55"/65" Mbajtësja Studio për TV QLED VG-STSM11B

VG-STSM11B/XC

The item is in the cart.

Sjellim bukuri dhe elegancë

Mbajtësja Studio i jep dhomës suaj një pamje dhe ndjesi unike dhe elegante. Edhe kur nuk shikoni TV, ajo funksionon si një element i brendshëm tërheqës.

Sjellim bukuri dhe elegancë

*Kjo mbajtëse është e disponueshme vetëm për 55"/ 65 QLED dhe televizorët Frame.

Dizajn unik dhe material premium

Duke shfaqur inovacion në estetikë, Mbajtësja Studio shkëlqen me sofistikimin me një dizajn unik, ngjyrë kafe të errët, tërësisht metalik. Kudo që vendosni TV tuaj, Mbajtësja e Studio thekson dekorin tuaj të brendshëm.

Dizajn unik dhe material premium

Vëmendje ndaj detajeve

Pastroni sallonin tuaj me menaxhimin e zgjuar të kabllos Gravity Stand. Nuk ka nevojë për kabllo rrëmujë përreth televizorit tuaj - mbani hapësirën tuaj të pastër me kutinë One Connect dhe Invisible Connection.

Vëmendje ndaj detajeve

*Kabllo optike 15m shitet veç.

I harmonizuar mirë kudo

Përmirësoni dekorin tuaj me një sërë pajisjesh shtesë për TV. Ajo është mahnitëse nga çdo kënd dhe përputhet lehtë me hapësirën tuaj të banimit.

I harmonizuar mirë kudo

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.