Galaxy Tab E (Wi-Fi)

SM-T560NZKASEE
Ngjyra BlackBlack

The item is in the cart.

Kids Mode

Kids Mode

1,3 GHz

Shpejtësia e CPU

9,6" (243,4 mm)

Madhësia (Ekrani kryesor)

CMOS 5,0 MP

Kamera kryesore - Rezolucioni

Dizajn i stilizuar dhe ergonomik

Tërësisht portativ me vetëm 8,5 mm trashësi dhe 490 g peshë. Galaxy Tab E është kombinim i dizajnit elegant dhe prakticitetit të jashtëzakonshëm. Këllëf unik me sipërfaqe kundër rrëshqitjes me efektin e stofit që mbulon pjesën e prapme dhe ofron mbajtje të sigurt dhe komode.

Dizajn i stilizuar dhe ergonomik

Opsione praktike për kamerën

Regjistroni momentet tuaja të paharrueshme të jetës me karakteristikat e avancuara të kamerës Galaxy Tab E, përfshirë kamerën e pasme të fuqishme prej 5 MP, si dhe kontrollin e thjeshtë të fotografive dhe të xhirimeve me një klik. Kaloni në regjimin e xhirimit të vazhdueshëm me mbajtjen e butonit të kamerës.

Opsione praktike për kamerën

Kryerja e avancuar e detyrave të shumëfishta

Shfrytëzoni maksimalisht kohën dhe produktivitetin tuaj me opsionin interesant të disa dritareve, që ju mundëson të punoni me dy aplikacione njëkohësisht. Ndizni regjimin e ekranit të ndarë që të kryeni lehtë disa detyra njëkohësisht në ekranin e madh prej 9,6 inçësh.

Kryerja e avancuar e detyrave të shumëfishta

* Funksioni me disa dritare mund të përdoret vetëm me aplikacionet që e lejojnë këtë.

Opsionet e avancuara të memories

Zgjeroni kapacitetin e Galaxy Tab E tuaj dhe merrni me vete filmat, muzikën dhe librat tuaj kudo që të jeni. Me përshtatje të magazinimit me kartë microSD deri në 128 GB, kompjuterin tuaj tablet transformojeni në qendër portative për argëtim.

Opsionet e avancuara të memories

* Kartat MicroSD shiten veçmas.

Smart Tutor

Keni probleme me menaxhimin e kaq funksioneve në Galaxy tab E tuaj të ri? Nuk ka arsye të shqetësoheni sepse aplikacioni i Samsung i quajtur Smart Tutor shërben si ndihmë nga larg e ofruar nga një ekip ekspertësh teknikë të përkushtuar. Lidhuni me një seri shërbimesh dhe informacionesh për përditësimin e softuerëve dhe karakteristikat e reja, si edhe për shumë gjera të tjera, pa shkuar në qendrën e servisit.

* Aplikacioni Samsung Smart Tutor mund të shkarkohet nga Galaxy Apps.
* Edhe pse aplikacioni Samsung Smart Tutor për momentin është i disponueshëm në 45 vende, disponueshmëria ndryshon në varësi të rajonit.

Smart Tutor

* Aplikacioni Samsung Smart Tutor mund të shkarkohet nga Galaxy Apps.
* Edhe pse aplikacioni Samsung Smart Tutor për momentin është i disponueshëm në 45 vende, disponueshmëria ndryshon në varësi të rajonit.

Funksionet e përshtatura për fëmijët

Aplikacioni Kids Mode u ofron fëmijëve tuaj një gamë të gjerë aplikacionesh interesante, edukative, bashkë me personazhe dhe figura të bukura dhe simpatike, gjë që është një shtesë e këndshme për përdoruesit e vegjël të Tab E. Monitoroni aktivitetet e fëmijëve tuaj në kompjuterin Tab E, bllokoni aplikacionet e papërshtatshme dhe vendosni kufizime kohore për përdorimin e kompjuterit tablet.

* Aplikacioni Kids Mode mund të shkarkohet nga Galaxy Apps.

Funksionet e përshtatura për fëmijët

* Aplikacioni Kids Mode mund të shkarkohet nga Galaxy Apps.

  • 1,3 GHz Shpejtësia e CPU
  • 9,6" (243,4 mm) Madhësia (Ekrani kryesor)
  • CMOS 5,0 MP Kamera kryesore - Rezolucioni
  • 490 Pesha (g)
  • 5000 Kapaciteti standard i baterisë (mAh)
  • Deri në 95 Koha e luajtjes së audios (orë)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.
*OS: Suport vetëm për Android 4.4 (Kitkat), pa përditësim shtesë.

*Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.

 *Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.