Galaxy XCover 4s (Dual SIM)

Galaxy XCover 4s (Dual SIM)

SM-G398FZKDSEE

 • I përshtatshëm për mjediset e jashtme
 • Besueshmëri e qëndrueshme
 • Rezolucion që bie në sy

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni memorjen tuaj

I përshtatshëm për mjediset e jashtme të shkëlqyeshme

Fortësi dhe sofistikim që jepen së bashku. Galaxy XCover 4s 9.7mm i hollë u krijua të përballojë kushtet e vështira dhe qëndron me ju kur vijnë kohët e vështira. Finitura e tij kundër rrëshqitjes e mban atë të sigurtë në dorën tuaj edhe kur jeni në lëvizje.

I përshtatshëm për mjediset e jashtme të shkëlqyeshme I përshtatshëm për mjediset e jashtme të shkëlqyeshme

Besueshmëri e qëndrueshme

I krijuar për të funksionuar kudo që shkoni. Galaxy XCover 4s përmbush standartet IP68 dhe MIL-STD 810G, kështu që është aq i qëndrueshëm sa të durojë kushtet e vështira. Pavarësisht nëse jeni në ekskursion ose duke luajtur sporte në mjedise të jashtme, mund të jeni të sigurtë se pajisja juaj është e mbrojtur ndaj pluhurit dhe ujit*.

Besueshmëri e qëndrueshme Besueshmëri e qëndrueshme

*Vlerësimi IP68: I qëndrueshëm ndaj ujit deri në 1.5 metra në ujë pa kripë për deri në 30 minuta dhe i mbrojtur nga pluhri, fëlliqjet dhe rëra.*MIL-STD 810G është një formë e standartizuar e testimit e krijuar nga Ushtria e SHBA-së për të vlerësuar me saktësi kufizimet e pajisjes. Metodat e testimit përfshijnë një test të rënies në një sipërfaqe me goditje në kompensatë mbi çimento nga një lartësi prej 1.2 metrash.

Rezolucion që bie në sy

Merrni shikimin e pastër në të gjitha vendet ku ju çon jeta. Ekrani 5.0" me rezolucion të lartë në Galaxy XCover 4s jep një përvojë optimale të shikimit për fotografi, harta dhe përmbajtje tjetër vizive edhe kur jeni duke eksploruar larg rrugëve ose jeni jashtë në fushë.

Rezolucion që bie në sy Rezolucion që bie në sy

Ndjeshmëri e rritur e prekjes

Mbajini duart tuaja të ngrohta dhe të thata gjatë përdorimit. Galaxy XCover 4s paraqet një ekran intuitiv që ju lejon të ndërveproni me pajisjen tuaj edhe me dorezat e veshura, kështu që mund të shkoni dhe të punoni jashtë ose t’u gëzoheni veprimtarive në mjedise të jashtme pa ndonjë problem.

Ndjeshmëri e rritur e prekjes Ndjeshmëri e rritur e prekjes

Regjistroni atë që është rreth jush

Rezolucioni i lartë për të vendosur në fokus ato që ju rrethojnë. Kamera e pasme e fuqishme 16MP regjistron skenën, ndërsa drita LED e ndriçon hapësirën për regjistrim edhe në mjedise me dritë të paktë. Thjesht klikoni dy herë butonin fillestar për hyrjen e menjëhershme dhe filloni regjistrimin.

Regjistroni atë që është rreth jush Regjistroni atë që është rreth jush

*Imazhet e mëposhtme janë vetëm për qëllime demonstruese. *Performanca e kamerës mund të ndryshojë me mjedisin rrethues.

Ka më shumë energji

Energjia e krijuar për të dhënë kohë edhe më të gjata të përdorimit për të rritur në maksimum kënaqësinë. Galaxy XCover 4s vjen e pajisur me një bateri 2,800mAh për të siguruar se keni mjaft ngarkesë për të vazhduar rrjedhën e punës ose transmetimin e përmbajtjes tuaj pa ndërprerje.

*Bateria shtesë shitet veç.**Imazhi i produktit mund të ndryshojë nga pajisja aktuale.

Ka më shumë energji Ka më shumë energji

*Bateria shtesë shitet veç.**Imazhi i produktit mund të ndryshojë nga pajisja aktuale.

Samsung Knox mbron konfidencialitetin në çdo nivel

Përfshirë në harduerin dhe softuerin e telefonit tuaj nga fillimi, Samsung Knox mbron telefonin tuaj që nga minuti kur ndizet. Duke ofruar siguri me shumë nivele, ai mbron informacionin tuaj më sensitiv nga maluer dhe kërcënime të këqija.

Samsung Knox mbron konfidencialitetin në çdo nivel Samsung Knox mbron konfidencialitetin në çdo nivel

Specifikimet

 • Procesori 1,6 GHz
 • Kamera kryesore - Rezolucioni 16.0 MP
 • Pesha (g) 172
 • Koha e luajtjes së audios (orë) Deri në 59

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.

Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.

Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.