Pse më del një mesazh ‘Cilësimet ka ndaluar’ kur aktivizoj internetin në Galaxy S9/S9+?

Samsung është në dijeni se ky njoftim shfaqet në pajisjet Galaxy S9/S9+ dhe ka programuar një nxjerrje softueri të ri që do të vijë së shpejti.    

Ju lutem vini re: Nxitim përdoruesit të mbajnë softuerin dhe aplikacionet të përditësuara në versionin më të fundit.

Ose ndryshe, mund të përdorni konfigurimin ‘Kalo në internetin celular’ për të mos lejuar që njoftimi të shfaqet derisa të dalë softueri i ri:    

1 Hapni ‘Cilësimet’ dhe shtypni ‘Lidhja’.
2 Shtypni ‘Wi-Fi’.
3 Shtypni ‘Më shumë’ dhe zgjidhni ‘Të avancuara’.
Shtypni Më shumë dhe zgjidhni Të avancuara
4 Aktivizoni ‘Kalo në internetin celular’.
Aktivizoni Kalo në internetin celular

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >

Na Kontaktoni