Përgjegjësia dixhitale

Përgjegjësia dixhitale

Angazhimi ynë për
një mënyrë jetese
dixhitale të sigurtë
dhe të ekuilibruar
për të gjithë

Angazhimi ynë për një mënyrë jetese dixhitale të sigurtë dhe të ekuilibruar për të gjithë

Një imazh i rrafshët i një tableti Samsung Galaxy, S Pen, smartfoni dhe Galaxy Buds. Një imazh i rrafshët i një tableti Samsung Galaxy, S Pen, smartfoni dhe Galaxy Buds.

Synojmë të ndërtojmë një infrastrukturë të fortë, të promovojmë industrializimin e qëndrueshëm dhe të nxisim inovacionin.

Konfidencialiteti

Mbrojmë me kujdes të dhënat personale të konsumatorëve

Një pamje nga afër e një burri të veshur me një kostum pune. Ai është ulur në një tavolinë me një kompjuter laptop dhe smartfon dhe po bën gjeste me duar. Një pamje nga afër e një burri të veshur me një kostum pune. Ai është ulur në një tavolinë me një kompjuter laptop dhe smartfon dhe po bën gjeste me duar.

Siguria kibernitike

Mbrojtja e të drejtave themelore të klientëve tanë

Një grua e re është shtrirë me shpinë në divan dhe po sheh një faqe të shitjes së smartfonëve Galaxy në një pajisje tablet. Një grua e re është shtrirë me shpinë në divan dhe po sheh një faqe të shitjes së smartfonëve Galaxy në një pajisje tablet.

Etika e inteligjencës artificiale

Zhvillimi i produkteve dhe shërbimeve më të mira me burime njerëzore dhe teknologji

Një djalë i ri i veshur me stil merr një gotë ujë nga një robot i inteligjencës artificiale brenda një hapësire moderne për sallon. Një djalë i ri i veshur me stil merr një gotë ujë nga një robot i inteligjencës artificiale brenda një hapësire moderne për sallon.

Besojmë në përkushtimin e burimeve tona njerëzore dhe teknologjisë për të zhvilluar produktet dhe shërbimet më të mira me një filozofi të përqendruar te njeriu

Mundësia e përdorimit

Filozofi me në qendër njeriun

Një djalë i ri në karrocë dhe një grua e moshuar janë ulur në një tavolinë jashtë me pije në gota që marren me vete. Ata po shikojnë ekranin e një kompjuteri laptop dhe po buzëqeshin. Një djalë i ri në karrocë dhe një grua e moshuar janë ulur në një tavolinë jashtë me pije në gota që marren me vete. Ata po shikojnë ekranin e një kompjuteri laptop dhe po buzëqeshin.

Mirëqenia dixhitale

Një mënyrë jetese dixhitale e shëndetshme dhe e ekuilibruar

Një i ri me pamje atletike po vrapon në një rrugë betoni përgjatë një pylli të dendur. Një i ri me pamje atletike po vrapon në një rrugë betoni përgjatë një pylli të dendur.