75" 4K QLED Q85R (2019)

QE75Q85RATXXH

 • Altoparlanti i optimizuar për QLED
 • Ndriçim i përshtatur për thellësi intense
 • Shihni imazhin më të madh

Zgjidhni madhësinë tuaj

 • Shikoni shfaqjen e pjesëve që më parë ju fshiheshin
  Quantum HDR 12X
 • Beautiful scenes wherever you sit
  Kënd shikimi ultra
 • Gjithçka mundësohet nga një procesor fantastik
  Procesori Quantum 4K

Zbuloni bukurinë në detaje

Zbuloni bukurinë në detaje Zbuloni bukurinë në detaje

* Dizajni i produktit dhe specifikimet mund të ndryshojnë në varësi të modelit dhe madhësisë së televizorit.

Altoparlanti i optimizuar për QLED

Altoparlanti i optimizuar për QLED Altoparlanti i optimizuar për QLED

QLED nis nga realiteti

100% volum ngjyrash përmes pikave kuantike

Ngjyrat aq reale sa duhet të jenë. Me teknologjinë unike të pikave kuantike nga Samsung, QLED e ngre volumin e ngjyrave në 100%, duke ju dhënë ngjyra reale në skena të errëta dhe të shndritshme.

QLED nis nga realiteti QLED nis nga realiteti

Ndriçim i përshtatur për thellësi intense

Direct Full Array 8X

Përjetoni skenën e vërtetë. Rrjeta Direct Full Array 8X e televizorit QLED komandon deri në imtësi prapandriçimin për të krijuar kontraste ideale dhe dritë optimale. Mbahuni fort përpara thellësisë së zgjeruar dhe shikojini objektet si kurrë më parë.

Ndriçim i përshtatur për thellësi intense Ndriçim i përshtatur për thellësi intense

* Treguesi numerik i Direct Full Array bazohet në teknologjitë e ndriçimit nga pas, antirefleksit dhe të përforcimit të kontrastit.

Shikoni shfaqjen e pjesëve që më parë ju fshiheshin

Quantum HDR 12X

Quantum HDR 12X krijon kontraste më të thella dhe amplifikon ndriçimin, duke jua shfaqur yjet ashtu siç janë në të vërtetë. Erdhi koha ta ndriçoni dhomën e ndenjes.

Shikoni shfaqjen e pjesëve që më parë ju fshiheshin Shikoni shfaqjen e pjesëve që më parë ju fshiheshin

* Gama e Quantum HDR e llogarit ndriçimin në bazë të standarteve të brendshme të analizës dhe mund të ndryshojë në varësi të ambientit të shikimit apo rrethanave të caktuara.

Shihni imazhin më të madh

Gjithçka bëhet shumë reale në një ekran më të madh. Do të përjetoni çdo gol, do të ndjeni çdo shpërthim dhe do të jeni tamam në mes të veprimit. Nuk keni qenë kurrë më afër se kaq.

Shihni imazhin më të madh Shihni imazhin më të madh

Skena të bukura sa herë që uleni

Tani nuk keni pse të uleni pikërisht përpara televizorit. Këndi ultra i shikimit i modelit QLED e përhap dritën njëtrajtshëm dhe pakëson shpërhapjen e pakontrolluar të dritës, për një përvojë fantastike shikimi nga kënde të ndryshme. Kthejeni çdo karrike ku uleni në vendin më të mirë.

Fitoni më shumë lojëra, kini më shumë kontroll.

Përmirësuesi i vërtetë I lojës

Pakësoni vonesën e komandave në lojë

Mos lejoni që vonesa t’ju ngadalësojë! Duke përdorur teknologjinë FreeSync(VRR), QLED pakëson vonesën e futjes për t’ju dhënë shpejtësinë e lojës në kohë reale që ju nevojitet për t’u ngjitur në majë. Përqafoni shpejtësinë e QLED dhe përgatituni për disa fitore epike.

* Teknologjia FreeSync pakëson vonesën e futjes, me më pak shkëputje dhe dridhje.* VRR (Niveli i ndryshueshëm i rivendosjes) lejon një kuadër optimal të videos nga burimi i lojës për secilën skenë.

Përmirësues i lojës

Për të mposhtur konkurrencën, duhet të keni kontroll të plotë. Barazuesi dinamik i zi ju jep një shikueshmëri më të mirë në errësirë dhe përdor analizë të detajuar të skenës për të optimizuar cilësinë e imazhit. Ai përmirëson edhe tingullin, kështu që mund të përfshiheni në lojë.

* Përmbajtja brenda ekranit është me imazhe të simuluara dhe janë vetëm për qëllime tregimi.

Gjithçka mundësohet nga një procesor fantastik

Procesori Quantum 4K

Përjetoni procesorin Quantum 4K të QLED. Ai përdor algoritmin e tij të posatçëm të përmirësimit për të sjellë figurë më pastër ndërsa përshtat ndriçimin e ekranit dhe zërin për të përkuar me ambientin përreth dhe me skenën që shfaqet në ekran. Procesori i fuqishëm i QLED sjell rezolucion të përmirësuar dhe një përdorim fantastik.

Gjithçka mundësohet nga një procesor fantastik Gjithçka mundësohet nga një procesor fantastik

Përmirësimi me inteligjencë artificiale

Përmirësimi me inteligjencë artificiale bën gjithë dallimin. QLED përdor mësim kompjuterik mbi bazën e inteligjencës artificiale për të pakësuar zhurmën e figurës, për të rikthyer detajet e humbura dhe madje edhe për qartësimin e kontureve të objekteve dhe të tekstit. Tani mund t’i shihni përmbajtjet në rezolucion pothuajse 4K.

* Cilësia e shikimit mund të ndryshojë në varësi të llojeve të përmbajtjes dhe të formatit. Përmirësimi me inteligjencë artificiale mund të mos vlejë për lidhje me kompjuterin dhe kushte të caktuara të Modalitetit të lojës.

Modaliteti inteligjent

Kushtet në dhomën tuaj mund të ndryshojnë dhe televizori juaj duhet të përshtatet ndaj tyre. Modaliteti inteligjent i QLED e rregullon ndriçimin dhe volumin në përputhje me këtë. Madje mund dhe të rregullojë zërin për të përkuar me përmbajtjen e televizorit, si p.sh. të qartësojë të folurin në emisionet e lajmeve dhe të theksojë vokalin e këngëtarit mbi koncertin në sfond.

Modaliteti inteligjent Modaliteti inteligjent

Shihni imazhin, jo televizorin

Dizajni i bukur i televizorit duhet t’i mbajë sytë tuaj tek ai që është i rëndësishëm: imazhi. Dizajni pa kufij i QLED përmirëson efektin përfshirës me korniza që pothuajse nuk duken. Shihni atë që dëshironi të shihni.

Shihni imazhin, jo televizorin Shihni imazhin, jo televizorin

Fuqia e minimalizmit

'Një Lidhje e Padukshme' e Samsung pakëson rrëmujën dhe përdor një kabllo të vetme për t’a lidhur televizorin me burime të ndryshme, duke përfshirë këtu edhe kabllin e energjisë. Rezultati është një sipërfaqe e njësuar që fsheh kabllot e televizorit dhe që integrohet më së miri me ambientin e shtëpisë suaj. Përjetoni fuqinë e minimalizmit.

Fuqia e minimalizmit Fuqia e minimalizmit

Nuk ka më ekran pa figurë

Modaliteti i ambientit

Edhe kur është i fikur, QLED nuk rri asnjëherë kot. Modaliteti i ambientit ndihmon që QLED të kombinohet me dekorin e shtëpisë suaj për një ndikim të përkryer e të natyrshëm. Në vend të ekranit të zakonshëm të zi, do të shihni pamje kuptimplota që përshtaten me stilin e jetesës tuaj, me cilësime të thjeshta dhe plot mundësi zgjedhje.

Dekori Dekori

Dekori

Caktojeni ekranin me një sfond bashkëveprues që përkon më së miri me dekorin e dhomës tuaj.

Informacion Informacion

Informacion

Mund të shfaqni informacion si orën dhe datën në një sfond të bukur.

Albumi im Albumi im

Albumi im

Shfaqni të gjitha fotot tuaja të preferuara nga pajisja celulare. Është galeria juaj personale.

Veprat artistike Veprat artistike

Veprat artistike

Adhuruesit e artit do të shijojnë sidomos punime të bukura nga fotografë dhe artistë të mirënjohur, të gjitha të grupuara sipas një larmie tematikash.

Bëjeni ekranin tuajin

 • * Saktësia e veçorisë së sfondit mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes të televizorit, në varësi të dizajneve të murit, motiveve dhe/ose ngjyrave.
 • * Saktësia e veçorisë së sfondit mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes të televizorit, në varësi të dizajneve të murit, motiveve dhe/ose ngjyrave.
 • * Saktësia e veçorisë së sfondit mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes të televizorit, në varësi të dizajneve të murit, motiveve dhe/ose ngjyrave.
 • * Saktësia e veçorisë së sfondit mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes të televizorit, në varësi të dizajneve të murit, motiveve dhe/ose ngjyrave.

QLED e bën gjithçka të lehtë

Smart Hub & One Remote

QLED bëhet edhe më i zgjuar me Smart Hub dhe Samsung One Remote. Vendosin të gjithë përmbajtjen që dëshironi tamam në majën e gishtërinjve, nga kutia e kanaleve tek konsola e lojërave, aplikacionet dhe TV i drejtpërdrejtë. Gjithçka që ju nevojitet është një.

QLED e bën gjithçka të lehtë QLED e bën gjithçka të lehtë

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese. Paraqitja, dizajni dhe specifikimet GUI që nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshohen pa njoftim.* Disa veçori dhe funksione që sigurohen nga pajisjet e lidhura mund të mos jenë të përdorshme ose të kufizuar në përdorim.

Duke përfshirë gjetjen e përmbajtjeve tuaja

Udhëzuesi Universal: vetëm UK,FR,DE,IT,ES

Kërkoni më pak, gëzohuni më shumë. Udhëzuesi Universal i QLED-ve ju ndihmon të gjeni përmbajtjen tuaj të preferuar shpejt dhe lehtësisht. Mëson se çfarë ju pëlqen dhe përzgjedh gjithçka në një vend.

Duke përfshirë gjetjen e përmbajtjeve tuaja Duke përfshirë gjetjen e përmbajtjeve tuaja

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa njoftime.

Dhe marrja e përgjigjeve ndaj pyetjeve tuaja

Bixby në televizor

Me QLED mund edhe të flisni. Bixby është ndihmësi për nevojat tuaja që shkojnë përtej kontrollit të TV tuaj. Thjesht pyesni dhe merrni më shumë.

* Kjo veçori është e disponueshme vetëm në disa gjuhë.* Përmbajtja brenda ekranit është me imazhe të simuluara dhe janë vetëm për qëllime tregimi.

Krijoni një shtëpi inteligjente me QLED

SmartThings

Një shtëpi me të vërtetë inteligjente, që i përshtatet jetës tuaj. Me Samsung SmartThings të përfshirë, QLED mund t’ju lidhë me pajisjet dhe sensorët tuaj IoT. Mund të ndizni dritat, të kontrolloni se çfarë ka në frigorifer dhe madje të kontrolloni fshesën me korrent robot.

Krijoni një shtëpi inteligjente me QLED Krijoni një shtëpi inteligjente me QLED

* Pajisjet e përputhshme SmartThings të Samsung mund të ndryshojnë sipas rajonit.

Lidhje pa probleme

Punon me

QLED mund të jetë qendra e një stili jetese të re dhe më të rehatshme të lidhur. Integrohet pa probleme me altoparlantët dhe pajisjet celulare të zgjuara—madje edhe të markave të tjera.

* Disa veçori dhe funksione që sigurohen nga pajisjet e lidhura mund të mos jenë të përdorshme ose të kufizuara në përdorim. * Përdorshmëria e veçorisë së ndezjes së televizorit mund të ndryshojë sipas modelit.

Google Assistant

QLED i ri punon me Google Assistant për t’jua bërë jetën më të lehtë. Ndërron kanale, ndryshon volumin, komandon luajtjen dhe shumë të tjera thjesht me anë të zërit.

* Google dhe markat e logot që kanë lidhje janë marka tregtare të Google LLC.* Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si QLED dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe Ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.
Google Assistant Google Assistant

Amazon Alexa

QLED i ri punon me Alexa, kështu që jeta juaj u thjeshtua. E keni shumë të lehtë të lidhni pajisjet që mbështesin “Alexa”. Me përputhshmërinë e QLED, caktojeni Alexa të ndezë televizorin tuaj, të ndërrojë kanalet, të kontrollojë volumin dhe më shumë.

* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot që kanë lidhje janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të saj.* Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si QLED dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe Ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.
Amazon Alexa Amazon Alexa

AirPlay 2

QLED punon tani për herë të parë me Apple. Me AirPlay 2 të integruar, mund të transmetoni apo të ndani përmbajtje nga pajisjet e Apple drejt ekranit të madh. Luani video, muzikë, foto dhe shumë të tjera pa u lodhur nga iPhone, iPad dhe Mac në QLED.

Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si QLED dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe Ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.
AirPlay 2 AirPlay 2

Specifikimet

 • Rezolucioni 3,840 x 2,160
 • Ultra Black Po
 • HDR (Sfera e lartë dinamike) Quantum HDR 1500
 • HDMI 4
 • USB 3
 • Madhësia e setit me mbajtësen (GJxLxTh) 1675.2 x 1053.6 x 379.9 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.