Kalojeni kohën duke parë, jo duke kërkuar

Multiple channels are shown on Samsung’s new QLED TV on the wall, along with a person controlling a remote on the right.

Pa ndërprerje dhe pa mundim. 2018 Q Smart thjeshton gjithçka prandaj mund të kaloni më shumë kohë duke bërë atë që doni. Pa ngatërresa, bezdisje dhe kërkime. Bëhuni pjesë e një përvoje televizive më inteligjente.

᠎

* Pajisja Smart dhe ndërfaqja e përdorimit mund të variojnë sipas modelit dhe rajonit.

Ju nevojitet vetëm një

Një telekomandë e vetme

'Një telekomandë e vetme elegante për të kontrolluar të gjitha pajisjet tuaja të lidhura. Mjaft kërkuat telekomandën e duhur dhe kalojeni kohën duke parë më shumë dhe duke bërë më pak.

* Produkti aktual dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga imazhi i treguar.
* Vetëm pajisjet e përputhshme.

In front of the TV is a woman sitting on the desk with a remote. Next to her is an image of an enlarged remote with 6 icons. The icons represent that remote controls for several devices such as game and DVD players are integrated into one remote control.

SmartThings, mundësi pa fund

SmartThings

SmartThings do t’ju ndihmojë të lidheni pa ndërprerje me një gamë të gjerë shërbimesh dhe pajisjesh inteligjente, nga
frigoriferi deri te celulari, duke ju dhënë një mënyrë intuitive për të marrë kontroll të plotë mbi shtëpinë tuaj e më tej. Përjetoni jetën vërtet i lidhur në rrjet.

* Pajisjet përputhshme me SmartThings mund të variojnë sipas rajonit.
* Përdoruesit me modele përpara Galaxy S6 ose marka të tjera celulare duhet të shkarkojnë aplikacionin SmartThings përmes dyqanit të aplikacioneve.
* Pajisjet Android iOS& dhe jo galaxy duhet të shkarkojnë aplikacionin SmartThings.
* Pajisja e lidhur mund të ndryshojë sipas vendit.
* Shërbimi Smartdhe GUI (Graphic User Interface) mund të ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.

The Samsung QLED TV in the living room, mobile phone, and the refrigerator standing next to the kitchen table are connected with wi-fi to function together harmoniously. 6 icons are overlaid on image, representing possible connecting devices such as TV, door lock, refrigerator, washing machine, lightings and mobile phone.

QLED i ri 2018 me SmartThings

Thumbnail for SmartThings manifesto video. A Man watching TV in the dark room.

Konfigurim i lehtë duke përdorur celularin

Gjithçka që ju nevojitet është celulari për konfigurim të thjeshtë me 5 hapa.

* Dallimi automatik mes celularit dhe TV mund të variojë sipas pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk mbështesin dallimin automatik, hapni aplikacionin SmartThings në celular për të filluar konfigurimin.
* Nevojitet një llogari Samsung për të konfiguruar televizorin përmes celularit.
* Procesi i konfigurimit është i disponueshëm gjithashtu edhe përmes telekomandës.

Argëtimi nuk ndalon asnjëherë

Sinkronizimi dhe ndarja e përmbajtjes

Vazhdoni argëtimin tuaj pa ndalim ndërsa lëvizni nëpër shtëpi. Tani, mund të sinkronizoni dhe ndani përmbajtjen tuaj me celularin, TV dhe madje edhe frigoriferin nëpër të gjitha pajisjet Samsung përmes Samsung Cloud. Kjo do të thotë se mund të merrni kokoshkat nga kuzhina pa ndaluar ose pa i humbur skenat e filmave.

There is Samsung QLED TV mounted on the wall behind a child sitting at the kitchen table. The TV is connected to the mobile phone, showing the same content on the phone on the TV.

Keni një njoftim

Njoftim

Keni rroba për të larë dhe jeni në lëvizje? Mos u shqetësoni të ngriheni për të parë statusin. Mesazhe do të dalin në cep të ekranit të televizorit kur ato të mbarojnë. Kuptoni se kur bëhen gati gjërat, prandaj mund të relaksoheni dhe të shijoni programet tuaja pa menduar për këtë.

* Pajisjet iOS dhe ato Android jo-galaxy duhet të shkarkojnë aplikacionin SmartThings.

᠎
An animated image shows a close-up of the top right corner of Samsung QLED TV shows a notification that the laundry has been completed, calendar schedule alarm and door bell alarm.

Kontroll ideal në një vend të vetëm

Paneli IoT

Kontrolloni direkt pajisjet IoT të shtëpisë suaj pa ndërprerje nga televizori juaj i ri QLED. Nga Paneli, ju mund të vendosni gjithashtu çdo pajisje të ndryshme të lidhur. Tani bëni gjithçka në një vend pa u larguar nga televizori.

*Pajisja e lidhur mund të variojë sipas shtetit.

Samsung QLED TV is shown alongside a mobile phone. TV screen displays IoT Dashboard that enable you to control connected device in smarter way, showing the status of your devices such as washer, garage door, air conditioner. And mobile phone is showing a notification that saying your washer cycle is completed.

Një aplikacion. Gjithçka e vënë në lëvizje.

Aplikacioni SmartThings

Keni disa pajisje inteligjente për të menaxhuar? Nuk ka asnjë problem. Thjesht shkarkoni aplikacionin SmartThings në celular për të kontrolluar dhe monitoruar televizorin e ri QLED dhe pajisjet e lidhura të gjitha në një ekran! Një aplikacion i vetëm është gjithçka që ju nevojitet.

Image of various mobile screens showing what is available on the SmartThings App.

* Përpara përdorimit nevojitet pranimi i Kushteve të përgjithshme të Smart Hub.
* Nevojitet sistem operativ ose aplikacion i përputhshëm.
* Dallimi automatik mes celularit dhe TV mund të variojë sipas pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk mbështesin dallimin automatik, hapni aplikacionin SmartThings në celular për të filluar konfigurimin.
* Nevojitet një llogari Samsung për të konfiguruar televizorin përmes celularit.
* Produkti aktual dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga imazhi i treguar.
* Pajisjet e përputhshme me SmartThings mund të variojnë sipas rajonit.
* Përdoruesit me modele përpara Galaxy S6 ose marka të tjera celulare duhet të shkarkojnë aplikacionin SmartThings përmes dyqanit të aplikacioneve.
* Pajisja Stream Link dhe ndërfaqja e përdorimit mund të variojnë sipas rajonit.
*Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllim ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim
* Ju lutemi referojuni faqes së produktit për secilin model.
* Për funksionet Smart, nevojiten pajisje ose telefona të përputhshëm.