Udhëzues i dobishëm për pajisjet e serive Galaxy S20

Udhëzues i dobishëm për pajisjet e serive Galaxy S20

Njihuni me funksionet e reja të kamerës

Funksionet e reja të kamerës

Hidhuni një sy funksioneve të reja të kamerës së Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra
imazhi i kamerës së S20 Ultra imazhi i kamerës së S20 Ultra

Video 8K

Njihuni me videon e paprecedentë 8K në Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra
pamje e një aparati S20 ku janë shfaqur llojet e rezolucionit pamje e një aparati S20 ku janë shfaqur llojet e rezolucionit

Një marrje

Bëni foto dhe video të ndryshme duke përdorur modalitetin Një marrje në Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra
imazhe të marra me ndihmën e mënyrës Një marrje imazhe të marra me ndihmën e mënyrës Një marrje

Më shumë këshilla për pajisjen tuaj Galaxy S20

Shpejtësi freksimi dynamike - opsione

Kënaquni me një pamje të pastër ekrani në telefonat Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra me shpejtësi dinamike të ndërrimit të imazhit

dy pamje ku krahasohet shpejtësia e ekranit dy pamje ku krahasohet shpejtësia e ekranit

Funksionet e ndarjes

Kënaquni me funksionet e ndryshme të ndarjes në telefonat Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

imazh ilustrues i funksionet e ndarjes imazh ilustrues i funksionet e ndarjes