Aksesorët | Samsung Galaxy S9 dhe S9+

Aksesorët

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria mund të variojë sipas shtetit ose operatorit celular.

Stacioni i karikimit me valë në të zezë me Galaxy S9+ që karikohet

Kapakët

Kapaku pozicionues Clear View

Mbrojeni të gjithë telefonin duke qenë sërish në gjendje të aksesoni funksionet. Ju mund t’u përgjigjeni njoftimeve dhe të kontrolloni AOD me lehtësi përmes kapakut transparent, dhe ai qëndron i pastër me veshjet që pengojnë gjurmët e gishtave. Ndërsa shikoni një film, palosni kapakun për të ngritur telefonin për një pamje komode.