Galaxy Tab A 10.1 LTE (2016)

SM-T585NZKESEE
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

1,6 GHz

Shpejtësia e CPU

10,1" (255,4 mm)

Madhësia (Ekrani kryesor)

CMOS 8.0 MP

Kamera kryesore - Rezolucioni

525

Pesha (g)

I jep jetë përmbajtjes tuaj

Jepuni syve tuaj rezolucion të mahnitshëm, të gjallë të imazhit. Ekrani tij WUXGA 10.1 inç jep qartësi të jashtëzakonshme për t’a bërë shikimin e filmave dhe lojrave një përvojë plotësisht përfshirëse.

I jep jetë përmbajtjes tuaj

Gjithnjë aty pranë

Tani mund t’i kaloni telefonatat dhe njoftimet SNS direkt nga telefoni juaj tek tableta juaj. Për më tepër, mund të përdorni Përgjigja e Shpejtë për t’u përgjigjur menjëherë dhe për të ndjekur njoftimet e ardhshme në modalitetin Dashboard.

Gjithnjë aty pranë

*SideSync është i disponueshëm si një shkarkim veç dhe është i përputhshëm me Android KitKat (4.4) ose versionet e ardhshme.

TV dhe tableta bëhen një

Kaloni pamjen tuaj të shikimit në një çast Thjesht lidhuni me anë të Wi-Fi direkt për të ndarë dhe parë përmbajtje ndërmjet TV dhe tabletës tuaj në mënyrë të shkëmbyeshme pa bezdinë e kabllove të çrregullta.

TV dhe tableta bëhen një

Rijetoni kohët më të mira përgjithmonë

Regjistrimi i momenteve të çmuara me detajet më të vërteta. Regjistroni shpejt në dritë të ulët me kameran e tij të pasme 8MP AF f/1.9 ose jepini krahë shpirtit tuaj krijues me opsionet opsionale të Modalitetit HDR dhe Pro.

Rijetoni kohët më të mira përgjithmonë

Krijoni telajo për fëmijë

Modaliteti Fëmijët 4.0 në partneritet me LEGO® u siguron fëmijëve një bollëk të përmbajtjes krijuese në një mjedis të padëmshëm dhe të sigurtë. Mund të kaloni përmes një game videosh dhe lojrash me lehtësi thjesht duke kaluar majtas nga faqja kryesore e Modalitetit Fëmijët.

Krijoni telajo për fëmijë

*Disponueshmëria e këtij shërbimi mund të ndryshojë sipas vendit.

Vendi i lojrave dixhitale për fëmijë 

Duke paraqitur tabela më të gjëra për vizatim dhe efekte të përmirësuar të tingujve, Modaliteti Fëmijët 4.0 është optimizuar për t’i dhënë hov anës krijuese të fëmijës tuaj. Gjithashtu ju qetëson mendjen, duke ju lejuar të kyçni aplikacionet dhe të caktoni kohë të përdorimit.

Vendi i lojrave dixhitale për fëmijë 

Shikimi i gjithanshëm

Ideal për të qëndruar në tabletën tuaj për të parë të gjithë përmbajtjen multimediale të preferuar me lehtësi, mbulesa manjetike me peshë të lehtë, e palosshme i përshtatet këndeve të ndryshme për shikimin e përmirësuar.

Shikimi i gjithanshëm

*Mbulesa e librit shitet veç.

Thjesht mahnitëse nga të gjitha anët

E lëmuar ndaj prekjes me një finiturë me formë elegante që duket dhe ndjehet e shkëlqyer në dorë, dizajni i saj i bukur dhe minimalist është një pamje për t’u parë nga çdo kënd.

Thjesht mahnitëse nga të gjitha anët
  • 1,6 GHz Shpejtësia e CPU
  • 10,1" (255,4 mm) Madhësia (Ekrani kryesor)
  • CMOS 8.0 MP Kamera kryesore - Rezolucioni
  • 525 Pesha (g)
  • Deri në 13 Koha e luajtjes së videos (orë)
  • 7300 Kapaciteti standard i baterisë (mAh)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
*Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.
*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.