Galaxy Tab A (7.0, 2016)

SM-T280NZKASEE
Ngjyra BLACKBLACK

The item is in the cart.

Kids Mode

Kids Mode

1,3 GHz

Shpejtësia e CPU

7,0" (177,7 mm)

Madhësia (Ekrani kryesor)

CMOS 5,0 MP

Kamera kryesore - Rezolucioni

Tërësisht modern dhe shik

Skaje shumë elegante dhe të lëmuara që ofrojnë një rafinim modern ndërsa tekstura ritmike e pjesës së prapme siguron mbajtje të lehtë, komode dhe të sigurt të Galaxy Tab A (7.0, 2016) në dorë.

Tërësisht modern dhe shik

Me dizajn modern dhe i lehtë si pupël

Profili jashtëzakonisht i hollë, si dhe bateria që zgjat shumë, e bëjnë modelin Galaxy Tab A (7.0, 2016) shumë të lehtë dhe kompakt, kështu që mund ta mbani lehtë dhe me stil kudo që të dëshironi.

Me dizajn modern dhe i lehtë si pupël

Vlerësoni çdo moment të jetës

Bëni fotografi realiste të çdo momenti të rëndësishëm me kamerën e shpejtë e të rafinuar të modelit Galaxy Tab A (7.0, 2016). Mund të bëni fotografi të pastra panoramike, vertikale dhe horizontale, ose madje të krijoni një GIF të animuar duke përdorur funksionin e xhirimit të shpejtë të fotografive.

Vlerësoni çdo moment të jetës

Më shumë kohë dhe hapësirë për punë e lojë

Modelit Galaxy Tab A (7.0, 2016) i nevojitet më pak karikim gjatë ditës dhe ofron mjaft hapësirë për magazinim. Tani mund të përdorni më gjatë përmbajtjet dhe të optimizoni si punën, ashtu edhe argëtimin tuaj.

Më shumë kohë dhe hapësirë për punë e lojë

Kënd digjital lojërash për fëmijët

Regjimi i punës Kids Mode 4.0 është i optimizuar për të argëtuar fëmijët tuaj me sipërfaqe më të mëdha për vizatim dhe efekte audio të përmirësuara. Gjithashtu mund të pushoni sepse ai ju mundëson t’i mbyllni të gjitha aplikacionet dhe të përcaktoni kohën e lejuar të përdorimit.

Kënd digjital lojërash për fëmijët

Qasje e thjeshtë në transmetim të përsosur të përmbajtjeve

Le të jenë gjithmonë me ju stacionet tuaja të preferuara të radios. Hybrid Radio kombinon FM dhe transmetimet online duke ju mundësuar kështu të krijoni stacionet e preferuara ose madje të xhironi pjesë të përmbajtjeve radio dhe t’i ndani ato me miqtë.

Qasje e thjeshtë në transmetim të përsosur të përmbajtjeve
  • 1,3 GHz Shpejtësia e CPU
  • 7,0" (177,7 mm) Madhësia (Ekrani kryesor)
  • CMOS 5,0 MP Kamera kryesore - Rezolucioni
  • 283 Pesha (g)
  • Deri në 9 Koha e luajtjes së videos (orë)
  • 4000 Kapaciteti standard i baterisë (mAh)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.

Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.

 Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.