Pse veçoria e kopjimit për Mesazhet nuk shfaqet në Galaxy S9/S9+?

Opsioni ‘kopjo tekst’ mund të mos shfaqet në menunë e aplikacionit Mesazh kur përpiqeni të kopjoni një mesazh pasi aplikacioni mund të ketë nevojë për një përditësim softueri. 

Ju lutem vini re: Për të aktivizuar kopjimin e mesazheve, sigurohuni që aplikacioni Mesazhet është i versionit 5.0.11.7 ose më i lartë.    

Përditësimi i aplikacionit Mesazhet në versionin më të fundit:

1 Hapni ‘Mesazhet’.
2 Shtypni për më shumë opsione.
Shtypni për më shumë opsione
3 Zgjidhni ‘Cilësimet’.
Zgjidhni ‘Cilësimet’
4 Shtypni ‘Rreth aplikacionit Mesazhet’.
Shtypni Rreth aplikacionit Mesazhet
5 Shtypni ‘Përditëso’ për të përmirësuar versionin e softuerit.
Shtypni ‘Përditëso’ për të përmirësuar versionin e softuerit

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >

Na Kontaktoni