Pse Android: Gjithçka që Dëshironi & më Shumë

Gjithçka që dëshironi
dhe më shumë

Kur ndërroni telefonat, është ngushëlluese të dini se do të keni të gjitha veçoritë që njihni dhe doni. Por me Android dhe smartfonët tanë Galaxy, merrni më shumë sesa thjesht të bërit biznes si zakonisht. Zbuloni gjithçka me të cilën jeni mësuar dhe një mori karakteristikash që nuk keni pasur kurrë dhe zbuloni se pse Android është zgjedhja për ju. Bëni edhe më shumë se më parë me një Galaxy mundësish.

Ekrani Android WhatsApp

I lehtë në përdorim

 • Faqja kryesore
 • Dritare e shumëfishtë
 • Modaliteti i përdorimit me-një-dorë

Faqja kryesore

Dritare e shumëfishtë

Modaliteti i përdorimit me-një-dorë

Android Google maps Londër

Më shumë se më parë

 • Aplikacione
 • Fotografi
 • Email
 • Harta

Aplikacione

Fotografi

Email

Harta

aplikacioni i videos lojë me makina për Android

Horizonti i ri i lojërave

 • Lançues i lojës
 • Luaj në internet
 • Dyqani

Lançues i lojës

Luaj në internet

Dyqani

Grua që po dëgjon muzikë në Android

Këngët e mia, ëndrrat e mia

 • Transmetimi
 • Audio e dyfishtë

Transmetimi

Audio e dyfishtë

Fillo

Smart Switch

Samsung Smart Switch

Prezantimi i

Galaxy S9 | S9+

Samsung Galaxy S9

Zbulo gamën e

Telefonave Galaxy

Smartphone Samsung Galaxy

Duhet të dini

Onboarding

Mesazheet në Bord të Samsung

Ruaj dhe rikthe

Samsung Cloud

Hapësira e Ruajtjes në internet e Android