Ky është Bixby. Një mënyrë krejtësisht e re për të përdorur Galaxy S8 ose S8+. Mund të përdorni zërin, tekstin ose prekjen për të thënë çfarë ju nevojitet sepse ai i kupton të trija këto. Kur nuk gjeni dot fjalët, hapni kamerën dhe Bixby do të kërkojë. Ai është i integruar në çdo aspekt të Galaxy S8 dhe S8+, prandaj është në gjendje të trajtojë detyrat që normalisht ju i bëni me telefonin dhe vazhdimisht mëson mënyra të reja prandaj përmirësohet gjithnjë e më shumë.

*Bixby njeh gjuhët e përzgjedhura. Të tjera do suportohen në të ardhmen.

Logoja e Bixby-t

Bixby thotë "Hello"

 • Ikona për funksionin Talk të Bixby
  Talk
 • Ikona për funksionin See të Bixby
  See
 • Ikona për funksionin Recommend të Bixby
  Recommend
 • Ikona për funksionin Remind të Bixby
  Remind

Tre mënyra për të komunikuar, jo një

Duke qenë se Bixby kupton të folurën, tekstin dhe prekjet, ju mund të përdorni mënyrën që ju leverdis më shumë sipas momentit. Gjithashtu mund të kaloni nga njëri regjim në tjetrin sa herë që ju nevojitet.

*Bixby njeh gjuhët e përzgjedhura. Të tjera do suportohen në të ardhmen.

Imazh i përdoruesit që përdor Bixby duke trokitur ekranin e Galaxy S8
Një dorë që troket ekranin e Galaxy S8 për t'i treguar Bixby-t se çfarë të bëjë

Ajo i përshtatet mënyrës si e përdorni ju telefonin

Shtypni tastin Bixby ose rrëshqitni djathtas nga ekrani i kyçjes ose ekrani kryesor për të marrë informacion të përshtatur dhe të personalizuar, si edhe hyrje të drejtpërdrejtë te aplikacionet që ju nevojiten sipas momentit, vendit dhe rastit. Sa më shumë që e përdorni telefonin, aq më të mira janë rezultatet që merrni.

Rrëshqitni djathtas për të kontrolluar programin e ditës për ta nisur ditën mbarë.

Ikona për mëngjesin Mëngjes

Të gjitha alarmet kujtuese janë vetëm një rrëshqitje larg, prandaj nuk do të harroni asgjë të rëndësishme.

Ikona për mbrëmjen Mbrëmje

Kontrolloni numrin e hapave që keni bërë dhe çfarë kanë bërë miqtë tuaj në internet.

Ikona për natën Natë
Pamje ekrani e ekranit kryesor të Galaxy S8
 • Faqja Hello Bixby që tregon kartën e kalendarit me programin e ditës
 • Faqja Hello Bixby që tregon kartën e alarmit kujtues me alarmet kujtuese të ditës
 • Faqja Hello Bixby që tregon kartën S Health me statistikat shëndetësore të përdoruesit

Merrni alarme kujtuese në momentin dhe vendin e duhur

Caktoni që Bixby t'ju kujtojë të ujisni lulet kur të dilni nga shtëpia ose të telefononi dikë mbrapsht kur të ktheheni në zyrë. Gjithashtu mund të caktoni që alarmet kujtuese të shfaqen në ekranin e AOD, Bixby Home, ose në ekranin anësor.

Në ekranin e Galaxy S8 shfaqet alarmi kujtues për të ujitur lulet kur përdoruesi mbërrin në shtëpi