Specifikimet | Samsung Galaxy S9 and S9+

Specifikimet

Dizajni

Ngjyrat

Vjollcë
Vjollcë
E zezë
E zezë
Blu
Blu

*Imazh i Galaxy S9+.

Specifikimet

 

*Madhësia e ekranit: I matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 5,8” si drejtkëndësh i plotë dhe 5,6" kur llogariten këndet e rrumbullakosura

 
Kamera e pasme
 

*Madhësia e ekranit: I matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 6,2” si drejtkëndësh i plotë dhe 6,1" kur llogariten këndet e rrumbullakosura

 
Kamera me kënd të gjerë Kamera telefoto

Suporti