Q70A QLED 4K Smart TV (2021)

Q70A QLED 4K Smart TV (2021)

QE85Q70AATXXH

 • Procesori Quantum 4K
 • Dual LED
 • Një miliard nuanca ngjyrash me Quantum Dot

Zgjidhni madhësinë tuaj

 • The QLED TV processor chip is shown. The Samsung logo as well as the AI Quantum Processor 4K logo can be seen on top.
  Procesori Quantum 4K
 • Dual LED
  Dual LED
 • 100% Color Volume me Quantum Dot
  100% Color Volume me Quantum Dot
 • A racing car on the TV screen looks clearer and more visible on the QLED TV than on conventional TV due to motion xcelerator turbo+ technology up to 4K 120Hz.
  Motion Xcelerator Turbo+

Përmirësoni figurën gjatë lojës

(Kontrolloni dizajnin e duhur për rajonin tuaj)

Inteligjenca pas figurës dhe zërit të mrekullueshëm

Procesori Quantum 4K

Quantum Processor 4K drejton performancën e pajisjes, duke optimizuar në mënyrë inteligjente figurën, zërin dhe më shumë, për t’ju dhënë një përvojë vërtet të mahnitshme shikimi.

* Përvoja e shikimit mund të variojë sipas llojeve të përmbajtjes dhe formatit. Upscaling mund të mos aplikohet për lidhjen e kompjuterit dhe Game Mode.

Ton i optimizuar i ngjyrës së sfondit për kontrast të përmirësuar

Dual LED

Teknologjia inovative e ndriçimit të sfondit ofron kontrast më të fortë dhe më të saktë duke optimizuar tonin e ngjyrës së sfondit për t’iu përshtatur llojit të përmbajtjes që po shihet.

Ton i optimizuar i ngjyrës së sfondit për kontrast të përmirësuar Ton i optimizuar i ngjyrës së sfondit për kontrast të përmirësuar

* Nuk disponohet në Q60A 32”

Një miliard nuanca ngjyrash me Quantum Dot

100% Color Volume me Quantum Dot

Teknologjia Quantum Dot jep figurën tonë më të mirë ndonjëherë. Me Color Volume 100%, Quantum Dot merr dritën dhe e kthen atë në një ngjyrë që ju lë pa frymë që qëndron e vërtetë në çdo nivel ndriçimi.

* 100% Color Volume matet në Movie Mode dhe hapësirën me ngjyra DCI-P3, të certifikuar nga VDE.

Gamë më e gjerë kontrasti në shkallë kinematografike

Quantum HDR

Quantum HDR nxjerr detajet dhe kontrastin, që ju të mund të përjetoni fuqinë e plotë të çdo imazhi. Duke shkuar përtej standardeve më të mira, Dynamic Tone Mapping i HDR10+ krijon të zezë më të thellë, imazhe më të gjalla dhe detaje që gjithmonë ndriçojnë përmes.

* Gama e ndriçimit të Quantum HDR bazohet në standardet e brendshme të testimit dhe mund të ndryshojë në përputhje me kushtet e shikimit ose specifikimet.

* Gama e ndriçimit të Quantum HDR bazohet në standardet e brendshme të testimit dhe mund të ndryshojë në përputhje me kushtet e shikimit ose specifikimet.

Ngjyra të shkëlqyeshme nga çdo pamje

Wide Viewing Angle

Wide Viewing Angle ju lejon të shihni ngjyra të shkëlqyeshme nga më shumë kënde me më pak distorsion të ngjyrave. Edhe kur shikoni anash, ju merrni figurën e plotë çdo herë.

Ambienti rrotull ndryshon, figura mbetet e përsosur

Adaptive Picture

Përjetoni një figurë të përkryer pa kryer ndonjë rregullim te cilësimet sepse ai e ndryshon automatikisht ndriçimin dhe kontrastin e ekranit në varësi të kushteve të shikimit dhe përmbajtjes që po shihni.

Televizori dhe soundbar-i të orkestruar në harmoni të përsosur

Q-Symphony

Rrethoni veten me tingullin nga televizori dhe soundbar-in të orkestruar në harmoni. Q-Symphony lejon në mënyrë unike altoparlantët e televizorit dhe soundbar-it të funksionojnë njëkohësisht për efekt më të mirë rrethues pa vendosur në heshtje altoparlantët e televizorit.

* Q-Symphony është në dispozicion vetëm me soundbar-ët e pajtueshëm. Kontrolloni për pajtueshmërinë e Q-Symphony në specifikimet e produktit të soundbar-it.

Tingull i optimizuar automatikisht për t'iu përshtatur hapësirës tuaj

SpaceFit Sound

Dëgjoni një tingull të optimizuar në përputhje me mjedisin e instalimit, qoftë në mur apo në tavolinë, duke siguruar një përvojë optimale të tingullit.

Kap çdo fjalë pa shpërqendrime

Active Voice Amplifier (AVA)

Inteligjenca e zhurmës në kohë reale e shtuar rishtas. Kur zhurma ndodh në mjedisin e jetesës, kjo mund të shqetësojë shikuesit. Sidoqoftë, AVA ndihmon në theksimin e zërit të skenës në mënyrë që TV të transmetojë një dialog të qartë për shikuesit.

I hollë dhe elegant, më shumë se asnjëherë

AirSlim (Kontrolloni dizajnin e duhur për rajonin tuaj)

Dizajn i hollë mahnitës që asnjëherë nuk e keni parë më parë në këtë kategori, duke e bërë televizorin tuaj të gërshetohet me mur plotësisht.

Përmirësime të jashtëzakonshme të lëvizjes në 4K 120 Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Mposhtni çdo armik, madje edhe me shpejtësi të larta. Me përmirësime të jashtëzakonshme të lëvizjes deri në 4K 120 Hz, ju mund të shijoni lojë me aksion ultra të shpejtë pa vonesë dhe turbullirë të lëvizjes.

Skena revolucionare në tërësinë e tyre

Super Ultrawide GameView dhe Game Bar

Raportet e pamjes 21:9 dhe 32:9 ju japin hapësirën shtesë të shikimit që ju nevojitet për të maksimizuar përvojën e lojërave - dhe për të fituar. Optimizoni lojën tuaj me Game Bar, një meny në ekran që ju lejon të bëni rregullime në kohë reale të raportit të ekranit, kontrollit të vonesës së hyrjes, FPS, HDR, cilësimeve të kufjeve pa tel dhe më shumë.

* Super UltraWide GameView është në dispozicion vetëm për lojëra me mbështetje ultra të gjerë dhe lojëra për PC.* Disa lojëra mund të mos e mbështesin ose mund të jenë të kufizuar në përdorimin e këtij funksioni.* Mund të kërkohet ndryshimi i rezolucionit të ekranit nga pajisja e jashtme.* Nuk disponohet në Q60A 32”

* Super UltraWide GameView është në dispozicion vetëm për lojëra me mbështetje ultra të gjerë dhe lojëra për PC.* Disa lojëra mund të mos e mbështesin ose mund të jenë të kufizuar në përdorimin e këtij funksioni.* Mund të kërkohet ndryshimi i rezolucionit të ekranit nga pajisja e jashtme.* Nuk disponohet në Q60A 32”

Lojëra HDR pa ngecje, me vonesë të ulët

FreeSync Premium Pro

Me teknologjinë bazë AMD FreeSync Premium Pro™, ju do të përjetoni reduktim të ngecjeve, si dhe një kombinim superior të lojërave të shpejta në performancë kulmore, pamje të jashtëzakonshme me gamë të lartë dinamike dhe vonesë të ulët për një performancë që ju bën vërtet fitues të lojës.

Punoni dhe mësoni nga shtëpia

PC në TV

Shijoni çdo mundësi të asaj që mund të bëni. Aksesoni me lehtësi kompjuterin, laptopin dhe celularin pa ndërprerje në televizor.

* Lidhja në distancë me PC mbështetet vetëm për Windows 10 Professional ose më vonë dhe Mac OS 10.5 ose më të ri. * Lidhja e smartfonit me Samsung Dex kërkon një pajisje të përputhshme celulare. * Disponueshmëria e shërbimeve mund të ndryshojë pa njoftim paraprak. * Kërkohet lidhja e internetit në televizor dhe PC.

Shihini të gjitha në një ekran

Multi View

Shikoni në TV dhe celular në të njëjtin ekran në të njëjtën kohë. Pavarësisht nëse janë statistika live për sporte ose udhëzues video për lojëra, thjesht lidhni telefonin tuaj dhe Multi-Screen si kurrë më parë.

* Mbështet Android OS dhe smartfon të bazuar në iOS. Ju lutemi referojuni faqes së mbështetjes për detaje mbi pajisjet e përputhshme celulare.

Thjesht prekni për t’u lidhur

Tap View

Pasqyrimi i filmave ose muzikës nga celulari juaj në televizor është aq i thjeshtë sa një trokitje e lehtë. Kur prekni televizorin tuaj me celularin, televizori e dallon trokitjen dhe pasqyron automatikisht. Kështu që është e shpejtë dhe e lehtë të kaloni në televizor dhe të vazhdoni të shijoni përmbajtjen tuaj të preferuar.

* Tap View është i disponueshëm në pajisjet Samsung Galaxy me Android OS 8.1 e lart.* Nuk disponohet në Q60A 32”

* Tap View është i disponueshëm në pajisjet Samsung Galaxy me Android OS 8.1 e lart.* Nuk disponohet në Q60A 32”

Zgjidhni çdo asistent zanor që jeni mësuar të përdorni

Multiple Voice Assistants

Zgjidhni asistentin e preferuar zanor; Bixby, Amazon Alexa ose Google Assistant. Për herë të parë, të gjitha janë të integruara në televizorin Samsung për t’ju dhënë një përvojë optimale argëtimi dhe kontroll të përparuar në shtëpinë tuaj të lidhur në internet.

* Samsung, në çdo kohë dhe sipas gjykimit të vet pa paralajmërim apo njoftim paraprak, mund të ndryshojë shërbimet e asistentit zanor ose mund të pezullojë dhe/ose ndalojë ofrimin e shërbimeve të asistentit zanor ose të ndonjë pjese të shërbimeve të asistentit zanor. Përmbajtja, shërbimet televizive dhe kapacitetet e pasqyruara mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha rajonet dhe territoret.* Komandat zanore të Bixby njohin gjuhët anglisht (SHBA/MB), frëngjisht, spanjisht, gjermanisht, italisht, kinezisht dhe koreanisht. Nuk mund të dallohen të gjitha thekset, dialektet dhe shprehjet.* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose bashkëpunëtorëve të saj.* Google është markë tregtare e Google LLC.

* Samsung, në çdo kohë dhe sipas gjykimit të vet pa paralajmërim apo njoftim paraprak, mund të ndryshojë shërbimet e asistentit zanor ose mund të pezullojë dhe/ose ndalojë ofrimin e shërbimeve të asistentit zanor ose të ndonjë pjese të shërbimeve të asistentit zanor. Përmbajtja, shërbimet televizive dhe kapacitetet e pasqyruara mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha rajonet dhe territoret.* Komandat zanore të Bixby njohin gjuhët anglisht (SHBA/MB), frëngjisht, spanjisht, gjermanisht, italisht, kinezisht dhe koreanisht. Nuk mund të dallohen të gjitha thekset, dialektet dhe shprehjet.* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose bashkëpunëtorëve të saj.* Google është markë tregtare e Google LLC.

Televizor falas, pa asnjë detyrim

Samsung TV Plus

Shijoni përmbajtje falas në televizor me transmetim live me kanalet tona virtuale, Samsung TV Plus. Zgjidhni nga një larmi kanalesh që ofrojnë përmbajtje për të gjitha interesat që janë aktualisht në tendencë. Nuk ka nevojë të pyesni shokët tuaj se cila përmbajtje është në tendencë këto ditë. Thjesht sintonizohuni në Samsung TV Plus dhe zbulojeni.

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa dhënë njoftim.

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa dhënë njoftim.

Kalojeni kohën duke parë, jo duke kërkuar

Universal Guide (Kontrolloni imazhin e duhur për rajonin tuaj)

Njihuni me përvojën e shfletimit përpara të përmbajtjes që përshpejton gjetjen e asaj që shikoni në TV live dhe OTT. Tani është e lehtë të gjeni filma dhe shfaqje televizive të preferuara të gjitha në një vend.

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa dhënë njoftim.

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa dhënë njoftim.

Shtëpia është aty ku është shëndeti

Samsung Health

Ekologjia e re në TV që vjen me jetë më të shëndetshme. Perfeksiononi stërvitjen tuaj me stërvitje me kamera, ndiqni statistikat tuaja ditore të sinkronizuara nga aplikacioni Samsung Health dhe përdorni përmbajtjen nga partnerët kryesorë të industrisë së fitnesit dhe vëmendjes në një vend të vetëm.

* Për rezultate më të mira Smart Trainer kërkon uebkamerë të përputhshme. Uebkamera shitet veç. * Disponueshmëria e ofruesve të shërbimeve të përmbajtjes dhe përmbajtja pasuese e fitnesit mund të ndryshojë sipas vendit dhe rajonit.* Përdorimi i përmbajtjes së Samsung Health mund të kërkojë pagesë shtesë* Disponueshmëria e shërbimeve mund të ndryshojë pa njoftim paraprak. * Kërkon që përdoruesi të jetë i identifikuar në të njëjtën llogari Samsung në TV, si dhe në pajisjen celulare. * Sinkronizimi i të dhënave shëndetësore kërkon një pajisje të përputhshme celulare, pajisje që vishen me mbështetje për Samsung Health.

Specifikimet

 • Seria 7
 • Rezolucioni 3,840 x 2,160
 • HDR (Sfera e lartë dinamike) Quantum HDR
 • Madhësia e setit me mbajtësen (GJxLxTh) 1901.7 x 1156.6 x 335.8 mm

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Remote control
  ANGLISHT, HUNGARISHT, POLONISHT, GREQISHT, BULLGARISHT, KORSIKANE, ÇEKISHT, SLLOVAKISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SHQIP, MAQEDONISHT, SLLOVENISHT, LETONISHT, LITUANISHT, ESTONISHT
 • Quick Guide
  ANGLISHT
 • e-Manual
  SHQIP
 • e-Manual
  ANGLISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.