sku
Galaxy S9 | S9‎+‎
Kamera që përshtatet si syri yt.
Me lente me hapje të dyfishtë që imiton syrin e njeriut.
Pra, atë që shihni me sy, do ta shihni edhe në fotografi.
Model
Galaxy S9+
Galaxy S9
Colour
Lelja e purpurt
I artë
Blu korale
E zezë mesnate
Lelja e purpurt
Blu korale
E zezë mesnate
Lelja e purpurt
I artë
Blu korale
E zezë mesnate
Lelja e purpurt
Blu korale
E zezë mesnate

Galaxy S9 | S9+ Këllëfët

Merrni një këllëf për telefonin tuaj të ri Galaxy S9 | S9+ që ofron më shumë se sa vetëm mbrojtje.

Veçojmë

A still of a Super Slow-mo video on the screen of a Galaxy S9 shows the clarity of water droplets paused in mid-air as the male and female subjects react humorously. Below, a visual comparison of standard slow motion’s 240 frames per second and Super Slow-mo’s 960 frames per second.
Super Slow-mo

Kamera që ngadalëson rrënjësisht kohën, duke e bërë çdo moment të ditës epike.

 

A smiling woman’s portrait photo is compared side-by-side with her emoji counterpart with the same expression. Her emoji character is depicted in various cartoon-like templates.
AR Emoji

Kamera që ju transformon në një emoji, kështu që "Ju" nuk jeni si gjithë të tjerët.

Soft lit against a dark backdrop, the rear side view of a Lilac Purple Galaxy S9+ emphasizes the dual camera and rear hardware, and sleek body design.
Aperturë e Dyfishtë

Kamera revolucionare që përshtatet me syrin e njeriut

Kap fotografi mahnitëse në dritën e diellit, dritën e hënës dhe në ndriçim super të ulët duke përdorur aperturën e rregullueshme.

Çfarë ka në kuti

Galaxy S9 | S9+
Galaxy S9 | S9+
 • Kabllo USB
  Kabllo USB
 • Kufje
  Kufje
 • Kunji i nxjerrjes
  Kunji i nxjerrjes
 • Adaptori i energjisë USB
  Adaptori i energjisë USB
 • Udhëzues i shpejtë
  Udhëzues i shpejtë
 • Konektori USB(USB-lloji-C)
  Konektori USB(USB-lloji-C)
 • Konektori mikro USB
  Konektori mikro USB
 • Guida e konektorit USB
  Guida e konektorit USB

Bli tani Galaxy S9 | S9+ tek partnerët zyrtarë

*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.