32" M5500 Smart Full HD TV

UE32M5672AUXXH

The item is in the cart.

Pamje ultra e pastër

Pamje ultra e pastër

Contrast Enhancer

Contrast Enhancer

PurColor

PurColor

Një telekomandë e vetme

Një telekomandë e vetme

Eksperiencë e pasur shikimi

Eksperiencë e pasur shikimi

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Pamje ultra e pastër

Duke analizuar përmbajtjen origjinale me një algoritëm të përparuar, Ultra Clean View ju jep imazhe me cilësi më të lartë me më pak deformim. Shijoni një pamje të pastër.

Pamje ultra e pastër

Contrast Enhancer

Shikoni imazhet me më shumë thellësi. Duke aplikuar nivele të ndryshme thellësie në zona të ndryshme të ekranit, Contrast Enhancer i sjell në jetë imazhet monotone.

Contrast Enhancer

Micro Dimming Pro

Përjetoni ngjyra dhe detaje të sakta të hijeve. Duke e ndarë ekranin në zona, Micro Dimming Pro analizon secilën për të zezë më të thellë dhe të bardhë më të pastër.

Micro Dimming Pro

PurColor

Përfitoni një përvojë me ngjyra natyrale me Purcolor. Zhytuni në argëtimin tuaj televiziv dhe shikoni të gjitha ngjyrat e natyrës me detaje të sakta.

PurColor

Dizajn i hollë

I pastër dhe i rafinuar, ai sjell një pamje dhe ndjesi të pastër kudo që ta vendosësh.

Dizajn i hollë

Një telekomandë e vetme

Kontroll i plotë në pëllëmbën e dorës suaj. Menaxhoni të gjitha pajisjet e lidhura nëpërmjet vetëm një telekomande të vetme. Falë menaxhimit me zë nuk do të keni asnjëherë më nevojë të listoni kanalet.

Një telekomandë e vetme

* Për Netflix striming nevojitet të anëtarësoheni.

Smart View

Vetëm lidheni celularin me ekranin tuaj të madh dhe gëzoni përmbajtjet tuaja të preferuara. Falë aplikacionit Smart View, mund ti kontrolloni lehtë të gjitha nëpërmjet celularit tuaj.

Smart View

Smart Hub

Të gjitha mund ti shikoni në një vend. Opsioni One Depth paraqet përmbajtje të ndryshme në një ekran. Lidhuni me burime të ndryshme përmbajtjesh dhe shikoni figurat para se të hyni në përmbajtje.

* Produkti real dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga figura e paraqitur.

Smart Hub

* Produkti real dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga figura e paraqitur.

Zbulimi automatik

Gjeni dhe identifikoni më shpejt të gjitha pajisjet tuaja të lidhura. Samsung TV automatikisht paraqet emërtimet e pajisjeve duke ju munduar kështu zgjedhjen më të lehtë të pajisjeve.

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect nëpërmjet kabllos HDMI.

Zbulimi automatik

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect nëpërmjet kabllos HDMI.

Connect Share Movie

Lidheni argëtimin dhe mediat tuaja të preferuara me televizorin tuaj - shikoni video regjistrimet, dëgjoni muzikë ose shikoni fotot nëpërmjet lidhjes USB.

Formatet e mbështetura përfshijnë AV1, ASF, MP3, JMPG, etj.

Connect Share Movie

Formatet e mbështetura përfshijnë AV1, ASF, MP3, JMPG, etj.

  • 5 Seria
  • 1,920 × 1,080 Rezolucioni
  • Po Wide Color Enhancer (Plus)
  • Po PurColor
  • 3 HDMI
  • 2 USB

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.