. Ai mundëson një madhësi ekrani të zgjeruar pa qenë nevoja për një telefon më të madh. Prandaj, ndërsa pamja është më e madhe, Galaxy S8 dhe S8+ ndihen të vegjël në dorë, duke i bërë ata të lehtë për t'u mbajtur dhe përdorur.

Galaxy S8 në regjim horizontal
Balenë e madhe me një zhytës nën det

Ekrani i madh që ndihet i vogël

Menjëherë do të vini re kapjen e rehatshme të harkimeve të lëmuara në dorën tuaj, që ju lejon ta mbani lehtë ndërsa shihni filma në ekranin më të madh. Dhe shortcuts të rëndësishme arrihen vetëm me një rrëshqitje, sepse ekrani anësor është i disponueshëm si në Galaxy S8 ashtu edhe në S8+.

Një dorë që mban Galaxy S8
Galaxy S8 që mbahet në dorë

I lëmuar gjithkund

Ajo që e plotëson pjesën e përparme uniforme është silueta po aq e lëmuar në pjesën e pasme. Kamera e pasme qëndron pothuajse tërësisht rrafsh me sipërfaqen për një profil vizual të njëtrajtshëm.

Video që tregon se si kamera e pasme qëndron krejtësisht rrafsh me pjesën e pasme të Galaxy S8
Gjysma e sipërme e pjesës së pasme të Galaxy S8

Më shumë ekran do të thotë se shikohet më shumë

Qofshin filma apo lojëra, juve do t'ju bëjë për vete aksioni në ekranet e Galaxy S8 dhe S8+. Jo vetëm që janë ekranet më të mëdhenj dhe më mbresëlënës mes smartphonëve Galaxy të atyre madhësive, por me raportin e ekranit 18.5:9 do të keni të gjithë skenën në ekranin tuaj.

0

Pamja e përparme e Galaxy S8 që tregon ekranin e tij 5,8 inç
Galaxy S8
570 ppi

0

Front view of Galaxy S8+ showing its 6.2 inch screen size
Galaxy S8+
529 ppi

*Infinity Display: një ekran pa kornizë, plotësisht frontal, nga cepi në cep.

*Rezolucioni i parazgjedhur është Full HD+ dhe mund të ndryshohet në WQHD+ te Cilësimet.

*Ekrani i matur diagonalisht si drejtkëndësh i plotë pa llogaritur këndet e rrumbullakosura.

Lëvizni më pak në ekran, bëni më shumë

Dërgoni një mesazh ndërsa shikoni një film ose bëni një listë ndërkohë që shfletoni në internet. Ju mund të bëni shumë detyra me efikasitet falë ekranit më të madh dhe mund ta zgjidhni fokusin tuaj duke ndryshuar me lehtësi madhësinë e dritareve. Dhe kur vëmendja juaj është përqendruar vetëm në një gjë, do të shikoni më shumë nga artikulli ose burimi furnizues i medias sociale, prandaj do të lëvizni më pak në ekran.

Galaxy S8 në regjimin vertikal që tregon më shumë përmbajtje të ekranit

E padukshme, por e aksesueshme

Tastet e reja të navigimit nuk janë më ndryshe nga tastet fizike me të cilat jeni mësuar. Vetëm se tani ato nuk bien aspak në sy—deri në momentin kur t'ju nevojiten. Tasti kryesor është aty ku duhet të jetë normalisht dhe funksionon si zakonisht me një shtypje të thjeshtë.

Sensori i presionit

Shtypeni për butonin kryesor

Imazh i dekonstruktuar i Galaxy S8
Video ku sensori i presionit shfaqet brenda një Galaxy S8 të dekonstruktuar dhe më pas pjesët bashkohen si një telefon i plotë dhe më pas telefoni qëndron në këmbë për të treguar tastin kryesor në pjesën e përparme

Stiluar për të ardhmen

Shijoni një navigim të pandërprerë në Galaxy S8 dhe S8+ me ndërfaqen elegante dhe të pastër që bashkërenditet bukur me Infinity Display të lëmuar. Ndërsa shkyçeni nga AOD (Always On Display) dhe kaloni mes aplikacioneve, udhëtimi vizual në ekran është po aq mbresëlënës sa pjesa e jashtme.

Kontur i Galaxy S8
  • Pamje ekrani e AOD në ekranin e Galaxy S8
  • Pamje ekrani e ekranit të shkyçjes të Galaxy S8
  • Pamje ekrani e ekranit kryesor të Galaxy S8
  • Pamje ekrani e faqes së panelit të aplikacioneve të Galaxy S8
Qiell nate me yje

Çfarë ka në kuti

Shpjegohet përmbajtja e asaj që ndodhet në kuti
Komponentët
Telefoni
Kufjet e sintonizuara nga AKG
Kablloja USB Type-C
Adaptori i udhëtimit
Konektori USB (C në A)
Konektori Micro USB (C në B)
Kunji i nxjerrjes
Mbajtëset për veshët
Udhëzuesi i shpejtë dhe fletëpalosja e Smart Switch