Galaxy Tab S4 (2018, WiFi)

SM-T830NZKASEE
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Samsung DeX produktivitet pa mundim

Samsung DeX

Nuk është fikur. Është në pritje.

S Pen

Humbisni në argëtimin tuaj

Ekran që të përfshin

Rrethoni vetveten me tinguj

Dolby Atmos

Kryeni shumë punë në të njëjtën kohë pa kufizime

I përshtatur për jetën tuaj të ngarkuar në shtëpi dhe kur udhëtoni, Galaxy Tab S4 është ndihmësi juaj më i mirë për argëtim dhe kryerjen e shumë punëve në të njëjtën kohë. (133)

Kryeni shumë punë në të njëjtën kohë pa kufizime

Samsung DeX produktivitet pa mundim

Samsung DeX është i disponueshëm në një tabletë Samsung për herë të parë me Galaxy Tab S4. Merrni produktivitetin e një kompjuteri me lëvizshmërinë e një tablete. Kryeni shumë punë në të njëjtën kohë thjesht përmes një adaptuesi HDMI pa një stacion DeX ose vendosje Dex dhe shtoni një tastierë, maus ose ekran për edhe më shumë efektshmëri. (283)

Samsung DeX produktivitet pa mundim

*Adaptuesi HDMI, tastiera dhe ekrani shiten veç. **Microsoft Office kërkon që përdoruesit të blejnë liçensa. ***Samsung DeX lejon paraqitjen e videos me shumë rezolucione (HD+/FHD). Adaptuesi HDMI kërkohet për t’u lidhur me një ekran të jashtëm duke përdorur Samsung DeX. ****Disa aplikacione në regjimin e tabletës mund të ndryshojnë kur jeni në regjimin Samsung DeX. *****Aksesorë të rekomanduar për Galaxy Tab S4: Adaptuesi me Shumë Priza (EE-P5000B), Adaptuesi HDMI (EE-HG950), Kablli DeX (EE-I3100). Numri i saktë i modelit mund të ndryshojë sipas vendit.

Gati për punë

Përvishni mëngët. Galaxy Tab S4 funksionon si një kompjuter me një shirit të detyrave, kapacitet me shumë dritare dhe gjeste të njohura si tërheqja & lëshimi. Kur dëshironi të keni një përvojë si një kompjuter, thjesht hapni Samsung DeX përmes Panelit të Shpejtë në ekran dhe shtoni një tastierë dhe maus të përputhshëm me Android. (290)

Gati për punë

*Tastiera dhe mausi shiten veç. **Disa aplikacione në regjimin e tabletës mund të ndryshojnë kur jeni në regjimin Samsung DeX. ***Tërheqja & lëshimi tani mund të përdoren vetëm në Messages, Myfiles, Samsung Notes, Gallery, e-mail dhe Gmail.

I jepni larmi punës tuaj

Produktiviteti juaj personal mbështetet tek rehatia. Këtu vjen Samsung DeX me ekran të jashtëm. Mund të vazhdoni të përdorni ndërfaqen Android të përdoruesit në tablet me Samsung DeX në një ekran më të madh. Ose shikoni ekanin dhe përdorni tabletën si një vend për prekje, dixhitalizues ose tastierë me prekje. (286)

I jepni larmi punës tuaj

*Adaptuesi HDMI dhe ekrani shiten veç. **Samsung DeX lejon paraqitjen e videos me shumë rezolucione (HD+/FHD). Adaptuesi HDMI kërkohet për t’u lidhur me një ekran të jashtëm duke përdorur Samsung DeX. ***Disa aplikacione në regjimin e tabletës mund të ndryshojnë kur jeni në regjimin Samsung DeX. ****Aksesorë të rekomanduar për Galaxy Tab S4: Adaptuesi me Shumë Priza (EE-P5000B), Adaptuesi HDMI (EE-HG950), Kablli DeX (EE-I3100). Numri i saktë i modelit mund të ndryshojë sipas vendit.

  • * Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi ** Listat e aplikacioneve të mesazheve të përdorshme: WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat, QQ mobile, KakaoTalk, Line, Telegram, Allo, Blackberry Messenger, Viber, Snapchat.
  • *Funksionet dhe tiparet e disponueshme mund të ndryshojnë sipas vendit. **Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Humbisni në argëtimin tuaj

Galaxy Tab S4 siguron një pjesë të gjërë të shikimit në një pajisje të vogël. Madhësia 10.5” e ekranit u bë e mundur duke minimizuar kornizat dhe pa logo lart ose buton kryesor poshtë. Dhe një ekran i përmirësuar i raportit 16:10 jep një përvojë më përfshirëse të shikimit kur shikoni përmbajtjen tuaj të preferuar. (286)

Humbisni në argëtimin tuaj

Rrethoni vetveten me tinguj

Altoparlantët Quad të akorduar nga AKG japin tinguj të gjallë. Tani mund të përjetoni dëgjimin stereo me rrotullim automatik, të krijuar me mjeshtëri nga ekspertët në AKG. Dhe Dolby Atmos kontribuon teknologjinë e audios në lëvizje, duke lejuar tingullin rrethues 3D me një dimension të shtuar mbi kokë që e bën ekranin të gjallë. (281)

Rrethoni vetveten me tinguj

Shikoni për qejf me orë të tëra

Galaxy Tab S4 ka një kapacitet të baterisë prej 7,300mAh që zgjat deri në 16 orë të shikimit të videos, kështu që shikimi i programeve ose sezoneve tuaja të preferuara tani është i mundshëm. Dhe nëse bateria juaj mbarohet, karikojeni plotësisht në vetëm 200 minuta me karikuesin e shpejtë. (232)

Shikoni për qejf me orë të tëra

* Koha e karikimit ndryshon në varësi të mjedisit dhe pajisjes karikuese

I dobishëm edhe ne pritje

Galaxy Tab S4 shndërrohet në një ekran të zgjuar në shtëpi kur është në pritje. Daily Board mund të konfigurohet për të shfaqur fotografitë tuaja të preferuara ndërsa karikohet në mbajtësen e tij. Ose shndërrojeni në një ndihmës të dobishëm që mund të shfaqë jo vetëm parashikimin e tanishëm të motit, por edhe orën e tanishme dhe kalendarin tuaj në vend të tij. (287)

I dobishëm edhe ne pritje

* Veçoria e parashikimit të motit kërkon një lidhje me të dhëna. ** Mbajtësja e karikimit POGO shitet veç; përdorimi i Daily Board kërkon mbajtësin e karikimit POGO ose USB të Llojit C.

Lejoni që Bixby t’ju ndihmojë

Përqëndrohuni në atë që ka rëndësi dhe lejoni që Bixby Voice të trajtojë pjesën tjetër. Ndërsa kontrolloni pajisjet tuaja shtëpiake përmes aplikacionit SmartThings, Bixby mund të ngrejë ajrin e kondicionuar, të kontrollojë lavatriçen dhe më shumë. Bixby Voice do të përdoret përmes një MR dhe do të dalë në një azhornim të mëvonshëm të programit në 2019. (290)

Lejoni që Bixby t’ju ndihmojë

*Funksionet dhe veçoritë e disponueshme mund të ndryshojnë sipas vendit.

Përmirësoni pikëpamjen tuaj për botën

Me Bixby Vision 2.0, përdorni Live Result për të gjetur informacion menjëherë. Bëni pazar për një send që e shihni në një dritare të dyqanit, identifikoni pika referimi dhe biznese menjëherë dhe madje përktheni shenja dhe menu në gjuhë të huaja duke përdorur ikonën e Bixby Vision në treguesin e kuadrit të kamerës. (272)

Përmirësoni pikëpamjen tuaj për botën

* GPS duhet të jetë aktivizuar për të përdorur Bixby Live Result. ** Funksionet dhe veçoritë e disponueshme mund të ndryshojnë sipas vendit.

Sytë tuaj janë çelësi

Galaxy Tab S4 tani përfshin skanimin e iridës përveç teknologjisë së njohjes së fytyrës. Një skanim i shpejtë i fytyrës ose syve tuaj është gjithçka që nevojitet për të shkyçur pajisjen tuaj. Madje mbroni skedarë dhe aplikacione konfidenciale me siguri të shifrimit të shkallës së mbrojtjes duke përdorur bio-autentifikimin së bashku me Secure Folder. (292)

Sytë tuaj janë çelësi

Siguri e shkallës ushtarake

Mbani të dhënat tuaja të mbrojtura. Platforma e sigurisë e shkallës ushtarake Samsung Knox është e krijuar që nga çipi, duke u ndezur që në çastin që ndizni tabletën tuaj. Shtresa të shumta të sigurisë së menjëhershme vendosin të dhënat tuaja në një dosje të sigurtë që vetëm ju mund t’a hapni dhe mbajnë punën dhe gjërat tuaja personale të ndara. (295)

Siguri e shkallës ushtarake

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

*Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
*Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.
* Lidhja Wi-Fi (mode) dhe shpejtësia mund të ndryshojnë në varësi të kushteve të përdorimit