82" QLED TV 8K Q950R

82" QLED TV 8K Q950R

QE82Q950RBTXXH

 • HDR e pabesueshme me shkëlqimin 8K
 • Gjithçka mundësohet nga një procesor fantastik
 • 8K IA Në Rritje

Zgjidhni madhësinë tuaj

 • Hyni në rezolucionin e vërtetë 8K
  Rezolucioni i vërtetë 8K
 • HDR e pabesueshme me shkëlqimin 8K
  Quantum HDR 32X
 • Gjithçka mundësohet nga një procesor fantastik
  Procesori Quantum 8K
 • 8K AI Upscaling
  8K IA Në Rritje

QLED 8K, Realitet i përsosur

* Dizajni i produktit dhe specifikimet mund të ndryshojnë në varësi të modelit dhe madhësisë së televizorit.

Realitet i përsosur me thellësi dhe detaje

* Dizajni i produktit dhe specifikimet mund të ndryshojnë në varësi të modelit dhe madhësisë së televizorit.

Hyni në rezolucionin e vërtetë 8K

Samsung QLED 8K Q900R ju çon në një thellësi të realitetit pothuajse pa mbarim, si të jeni duke kaluar përmes çdo skene ndërsa përjetoni hollësi kaq precize sa që pothuajse mund të prekni praninë e tyre. Është një dimension i gjithë i ri i cilësisë së imazhit me rezolucion super të lartë.

Hyni në rezolucionin e vërtetë 8K Hyni në rezolucionin e vërtetë 8K

Rezolucion mbresëlënës me 33 milionë piksela

Çfarë është saktësisht rezolucion 8K? Është rezolucioni super i lartë 4 herë më i lartë sesa UHD 4K dhe 16 herë më i lartë se FHD. Me më shumë se 33 milionë piksela, Samsung QLED 8K Q900R ju jep një përvojë mahnitëse të pamjes pa piksela. Është rezolucioni i vërtetë 8K.

Ndjeni thellësinë më të thellë

Ndjeni distancën në një mënyrë krejtësisht të re. Rezolucioni i lartë i Samsung QLED 8K Q900R ju shfaq edhe hollësitë më të vogla në çdo skenë, duke ju dhënë më shumë thellësi dhe duke ju zhytur edhe më thellë në një realitet të ri 8K.

Dhe, shikoni një realitet më të madh

Samsung QLED 8K Q900R jep qartësinë që prisni në nga një ekran i madh, pa asnjë piksela të dukshme pavarësisht sa afër jeni me TV. Thjesht kënaqësia e realitetit të pastër përfshirës.

Precizioni i bërë i përsosur

Direct Full Array 16X

Mirë se vini në një kategori të re të precizionit. Përjetoni hollësi me qartësi të plotë teksa Direct Full Array 16X u jep jetë hollësive të imta duke kontrolluar me saktësi dritën nga pas. Do të shihni thellësi të përmirësuar të pabesueshme, skenë pas skene. Përgatituni për një përvojë superiore të shikimit.

* Treguesi numerik i Direct Full Array bazohet tek drita nga pas, anti-reflektimi dhe teknologjitë e përmirësimit të kontrastit.

HDR e pabesueshme me shkëlqimin 8K

Quantum HDR 32X

HDR 32 Quantum e QLED ofron një shprehje dinamike të HDR që i përshtatet çdo skene dhe zbulon qëllimin e regjisorit. Shihni realitetin të shpaloset në ekranin tuaj.

HDR e pabesueshme me shkëlqimin 8K HDR e pabesueshme me shkëlqimin 8K

* Gama e Quantum HDR e llogarit ndriçimin në bazë të standarteve të brendshme të analizës dhe mund të ndryshojë në varësi të ambientit të shikimit apo rrethanave të caktuara.

Shihni imazhin më të madh

Gjithçka bëhet shumë reale në një ekran më të madh. Do të përjetoni çdo gol, do të ndjeni çdo shpërthim dhe do të jeni tamam në mes të veprimit. Nuk keni qenë kurrë më afër se kaq.

Skena të bukura sa herë që uleni

Tani nuk keni pse të uleni pikërisht përpara televizorit. Këndi ultra i shikimit i modelit QLED e përhap dritën njëtrajtshëm dhe pakëson shpërhapjen e pakontrolluar të dritës, për një përvojë fantastike shikimi nga kënde të ndryshme. Kthejeni çdo karrike ku uleni në vendin më të mirë.

Gjithçka mundësohet nga një procesor fantastik

Procesori Quantum 8K

Përjetoni procesorin Quantum 8K të QLED. Ai përdor algoritmin e tij të posatçëm të përmirësimit për të sjellë figurë më pastër ndërsa përshtat ndriçimin e ekranit dhe zërin për të përkuar me ambientin përreth dhe me skenën që shfaqet në ekran. Procesori i fuqishëm i QLED sjell rezolucion të përmirësuar dhe një përdorim fantastik.

8K IA Në Rritje

Përmirësimi me inteligjencë artificiale bën gjithë dallimin. QLED përdor mësim kompjuterik mbi bazën e inteligjencës artificiale për të pakësuar zhurmën e figurës, për të rikthyer detajet e humbura dhe madje edhe për qartësimin e kontureve të objekteve dhe të tekstit. Tani mund t’i shihni përmbajtjet në rezolucion pothuajse 8K.

* Cilësia e shikimit mund të ndryshojë në varësi të llojeve të përmbajtjes dhe të formatit. Përmirësimi me inteligjencë artificiale mund të mos vlejë për lidhje me kompjuterin dhe kushte të caktuara të Modalitetit të lojës.

Modaliteti inteligjent

Kushtet në dhomën tuaj mund të ndryshojnë dhe televizori juaj duhet të përshtatet ndaj tyre. Modaliteti inteligjent i QLED e rregullon ndriçimin dhe volumin në përputhje me këtë. Madje mund dhe të rregullojë zërin për të përkuar me përmbajtjen e televizorit, si p.sh. të qartësojë të folurin në emisionet e lajmeve dhe të theksojë vokalin e këngëtarit mbi koncertin në sfond.

Shihni imazhin, jo televizorin

Shikoni vetë se si Samsung QLED 8K Q900R mund të rrisë përvojën tuaj të shikimit me elegancën dhe stilin e vet të rafinuar.

Çdo aspekt i dizajnit. Krijuar me mjeshtëri.

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shihni galerinë tonë të produkteve.

Një Lidhje e Padukshme

Tani çdo gjë, duke përfshirë kabllon e energjisë, mund të menaxhohet nga një kabllo e vetme, gati e padukshme. Një Lidhje e Padukshme e re ju lejon të mbani pajisjet tuaja larg syve duke i lidhur ato në Kutinë One Connect. Koha për të krijuar hapësirën tuaj me Samsung QLED 8K Q900R.

Nuk ka më ekran pa figurë

Modaliteti i ambientit

Edhe kur është i fikur, QLED nuk rri asnjëherë kot. Modaliteti i ambientit ndihmon që QLED të kombinohet me dekorin e shtëpisë suaj për një ndikim të përkryer e të natyrshëm. Në vend të ekranit të zakonshëm të zi, do të shihni pamje kuptimplota që përshtaten me stilin e jetesës tuaj, me cilësime të thjeshta dhe plot mundësi zgjedhje.

Dekori Dekori

Dekori

Caktojeni ekranin me një sfond bashkëveprues që përkon më së miri me dekorin e dhomës tuaj.

Informacion Informacion

Informacion

Mund të shfaqni informacion si orën dhe datën në një sfond të bukur.

Albumi im Albumi im

Albumi im

Shfaqni të gjitha fotot tuaja të preferuara nga pajisja celulare. Është galeria juaj personale.

Veprat artistike Veprat artistike

Veprat artistike

Adhuruesit e artit do të shijojnë sidomos punime të bukura nga fotografë dhe artistë të mirënjohur, të gjitha të grupuara sipas një larmie tematikash.

Bëjeni ekranin tuajin

 • * Saktësia e veçorisë së sfondit mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes të televizorit, në varësi të dizajneve të murit, motiveve dhe/ose ngjyrave.
 • * Saktësia e veçorisë së sfondit mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes të televizorit, në varësi të dizajneve të murit, motiveve dhe/ose ngjyrave.
 • * Saktësia e veçorisë së sfondit mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes të televizorit, në varësi të dizajneve të murit, motiveve dhe/ose ngjyrave.
 • * Saktësia e veçorisë së sfondit mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes të televizorit, në varësi të dizajneve të murit, motiveve dhe/ose ngjyrave.

QLED e bën gjithçka të lehtë

Smart Hub & One Remote

QLED bëhet edhe më i zgjuar me Smart Hub dhe Samsung One Remote. Vendosin të gjithë përmbajtjen që dëshironi tamam në majën e gishtërinjve, nga kutia e kanaleve tek konsola e lojërave, aplikacionet dhe TV i drejtpërdrejtë. Gjithçka që ju nevojitet është një.

* Shërbimi inteligjent dhe Ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.* Disa veçori dhe funksione që ofrohen nga pajisjet e lidhura mund të mos jenë të përdorshme ose kanë kufizime përdorimi.

Duke përfshirë gjetjen e përmbajtjeve tuaja

Udhëzuesi Universal: vetëm UK,FR,DE,IT,ES

Kërkoni më pak, gëzohuni më shumë. Udhëzuesi Universal i QLED-ve ju ndihmon të gjeni përmbajtjen tuaj të preferuar shpejt dhe lehtësisht. Mëson se çfarë ju pëlqen dhe përzgjedh gjithçka në një vend.

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa njoftime.

Dhe marrja e përgjigjeve ndaj pyetjeve tuaja

Bixby në televizor

Me QLED mund edhe të flisni. Bixby është ndihmësi për nevojat tuaja që shkojnë përtej kontrollit të TV tuaj. Thjesht pyesni dhe merrni më shumë.

* Kjo veçori është e disponueshme vetëm në disa gjuhë.* Përmbajtja brenda ekranit është me imazhe të simuluara dhe janë vetëm për qëllime tregimi.

Krijoni një shtëpi inteligjente me QLED

SmartThings

Një shtëpi me të vërtetë inteligjente, që i përshtatet jetës tuaj. Me Samsung SmartThings të përfshirë, QLED mund t’ju lidhë me pajisjet dhe sensorët tuaj IoT. Mund të ndizni dritat, të kontrolloni se çfarë ka në frigorifer dhe madje të kontrolloni fshesën me korrent robot.

* Pajisjet e përputhshme SmartThings të Samsung mund të ndryshojnë sipas rajonit.

Lidhje pa probleme

Punon me

QLED mund të jetë qendra e një stili jetese të re dhe më të rehatshme të lidhur. Integrohet pa probleme me altoparlantët dhe pajisjet celulare të zgjuara—madje edhe të markave të tjera.

* Disa veçori dhe funksione që sigurohen nga pajisjet e lidhura mund të mos jenë të përdorshme ose të kufizuara në përdorim. * Përdorshmëria e veçorisë së ndezjes së televizorit mund të ndryshojë sipas modelit.

Google Assistant

QLED i ri punon me Google Assistant për t’jua bërë jetën më të lehtë. Ndërron kanale, ndryshon volumin, komandon luajtjen dhe shumë të tjera thjesht me anë të zërit.

* Google dhe markat e logot që kanë lidhje janë marka tregtare të Google LLC.* Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si QLED dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe Ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.
Google Assistant Google Assistant

Amazon Alexa

QLED i ri punon me Alexa, kështu që jeta juaj u thjeshtua. E keni shumë të lehtë të lidhni pajisjet që mbështesin “Alexa”. Me përputhshmërinë e QLED, caktojeni Alexa të ndezë televizorin tuaj, të ndërrojë kanalet, të kontrollojë volumin dhe më shumë.

* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot që kanë lidhje janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të saj.* Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si QLED dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe Ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.
Amazon Alexa Amazon Alexa

AirPlay 2

QLED punon tani për herë të parë me Apple. Me AirPlay 2 të integruar, mund të transmetoni apo të ndani përmbajtje nga pajisjet e Apple drejt ekranit të madh. Luani video, muzikë, foto dhe shumë të tjera pa u lodhur nga iPhone, iPad dhe Mac në QLED.

Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si QLED dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe Ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.
AirPlay 2 AirPlay 2

Specifikimet

 • Seria Q
 • Rezolucioni 7,680 x 4,320
 • HDR (Sfera e lartë dinamike) Quantum HDR 4000
 • HDMI 4
 • USB 3
 • Madhësia e setit me mbajtësen (GJxLxTh) 1835.0 x 1117.0 x 398.6 mm

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • e-Manual
  ANGLISHT
 • e-Manual
  SHQIP
 • User Manual
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, ESTONISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, POLONISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.