Galaxy Tab A (2019, 8.0")

Galaxy Tab A (2019, 8.0")

SM-T290NZSASEE

 • Një dizajn që nuk do t’ju pengojë
 • Një ekran që do t’ju pëlqejë ta shihni
 • Një fushë loje dixhitale për të mësuar dhe argëtuar

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :
 • Një dizajn që nuk do t’ju pengojë
  Altoparlant i dyfishtë
 • Një ekran që do t’ju pëlqejë ta shihni
  Ekrani
 • Një fushë loje dixhitale për të mësuar dhe argëtuar
  Samsung Kids Home
 • Kohëzgjatja e baterisë që ju veçon nga të tjerët
  Bateria

Tableta që shkon ku shkoni ju

Zbuloni një shoqërues praktik në Galaxy Tab A (8.0", 2019), një tabletë që shkëlqen në gjërat bazë dhe shton mjaft më shumë. Me një dizajn që është i lehtë për ta mbajtur me një dorë, është e hollë, e vogël dhe portative, përzierja ideale e performancës, dizajnit dhe mundësive për arritje.

Një dizajn që nuk do t’ju pengojë

Hoqëm tastin e përparmë të ekranit dhe e zhvendosëm imazhin në pjesën e pasme të Galaxy Tab A (8.0", 2019) për t’u dhënë juve një ekran më të madh për të parë dhe për të eksploruar. Altoparlantët e dyfishtë të vendosur në pjesën e poshtme janë larg syrit dhe plotësojnë ndjenjën e hollë. Ana e pasme me shpinën metalike dhe imazhin e Samsung siguron një element me shkëlqim.

Thjesht merreni dhe nisuni

Ka gjithnjë vend për Galaxy Tab A (8.0", 2019) tuaj atje ku jeni duke shkuar. I hollë dhe vetëm 345 gram, fëmijët e mbajnë me lehtësi ndërsa të rriturit mund ta rrokin me vetëm një dorë. Gjejeni ose në të zezë ose në të argjendtë për t’iu përshtatur vetë stilit tuaj.

*Disponueshmëria e ngjyrave të produktit mund të ndryshojë në varësi të vendit, rajonit dhe operatorit.**Pesha aktuale e pajisjes mund të tregojë një ndryshim të vogël nga numri i treguar.

Një ekran që do t’ju pëlqejë ta shihni

Galaxy Tab A (8.0”, 2019) përfshin një ekran 8 inç, të shkëlqyeshëm me 1280x800 pikselë me raportin e ekranit 16:10 për shikimin optimal si vertikalisht, ashtu edhe horizontalisht.

Një fushë loje dixhitale për të mësuar dhe argëtuar

Shtëpia e Fëmijëve e Samsung ju lejon të krijoni një mjedis të sigurt që mund ta eksplorojnë fëmijët tuaj. Thjesht prekni në panelin Quick për t’u gëzuar aplikacioneve të përfshira me personazhe që jetojnë në botën virtuale të tyre. Kontrolli i prindit ju lejon të kontrolloni përdorimin dhe kohën e lojës, në mënyrë që të mund t’ua jepni tabletën me një gjendje shpirtërore të qetë.

*Përmbajtja e siguruar në Shtëpinë e Fëmijëve të Samsung ndryshon sipas vendit dhe rajonit. Ju lutemi klikoni Mëso më Shumë për të zbuluar më shumë për Shtëpinë e Fëmijëve të Samsung ku jetoni.

Shpërndani për të qënë të lidhur edhe kur jeni larg

Përdoruesit me një llogari Samsung mund të zgjedhin të shpërndajnë elementë nga aplikacionet Kalendari, Samsung Notes dhe Galeria. Me shpërndarjen në çast të fotografive dhe videove, ngjarjeve, shënime dhe më shumë, tani familja juaj mund të krijojë kujtime së bashku.

Përqëndrohuni vetëm tek ajo që dëshironi të shihni

Shihni vetëm atë që dëshironi, kur e dëshironi. Me Një UI, Galaxy Tab A (8.0", 2019) minimizon rrëmujën në ekran duke përzgjedhur përmbajtjen që është më e përshtatshme për ju. Thjesht prekni dhe përqëndrohuni tek ajo që dëshironi të shihni dhe të lexoni, detaj pas detaji, dhe gëzoni përvojën e tabletës të optimizuar për ekranin e madh.

Kohëzgjatja e baterisë që ju veçon nga të tjerët

Galaxy Tab A (8.0", 2019) mban më shumë energji sesa do të prisni nga një pajisje kaq e hollë. Bateria 5,100mAh* ju jep lirinë për të harruar karikuesin për periudha të gjata kohe kur duhet të shkoni diku ose keni shumë për të parë.

*Vlera e zakonshme analizuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë mes mostrave të baterive të analizuara sipas standartit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 4,980mAh. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

*Vlera e zakonshme analizuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë mes mostrave të baterive të analizuara sipas standartit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 4,980mAh. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Jepini energji jetës, ruani momentet tuaja

Kur bëhet fjalë për performancë dhe hapësirë, Galaxy Tab A (8.0", 2019) i plotëson të gjitha kërkesat. Ajo vjen me 2GB të RAM dhe 32GB të ruajtjes dhe me sistemin e përdorimit P më të fundit të Android. Një vend për Kartën SD të përkushtuar lejon deri në 512GB më shumë, kështu që mund t’i mbani të gjitha kujtimet tuaja në një vend.

* Ruajtja e vërtetë në dispozicion mund të ndryshojë sipas softuerit të instaluar paraprakisht.**Karta MicroSD shitet veç. Disponueshmëria mund të ndryshojë nga shteti apo prodhuesi.

Specifikimet

 • Procesori 2GHz
 • Ekrani 8,0" (203,1 mm)
 • Kamera kryesore - Rezolucioni 8.0 MP
 • Pesha (g) 345

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.

Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.

*Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

*Vlera tipike e testuar nën kushtet e laboratorit të palës së tretë. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar është 4980 mAh (zakonisht). Jeta aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, modeleve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.