Si të vendos një skedar videoje si fotografi muri në Galaxy S9/S9+?

Në Galaxy S9/S9+, mund të konfiguroni me lehtësi videot tuaja deri në 100MB si fotografi muri video.

Ju lutemi vini re: Është e mundur që të vendosni si fotografi muri videot e shkarkuar ose të regjistruara nëse koha e luajtjes është më pak se 15 sekonda.

1 Hapni "Galeria".
2 Zgjidhni videon që doni ta vendosni si fotografi muri.
Zgjidhni videon që doni ta vendosni si fotografi muri
3 Shtypni ikonën Më shumë dhe zgjidhni "Vendos si fotografi muri".
Shtypni ikonën Më shumë dhe zgjidhni Vendos si fotografi muri
4 Nëse doni ta pritni videon, shtypni Modifiko.

Ju lutemi vini re: Do të jetë i nevojshëm modifikimi i videos nëse skedari i videos suaj është më i madh se 100MB ose më i gjatë se 15 sekonda.

Nëse doni ta pritni videon, shtypni Modifiko
Shtypni kryer
5 Kur skedari të jetë gati, shtypni "Vendos si fotografi muri".

Fotografia e murit me video do të luhet automatikisht kur pajisja është në modalitetin e ekranit të kyçur.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >

Na Kontaktoni