Galaxy Tab S7 (2020, Wi-Fi)

Galaxy Tab S7 (2020, Wi-Fi)

SM-T870NZSAEUF

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Specifikimet

  • Procesori 3.09GHz, 2.4GHz, 1.8GHz
  • Ekrani 11.0" (278.1mm)
  • Kamera kryesore - Rezolucioni 13.0 MP + 5.0 MP
  • Pesha (g) 498

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

*I matur diagonalisht si katror i plotë pa llogaritur këndet e rrumbullakosura. Zona reale e shikueshme është më pak për shkak të këndeve të rrumbullakosura.

*Qualcomm Snapdragon është produkt i Qualcomm Technologies, Inc. dhe/ose i filialeve të tij.

*Qualcomm dhe Snapdragon janë marka tregtare të Qualcomm Incorporated, të regjistruara në Shtetet e Bashkuara dhe në vende të tjera.

*Vlerat e llogaritura bazohen në rezultatet e testeve të brendshme laboratorike.

*Bateria 10 090 mAh (tipike) është e disponueshme vetëm në Galaxy Tab S7+. Bateria e Galaxy Tab S7 është 8000 mAh (tipike). Vlera tipike e testuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera tipike është vlera mesatare e përllogaritur duke marrë parasysh devijimin e kapacitetit të baterisë mes kampioneve të

baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti nominal (minimal) është 9800 mAh për Galaxy Tab S7+ dhe 7760 mAh për Galaxy Tab S7. Jetëgjatësia aktuale e baterisë mund të variojë në varësi të mjedisit të rrjetit, mënyrave të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

*Fast Charger 45 W shitet veç.

*Distanca e përdorimit të S Pen shkon deri në rreth 10 metra nga pajisja në hapësirë të hapur. Rrezja e kontrollit mund të variojë në varësi të mjedisit dhe faktorëve të tjerë.

*Disponueshmëria e ngjyrave të produktit mund të variojë sipas vendit dhe operatorit celular.

*Galaxy Tab S7+ në pjesën më të trashë është 5,7 mm dhe peshon 575 g. Galaxy Tab S7 në pjesën më të trashë është 6,3 mm dhe peshon 498 g, 500 g dhe 502 g për modelet me LTE dhe Wi-Fi, përkatësisht.