Galaxy Tab A 10,5" Wi-Fi

SM-T590NZKASEE
Lidhja Wi-Fi
Ngjyra E zezëE zezë
Redakto

The item is in the cart.

Pjesë e familjes

Ekran imersiv me bordurë të hollë

Rrethoni vetveten me tinguj

Tingull më i pasur

I dobishëm edhe në pritje

Daily board

I sigurtë për t’u përdorur nga kushdo

Regjimi i fëmijëve

Të kënaq syrin

Njihuni me pajisjen tuaj të re të optimizuar për shtëpinë në Galaxy Tab A (2018, 10.5). Një tabletë me një ekran përfshirës 10.5" altoparlantë kuadratë rrethues 3D, performancë të lartë dhe kohëzgjatje të madhe të baterisë, është prodhuar që e gjithë familja t’a gëzojë.

Të kënaq syrin

Pjesë e familjes

Në mënyrë që t’ju japë një përvojë edhe më përfshirëse të shikimit si në kinema ashtu edhe në shtëpi që t’a gëzoni me familjen tuaj, Galaxy Tab A (2018, 10.5) e re ofron një ekran 10.5” me korniza më të pastra dhe një raport 16:10.

Pjesë e familjes

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Rrethoni vetveten me tinguj

Përjetoni një botë të re të tingullit me altoparlantë Quad. Katër altoparlantë virtualë rrethues, një në çdo cep, rregullojnë automatikisht cilësimet e steros sipas vendosjes së ekranit. Audio lëvizës nga Dolby Atmos jep një përvojë të fuqishme, të pasur të tingullit rrethues 3D.

Rrethoni vetveten me tinguj

* Dolby Atmos gjithashtu lejohet të përdoret si funksion përmes kufjeve dhe altoparlantëve Bluetooth. Disa efekte të tingullit mund të mos jenë të përdorshëm në pajisje të tjera dëgjimi.** Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.*** Kufjet shiten veç.

Shikoni për qejf me orë të tëra

Hiqeni nga priza dhe merreni Tab A (2018, 10.5) me vete. Bateria e saj 7,300mAh zgjat deri në 15 orë të shikimit të videove me një karikim, dhe karikimi i shpejtë ju lejon t’a karikoni plotësisht brenda 3.5 orëve të shkurtra, në mënyrë që t’a përdorni atë më gjatë dhe të prisni më pak.

Shikoni për qejf me orë të tëra

*Koha e karikimit ndryshon në varësi të mjedisit dhe pajisjes karikuese.

Performancë e përmirësuar

Galaxy Tab A (2018, 10.5) paraqet një çip AP dhe 3GB RAM për performancë më të lartë dhe vonesë më të vogël. Ajo vjen gjithashtu me deri në 32GB memorie dhe një mikro SD që mund të zgjerohet deri në 400GB, duke ju dhënë më shumë hapësirë edhe për filmat më të mëdhenj HD që ju pëlqen të shihni.

Performancë e përmirësuar

*Memoria e disponueshme mund të ndryshojë sipas vendit. **Karta microSD shitet veç. ***Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

I dobishëm edhe në pritje

Galaxy Tab A (2018, 10.5) shndërrohet në një ekran të zgjuar në shtëpi kur është në pritje. Daily Board mund të konfigurohet për të shfaqur fotografitë tuaja të preferuara ndërsa karikohet në mbajtësen e tij. Ose shndërrojeni në një ndihmës të dobishëm që mund të shfaqë jo vetëm parashikimin e tanishëm të motit, por edhe orën e tanishme dhe kalendarin tuaj në vend të tij.

I dobishëm edhe në pritje

*Veçoria e parashikimit të motit kërkon një lidhje të të dhënave.**Platforma e karikimit POGO shitet veç‡ përdorimi i daily board kërkon platformën e karikimit POGO ose Lloj C të USB-së.***Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.****Zëri Bixby do të jetë i përdorshëm përmes publikimit të përmbajtjes (MR) nga 2019-ta.

Përmirësoni vizionin tuaj të botës

Me Bixby Vision, përdorni Live Result për të gjetur informacion menjëherë. Bëni pazar për një send që e shihni në një dritare të dyqanit, identifikoni pika referimi dhe biznese menjëherë dhe madje përktheni shenja dhe menu në gjuhë të huaja duke përdorur ikonën e Bixby Vision në treguesin e kuadrit të kamerës.

Përmirësoni vizionin tuaj të botës

*GPS duhet të aktivizohet për të përdorur Bixby Live Result.**Funksionet dhe tiparet e disponueshme mund të ndryshojnë sipas vendit ose rajonit.***Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Një për të gjithë familjen

Me regjimin e shumë përdoruesve në Galaxy Tab A (2018, 10.5), secili anëtar i familjes përjeton tabletën e tij. Krijoni një llogari të veçantë deri në tetë përdorues të tjerë, të cilët më pas mund të ndryshojnë dhe të ruajnë cilësimet sipas preferencave të tyre të veçanta.

Një për të gjithë familjen

I sigurtë për t’u përdorur nga kushdo

Regjimi Samsung Kids siguron një ndërfaqe të kollajtë për fëmijët që u jep prindërve kontroll mbi kohën e përdorimit dhe përmbajtjen që mund të përdorin fëmijët e tyre. Fëmijët mund të mësojnë me intuitë të përdorin veçoritë edukuese dhe argëtuese të tabletës në mënyrë të sigurtë nën kontrollin e prindërve të tyre.

I sigurtë për t’u përdorur nga kushdo

Argëtues dhe edukues për fëmijët

Galaxy Tab A (2018, 10.5) shërben si një mjet edukues për fëmijët tuaj, me aplikacione dhe përmbajtje origjinale për ta që t’u gëzohen dhe të kënaqin kureshtjen e tyre. Galaxy Apps for Kids dhe faqet LEGO përfshijnë përmbajtje ekskluzive falas dhe me pagesë.

Argëtues dhe edukues për fëmijët
  • 1,8 GHz Shpejtësia e CPU
  • 10,5" (267,2 mm) Madhësia (Ekrani kryesor)
  • 8.0 MP Kamera kryesore - Rezolucioni
  • 7300 Kapaciteti standard i baterisë (mAh)

Si mund të stivoset

  • Ekran imersiv me bordurë të hollë Pjesë e familjes
  • Tingull më i pasur Rrethoni vetveten me tinguj
  • Daily board I dobishëm edhe në pritje
  • Regjimi i fëmijëve I sigurtë për t’u përdorur nga kushdo

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

*Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
*Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.
* Lidhja Wi-Fi (mode) dhe shpejtësia mund të ndryshojnë në varësi të kushteve të përdorimit.
*Microsoft Office kërkon që përdoruesit të blejnë liçensa.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme