49~65" Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe, WMN-M12E

WMN-M12EA/XC

The item is in the cart.

Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe

Kllapa e montimit për mur pa hapësirë boshe ndihmon TV QLED të varet bukur në mur, duke mos lënë hapësirë në mes. I mrekullueshëm nga të gjitha anët, përshtatet në mënyrë të përkryer në sallonin tuaj.

Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe

* Matur nga pjesa e pasme e TV, hapësira boshe mund të ndryshojë bazuar në llojin e instalimit dhe të murit.

Mbajtëse e murit e lëvizshme

Të shqetësuar për të gjetur atë këndin e përsosur? Zgjidhja e mbajtëses së murit e lëvizshme ju lejon të rregulloni këndin e TV tuaj QLED pas montimit. Tani mund të keni një pamje të përsosur kudo që të uleni.

Mbajtëse e murit e lëvizshme

Instalim i lehtë

Është kaq e lehtë, saqë nuk do tju duhet një profesionist. Me hapa të lehtë për tu ndjekur, mund të varni TV QLED tuaj në vetëm disa minuta. Mund t’a rregulloni këndin edhe pas montimit.

Instalim i lehtë

I harmonizuar mirë kudo

Përmirësoni dekorin tuaj me një sërë pajisjesh shtesë për TV. Ajo është mahnitëse nga çdo kënd dhe përputhet lehtë me hapësirën tuaj të banimit.

I harmonizuar mirë kudo

Mënyra e përdorimit të "HDMI ARC" në televizorin inteligjent "Samsung"

Mënyra e përdorimit të "HDMI ARC" në televizorin inteligjent "Samsung"shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme