32 " M4100 Full HD TV

UE32M4002AKXXH
Madhësi 32"

The item is in the cart.

Pamje e pastër

Pamje e pastër

Theksues i gjerë ngjyrash

Theksues i gjerë ngjyrash

4

Seria

1,366 x 768

Rezolucioni

Pamje e qartë, e detajuar

Pamje e qartë, e detajuar

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Pamje e pastër

Clean View redukton zhurmën dhe interferencën, duke përmirësuar ngjyrën dhe kontrastin për pamje të pastër si kristal. Shijoni gjithçka me cilësi të rafinuar imazhi.

Pamje e pastër

Theksues i gjerë ngjyrash

Ju presin ngjyra të pasura, të ndritshme. Opsioni Wide Color Enhancer përmirëson cilësinë e imazhit dhe zbulon detajet me ngjyra ashtu siç janë konceptuar t'i shihni.

Theksues i gjerë ngjyrash

Cilësi imazhi HD

Shijoni HD TV-në në epokën dixhitale. Pasi të shikoni definicionin e lartë të TV-së dhe detajet e ndritshme dhe gjallëruese, nuk do të shikoni më definicionin standard ose TV-të analogë.

Cilësi imazhi HD

Connect Share Movie

Lidheni argëtimin dhe mediat tuaja të preferuara me televizorin tuaj - shikoni video regjistrimet, dëgjoni muzikë ose shikoni fotot nëpërmjet lidhjes USB.

Formatet e mbështetura përfshijnë AV1, ASF, MP3, JMPG, etj.

Connect Share Movie

Formatet e mbështetura përfshijnë AV1, ASF, MP3, JMPG, etj.

  • 4 Seria
  • 1,366 x 768 Rezolucioni
  • 2 HDMI
  • 1 USB

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.