Çfarë është shiriti i navigimit dhe si ta përdor?

Mund të navigoni me lehtësi midis skenave dhe aplikacioneve të ndryshme duke përdorur shiritin e navigimit në fund të ekranit. Butonat me prekje të Galaxy S9 dhe S9+ ofrojnë një eksperiencë të këndshme dhe natyrale përdorimi duke ju lejuar të gjeni çfarë doni vetëm me disa prekje.

Çfarë është shiriti i navigimit dhe si ta përdor?
  1. Butoni Trego dhe fshih.
  2. Butoni Të fundit.
  3. Butoni Shtëpi.
  4. Butoni Prapa.

Nëse doni të fshihni ose shfaqni shiritin e navigimit duke përdorur aplikacione të ndryshme, ju lutem ndiqni hapat më poshtë.

Si të shikoni butonin e shtëpisë dhe shiritin e navigimit

Butoni Shtëpi dhe shiriti Navigim mund të zhduken ndërkohë që përdorni disa aplikacione ose funksione të caktuara. 


Për t’i parë, rrëshqitni lart nga poshtë ekranit. 


Gjithashtu mund të përdorni butonin Shtëpi pa treguar shiritin e navigimit, vetëm shtypni vendin e butonit Shtëpi.

Si të shikoni butonin e shtëpisë dhe shiritin e navigimit

Si të fshihni shiritin e navigimit ndërsa përdorni aplikacione në ekran të plotë

Duke përdorur butonin Trego dhe fshih në anën e majtë të shiritit të navigimit, mund të bëni që shiriti i navigimit të fshihet ose ngulet në ekran kur përdorni aplikacione ose veçori.


Në ekranin Shtëpi, shiriti i navigimit do të shfaqet gjithmonë dhe butoni Trego dhe fshih nuk do të shfaqet.


Nëse doni të shikoni skedarë ose të përdorni aplikacionet në ekran të plotë, shtypni dy herë butonin Trego dhe fshih për të fshehur shiritin e navigimit.


Për të treguar shiritin e navigimit përsëri, tërhiqni lart nga poshtë ekranit.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >

Na Kontaktoni