QLED 8K, Realitet i përsosurQLED 8K
Realitet i
përsosur

Rezolucion mbresëlënës me 33 milionë piksela

Rezolucioni super i lartë 4 herë më i lartë sesa UHD 4K dhe 16 herë më i lartë se FHD. Me më shumë se 33 milionë piksela, Samsung QLED 8K Q900R ju jep një përvojë mahnitëse të pamjes pa piksela. Është rezolucioni i vërtetë 8K.

Nuk ka efektin
,,Burn-in”

10 vjet garanci

Burimi i qëndrueshmërisë së televizorëve QLED qëndron në përdorimin nga Samsung të pikave Kuantum jo-organike. Ndryshe nga teknologjitë e ekranit të bazuara në materiale organike, pikat Kuantum nuk degradojnë me kalimin e kohës. Kjo lejon që televizorët QLED të ofrojnë cilësi të jashtëzakonshme të imazhit që jo vetëm zgjasin më shumë se ekranet e tjera, por është e garantuar të jetë pa efektin burn-in.

pa efektin burn-in

BLI TANI