SPECIFIKIMET+

Specifikimi

 • Skanimi i Irisit Skanimi i Irisit
  Skanimi i Irisit
 • Skaneri i shenjave të gishtave Skaneri i shenjave të gishtave
  Skaneri i shenjave të gishtave
 • Përmasat (LxGJxTH, mm) Përmasat (LxGJxTH, mm)
  Përmasat (LxGJxTH, mm)
 • Kamera Kamera
  Kamera

1. Përmasat dhe pesha mund të ndryshojnë në varësi të konfigurimit të aparatit dhe procesit të prodhimit.

2. Galaxy S8 matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 5.8" në katror të plotë dhe 5.6" duke llogaritur këndet e rrumbullakosura.

3. Galaxy S8 matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 6.2” në katror të plotë dhe 6.1” duke llogaritur këndet e rrumbullakosura.

4. Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit. Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.

5. Përmasat e memories – Një pjesë e memories është zënë nga përmbajtja ekzistuese. # Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit. # Kapaciteti i rrjetit dhe shpejtësia e transferimit të të dhënave mund të reduktohen kur përdoren të dyja kartat Sim njëkohësisht.

6. Kapaciteti aktual (Wh) matet në bazë të rrymës së daljes dhe tensionit të baterisë. Mund të ndryshojë nga kapaciteti (Wh) i treguar në pajisje, në varësi të nivelit të fuqisë së daljes, konfigurimit të qarkut të pajisjes së lidhur dhe mjedisit operativ.

Komente

Komente

Suporti