Thyeni barrierat e botës suaj sepse me Galaxy S8 dhe S8+ mund ta bëni këtë. Me këta telefona, ju mund të transmetoni live momentet tuaja të përditshme në 360 gradë, mund të bëni një hap brenda një bote tjetër dhe të motivoheni që të bëni hapa realë që të qëndroni në formë.

*Gear 360 (2017) dhe Gear VR me Kontrollues shiten veç.

Pamje e përparme e Gear 360 (2017)
Gear 360
Galaxy S8 dhe Galaxy S8+ duke qëndruar përkrah
Galaxy S8 | S8+
Pamje e përparme e Gear VR
Gear VR
  • Samsung Health
  • Samsung Dex
  • Samsung Connect

Gear 360

Jeta juaj në 360 gradë

Regjistroni dhe kapni të gjithë skenën rreth jush me lenten 360 gradë në Gear 360 (2017).

Pamje e përparme e Gear 360
DJ që performon live përpara turmës

360 Livestream

Telefoni që transmeton live jetën tuaj të përditshme

Transmetoni live momentin siç ndodh duke çiftuar pajisjen tuaj Galaxy S8 ose S8+ me Gear 360 (2017). Ose përdorni aplikacionin Gear 360 në telefonin tuaj për të redaktuar dhe perfeksionuar kryeveprën tuaj të re 360˚.

Galaxy S8 me transmetimin live duke u zhvilluar në ekran.
DJ që performon live përpara turmës
DJ që performon live përpara turmës

Gear VR

Telefoni që ju çon në një botë tjetër

Futeni pajisjen tuaj Galaxy S8 ose S8+ në Gear VR me Controller për aventura pranë dhe larg.

Një person që po eksploron botën e realitetit virtual me Gear VR

Samsung Health

Telefoni që ju mban në majë të gishtave

Zakonet e shëndetshme nuk krijohen brenda një dite. Përdorni aplikacionin Samsung Health në Galaxy S8 ose S8+ për të regjistruar aktivitetet tuaja të përditshme—fjetje, ngrënie, ushtrime, etj.—dhe merrni rekomandime rreth mënyrës se si të arrini objektivat tuaja.

*Gear Fit2 shitet veç.

Gear Fit 2
Galaxy S8 me ikonën e Samsung Health

Samsung DeX

Telefoni që kthehet në një përvojë kompjuterike

Samsung DeX lidh pajisjen tuaj Galaxy S8 ose S8+ me një monitor, tastierë dhe mi për një përvojë desktopi. Kështu që çdo vend ku ndodheni mund ta ktheni në një stacion pune.

*DeX dhe aksesorët duke përfshirë monitorin, tastierën dhe miun shiten veç.

Monitori i kompjuterit i fikur
Monitori i kompjuterit i ndezur
DeX Station
Galaxy S8 i ndezur
Galaxy S8 i fikur

Samsung Connect

Telefoni që lidhet me shtëpinë tuaj

Me aplikacionin Samsung Connect në Galaxy S8 dhe S8+, ju keni kontroll mbi shtëpinë tuaj inteligjente. Caktoni komanda të personalizuara të tilla si "Good morning" ose "Good night" për të menaxhuar ose kontrolluar disa pajisje njëkohësisht.

*Mund të mos jetë i disponueshëm për disa pajisje të caktuara

Ikona e Samsung Connect
Një dorë që troket aplikacionin Samsung Connect në ekranin e Galaxy S8
Imazh shtëpish