Si të krijoj GIF-e ose të bëj foto plasjeje në Galaxy S9/S9+?

Me Galaxy S9/ S9+, mund të krijoni GIF-e dhe të bëni foto plasjeje vetëm duke shtypur dhe mbajtur shtypur butonin e kamerës:

1 Hapni "Kamera".
2 Në ekranin e shikimit, shtypni ikonën Cilësimet.
Në ekranin e shikimit, shtypni ikonën Cilësimet
Mbaje butonin e Kameres qe
3 Shtypni "Mbaj shtypur butonin Kamera për të".
4 Zgjidhni një veprim.
Zgjidhni një veprim

Ju lutemi vini re: Kjo veçori është e disponueshme në disa metoda shkrepjeje.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni