Galaxy Tab S3, 9,7" Wi-Fi

SM-T820NZKASEE
Ngjyra blackblack

The item is in the cart.

Kënaqini sytë tuaj

9.7†† Display

Dizajni krejtësisht i ri prej xhami

Dizajn prej xhami

2,15 GHz, 1,6 GHz

Shpejtësia e CPU

9,7" (245,8 mm)

Madhësia (Ekrani kryesor)

Kënaqini sytë tuaj

Kur bëhet fjalë për përvojën e shikimit, sa më shumë ndriçim, aq më mirë është. Ekrani i Galaxy Tab S†s shfaq imazhe të ndritshme dhe plot ngjyra, dhe me kapacitetin e luajtjes së videove HDR, do të shijoni një pamje reale që ju tërheq brenda saj.

Kënaqini sytë tuaj

*Imazhi në ekran është vetëm për qëllime ilustrimi. Luajtja e videos HDR është e disponueshme për videot që transmetohen përmes aplikacionit të Amazon.

Dizajni krejtësisht i ri prej xhami

Për herë të parë, shijoni një smartfon me të gjitha avantazhet e një tableti. Pjesa e pasme prej xhami të shkëlqyer e Galaxy Tab S3 ofron një pamje premium që në duart tuaja ka ndjesi po aq premium.

Dizajni krejtësisht i ri prej xhami
  • 2,15 GHz, 1,6 GHz Shpejtësia e CPU
  • 9,7" (245,8 mm) Madhësia (Ekrani kryesor)
  • CMOS 13,0 MP Kamera kryesore - Rezolucioni
  • 429 Pesha (g)
  • Deri në 12 Koha e luajtjes së videos (orë)
  • 6000 Kapaciteti standard i baterisë (mAh)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.