Çfarë do të thotë ‘Gabim në kartën SD’ në Galaxy S9/S9+?

Njoftimi ‘Gabim në kartën SD’ është një veçori e re që ju ndihmon të dalloni defektet në kartën SD.

 

Mesazhi i gabimit është një paralajmërim që mund të shfaqet edhe nëse karta juaj SD punon mirë për t’ju lajmëruar që karta SD mund të prishet në të ardhmen e afërt.

 

Kjo veçori e re është një përmirësim që Samsung ka implementuar për të shmangur humbjen e të dhënave dhe përgjigjen e ngadaltë për shkak të defekteve në kartën SD.

Ju lutem vini re: Nëse njoftimi shfaqet vazhdimisht, ju rekomandojmë të arkivoni të dhënat dhe të formatoni ose të ndërroni kartën SD.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni