88" QLED 4K Smart TV Q9F

QE88Q9FAMTXXH

The item is in the cart.

Volumi i ngjyrave 100%

Q Color

Q HDR 1500

Q HDR 1500

Lidhje e padukshme

Lidhje e padukshme

Një telekomandë e vetme

Një telekomandë e vetme

QLED. Inovacioni i fundit te televizorët.

Cilësi mahnitëse e figurës me një dizajn të përsosur të krijuar për t’u përshtatur kudo. Akses i lehtë te të gjitha përmbajtjet tuaja dhe më shumë. Ky është televizori QLED.

QLED. Inovacioni i fundit te televizorët.

I njohur si televizori me vlerësimin më të lartë

Samsung QLED TV Q9 u bë produkti i parë që mori çmime në të tre kategoritë nga revista e njohur gjermane e TI-së, Video. Fitues i çmimeve REFERNZ, INNOVATION dhe HIGHLIGHT për vitin 2017, dhe i njohur si “shembull për televizorët HDR”.

I njohur si televizori me vlerësimin më të lartë

Volumi i ngjyrave 100%

Zbuloni një botë me volum ngjyrash që do të ndryshojë konceptimin tuaj të televizorëve. Gama e gjerë e ngjyrave të Q9F është thjesht përtej krahasimit dhe sapo të shikoni botën reale, asnjëherë nuk do të kërkoni më pak.

Volumi i ngjyrave 100%

* Televizorët QLED kanë marrë verifikim nga shoqata gjermane e klasit botëror për testim dhe certifikim, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), për aftësitë e tyre për të prodhuar volum ngjyrash 100 për qind.

Q Contrast Ultimate

Q9F ofron shikim fenomenal me kontrast më të thellë dhe më të spikatur. Pavarësisht nga momenti i ditës, do të mahniteni nga intensiteti i çdo skene.

Q Contrast Ultimate

Q HDR 1500

Shikoni se çfarë nuk mund të bëjnë të tjerët. Përfshihuni në skena ashtu siç ka dashur t'ia paraqesë regjisori audiencës, duke gjetur detajet më minimale që më parë qëndronin të fshehura në hijet e errëta ose që zbardheshin nga ndriçimi.

* Ndriçimi maksimal mund të variojë sipas modelit dhe madhësisë së televizorit.

Q HDR 1500

* Ndriçimi maksimal mund të variojë sipas modelit dhe madhësisë së televizorit.

Televizor, me jetëgjatësi të madhe

Televizorët Samsung QLED që janë të përbërë nga lëndë joorganike, ruajnë një cilësi të pandryshuar dhe të gjallë të imazhit për vite të tëra.

Televizor, me jetëgjatësi të madhe

* Çfarë është djegia e ekranit?   Djegia e ekranit është një defekt i pakthyeshëm në zonat e një ekrani televiziv që mund të shkaktohet nga efektet e vazhdueshme të shfaqjes së të njëjtit imazh ose skene për periudha të gjata kohore, ndonjëherë edhe për vetëm një orë.

Këndi i shikimit Q

I thoni mirupafshim shtrembërimit të ngjyrave. Shijoni të njëjtën përvojë shikimi kudo në hapësirën tuaj. Me ngjyrat e gjalla të Q9F dhe me këndet e shkëlqyera të shikimit, çdo ndenjëse është një ndenjëse e shkëlqyer.

Këndi i shikimit Q

Q Engine

Një motor më i fuqishëm për të arritur këndin e përkryer. Q Engine është më i shpejtë se më parë, duke analizuar përmbajtjet për t'ju dhënë juve për figurën cilësinë më optimale që disponohet.

Q Engine

Vërtet mbresëlënës

Luksi absolut takohet me finesën moderne. Me një pjesë të pasme plotësisht të pastër dhe kabllot e fshehura bukur, Q9F duket i mahnitshëm mbi mbajtëse ose i varur plot art në mur.

Vërtet mbresëlënës

Lidhje e padukshme

Përdoreni hapësirën tuaj me më shumë efikasitet. Me një kabllo optike të vetme, pothuajse të padukshme, ju mund të lidhni pajisjet tuaja pa ngatërrime telash. Lidhje e padukshme.

Lidhje e padukshme

* Lidhja e padukshme i referohet një kablloje të vetme transparente optike të lidhur me kutinë One Connect që integron kabllot e jashtme të pajisjes, por nuk i referohet kabllos së energjisë së televizorit apo kabllove të lidhura me pajisje të tjera të tilla si altoparlanti i hollë.

Pjesë e pasme e pastër

Vendoseni televizorin tuaj kudo. Dizajni i pjesës së pasme me pastërti të përkryer i organizon me rregull kabllot brenda mbajtëses elegante. Thjeshtësi moderne, edhe nga pjesa e pasme.

Pjesë e pasme e pastër

Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe

Q9F montohet bukur në mur, duke mos lënë hapësirë boshe. I mahnitshëm nga të gjitha anët, ai përshtatet në mënyrë të përkryer në dhomën tuaj të ndenjes.

* Matur nga pjesa e pasme e televizorit, hapësira boshe mund të ndryshojë bazuar në llojin e instalimit dhe të murit.

Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe

* Matur nga pjesa e pasme e televizorit, hapësira boshe mund të ndryshojë bazuar në llojin e instalimit dhe të murit.

Dizajn 360° pa kornizë

Dizajn klasik i përkryer për çdo dekor. Shikim i pakrahasueshëm pa kornizë të dukshme. Pjesë e pasme me dizajn të rafinuar dhe minimaliste e gjitha në metal. Nuk ka asgjë të ngjashme me të.

Dizajn 360° pa kornizë

Dizajn me 4 anët pa kornizë

Shikojeni botën përmes hapësirës suaj. Pa kornizë në të 4 këndet, merrni një përvojë shikimi vërtet të pakrahasueshme. Shikoni skenat që marrin jetë përpara syve tuaj.

Dizajn me 4 anët pa kornizë

Dizajn plotësisht metalik

Pjesa e pasme e pastër dhe e lëmuar plotësisht metalike e Q9F përshtatet bukur me çdo gjë në shtëpinë tuaj.

Dizajn plotësisht metalik

Më inteligjent se asnjëherë më parë

Tani vërtet mund rrini komod dhe të shijoni televizorin.

Më inteligjent se asnjëherë më parë

*Nevojitet anëtarësim në transmetimet Netflix.

Një telekomandë e vetme

Merrni kontrollin të plotë në pëllëmbën e dorës. Kontrolloni të gjitha pajisjet e lidhura me vetëm një telekomandë. Me Voice Control, asnjëherë nuk do t'ju duhet më të kaloni përmes kanaleve.

Një telekomandë e vetme

* Nevojitet anëtarësim në transmetimet Netflix. * Produkti aktual dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga imazhi i treguar.

Smart Hub

Shikoni gjithçka në një vend të vetëm. One Depth mbledh një shumëllojshmëri përmbajtjeje për ju në një ekran të vetëm. Merrni akses të lehtë në ofrues të ndryshëm përmbajtjesh dhe shikoni pamjet paraprake përpara se t'i hapni.

Smart Hub

Zbulimi automatik

Gjeni dhe dalloni më shpejt të gjitha pajisjet tuaja të lidhura. QLED TV shfaq automatikisht emrat e pajisjeve dhe i bën shumë të thjeshta të gjitha përzgjedhjet e hyrjeve tuaja.

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect përmes kabllos HDMI.

Zbulimi automatik

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect përmes kabllos HDMI.

Smart View

Thjesht lidhni celularin tuaj me ekranin e madh dhe shijoni të gjitha materialet tuaja. Dhe me aplikacionin Smart View, ju mund të kontrolloni pa ndërprerje gjithçka nga celulari juaj.

Smart View

* Mbështet Android 4.1 e lart, iOS 7 e lart, Windows 7 e lart. * Shikoni filma të tillë nga Marvel Studios si Doctor Strange, Captain America: Civil War, etj. nga Marvel Studios në Google Play Movies & TV. * © 2014 Warner Bros. Entertainment Inc., Village Roadshow Films North America Inc. dhe RatPac-Dune Entertainment LLC. © 2016 Disney Enterprises, Inc. Të gjitha të drejtat të rezervuara. Marvel Studios, Captain America: Civil War © 2017 MARVEL. The Girl on the Train © 2016 Universal Studios. Suicide Squad TM & © DC Comics. © 2016 WBEI. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

  • Po Q Display
  • Po Ultra Black
  • Supreme UHD Dimming Micro Dimming
  • Po Q Color
  • Quad-Core Procesori
  • Po Regjimi i lojës

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.