Preklopna maska

Preklopna maska

EF-WG928

Shkarkimi i Manualit

Specifikimet

Preklopna maska (EF-WG928)

Ngjyra
Plavocrna
Përputhshmëria
  • Modelet e përputhshme Galaxy S6 edge+
Veçori të përgjithshme
  • Përmbajtja e paketimit Flip novčanik
Specifikimi fizik
  • Përmasat (GjxThxL) 78,8 x 155,7 x 12 mm
  • Pesha 51,3 g
Lloji
Flip novčanik

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >