Shikoni figurën, jo televizorin

Samsung’s new QLED TV is mounted on the living room wall, where light is coming through the curtain gaps. The Ambient Mode on the TV shows the current location and temperature.

Filozofia e dizajnit tonë është të mbani të fshehura ato që tërheqin vëmendjen për të parë vetëm figurën. Prandaj, hoqëm gjërat e zakonshme që na tërheqin vëmendjen më shumë, siç janë kabllot e ngatërruara dhe madje edhe ekrani i zi nuk do t’ju tërheqë më vëmendjen në shtëpi. Liri hapësire, liri kënaqësie e pastër.

᠎
one is more than enough
A video shows Samsung QLED TV mounted on the living room wall. A light is shown following the One Invisible Cable below the TV. With One Invisible Cable, the TV is perfectly blended in the space.

Një është më se e mjaftueshme

Një lidhje e padukshme

Një lidhje e padukshme është gjithçka që ju nevojitet. Tani, me të gjitha ato kabllo të ngatërruara duke përfshirë edhe kabllon e energjisë, të gjitha të përziera në një dhe larg shikimit, TV gërshetohet në mënyrë perfekte me hapësirën tuaj. Më e mira nga të gjitha, ju keni gjithashtu edhe hapësirën që ju nevojitet për të projektuar dhomën tuaj ashtu siç doni.

A video starts with close-up image of TV with several cables, and then several cables under the TV join together to display the One Invisible Cable.

Më në fund! Hapësira juaj është falas

One Connect

Tani një sërë pajisjesh mund të lidhen në një vend. Kutia One Connect mbledh të gjitha lidhjet tuaja dhe One Invisible Connection i përgjigjet komandës tuaj. Fshehni One Connect Box në anën tjetër dhe dizenjoni hapësirën tuaj si ju pëlqen.

A video that shows the cabinet opens to show the One Connect Box and then a blue light comes on.
Integrated
Signal
Receiver
Infographics for Integrated and Signal Receiver feature of One Invisible Cable.

Nuk ka më ekran të zi

Modaliteti i Ambientit

Me Modaliteti i Ambientit, në dhomën tuaj të ndenjes tani mund të keni përmbajtje zbukuruese, informacion të dobishëm dhe me fotot tuaja. Ju nuk do ta vini re TV në mur sepse gërshetohet në mënyrë të përkryer me dekorin tuaj dhe madje mund të luani pak muzikë të lehtë në sfond.

A Thumbnail Image for Samsung QLED TV’s Ambient Mode Feature Preview Video.

Si përshtatet televizori në shtëpinë tuaj

Përshtasni televizorin në hapësirën tuaj. Harmonizoni televizorin tuaj me ngjyrën, modelin dhe madje edhe pllakat tuaja të murit. Me tre veçori të ndryshme, por të lehta për t'u përdorur, televizori juaj do të përshtatet për t'u shkrirë në hapësirën tuaj pa ndërprerje.

Sfondi i përkryer

Përputhni ngjyrën e sfondit të televizorit me murin tuaj. Zgjidhni nga Mostra të ndryshme të murit dhe rregulloni tonin e ngjyrës dhe ndriçimin për të arritur përputhjen më të afërt.

* Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të llojeve të caktuara të mureve. Kjo mund të përfshijë dizajn, modele dhe/ose ngjyra unike të murit.
* Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe ofrohen për të dhënë një kuptim më të mire.

᠎
A video shows how to match TV background color with wall using wall sample option with a sequence of 4 images.
1st scene shows the one of wall color samples selected to match to wall around TV, and the background color on TV screen changed to the selected wall color in the following scene.
In the scene3 and scene 4, the background colors on TV screen changed to purple and grey according to the wall color around TV changes by selecting color sample options.

Krijoni sfondin tuaj

Alternativa e Versionit të Laboratorit 1

Kopjoni dhe ngjisni murin tuaj në ekran. Përdorni aplikacionin SmartThings për të marë një pamje të një prej tri zonave të murit rreth televizorit tuaj dhe televizori juaj do të mbushet me imazhin e sfondit që pasqyron ngjyrën dhe cilësinë e murit.

* Ky është një version i laboratorit të gjeneratës së sfondit të Ambientit. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të llojeve të caktuara të mureve. Kjo mund të përfshijë dizajn, modele dhe/ose ngjyra unike të murit.
* Ky funksion i versionit të laboratorit mund të ndryshohet ose fshihet pa paralajmërim.
* Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe ofrohen për të dhënë një kuptim më të mire.
* Duhet të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin SmartThings.

Krijoni sfondin tuaj

Alternativa e Versionit të Laboratorit 2

Fotografoni muret që rrethojnë televizorin tuaj dhe përgatituni të mbeteni të habitur. Televizori analizon imazhin dhe krijon automatikisht pllaka virtuale për të rikrijuar murin tuaj duke përdorur Teknologjinë unike të Sintezës së Teksteve.

"* Ky është një version i laboratorit të gjeneratës së sfondit të Ambientit. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të llojeve të caktuara të mureve. Kjo mund të përfshijë dizajn, modele dhe/ose ngjyra unike të murit.
* Ky funksion i versionit të laboratorit mund të ndryshohet ose fshihet pa paralajmërim.
* Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe ofrohen për të dhënë një kuptim më të mire.
* Duhet të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin SmartThings."

This image shows how to change the background image on TV screen by lab version option 2. Samsung QLED TV is mounted on grey brick wall in the home interior. And on TV screen, the virtual grey brick tiles are being generated.

Aq afër,
sa mezi duket

Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe

Me kllapën tonë të murit me dizajn të veçantë, QLED TV përputhet në mënyrë natyrale me dizajnin e dhomës së ndenjes dhe asgjë nuk ju tërheq vëmendjen nga cilësia e mahnitshme e figurës në ekran.

᠎
A video shows an image of Samsung’s new QLED TV on the wall appears first, followed by an image of its back with texts “secrets behind”.

Shpejt dhe Thjesht.
Instalimi në mur

Nuk ka qenë kurrë më e lehtë të montoni vetë TV tuaj në mur. Bashkoni. Varni. Rregulloni.

A Thumbnail Image for Samsung QLED TV’s No Gap Wall Mount installation video. QLED TV is mounted on the grey wall with modern interior.


Hyni thellë në skenë

Dizajn pa kornizë 360º

Me dizajnin e vet elegant dhe inovativ pa kornizë 360°, QLED nuk ka kufij për t’ju penguar kënaqësinë në shikim. Me një minimalizëm të spikatur në çdo kënd, sytë tuaj do të tërhiqen në përvoja jashtëzakonisht imersive kinematografike.

A scenery of a sunset beach is shown in rich colors along with Samsung QLED TV

Shihni çdo aspekt të dizajnit

Samsung new QLED TV 3D design video Thumbnail.

Projektuar me

mjeshtëri.

Më shumë zgjedhje për hapësirën tuaj

Zgjidhja One Mount e bën të lehtë varjen e TV tuaj ose ndryshimin në një mbajtëse e cila përputhet më së miri me dhomën tuaj. Ka mbajtëse të ndryshme nga të cilat mund të zgjidhni, duke përfshirë mbajtësen Gravity dhe mbajtësen Studio. (199)

᠎
The motion that shows the One Mount Solution on the back of Samsung QLED TV, emphasizing the dotted lines.

Kllapë montimi
për mur pa hapësirë boshe

Me kllapën tonë të murit me dizajn të veçantë,

QLED TV përputhet në mënyrë natyrale me
dizajnin e dhomës së ndenjes dhe asgjë nuk
ju tërheq vëmendjen nga cilësia
e mahnitshme e figurës në ekran.

Mbajtësja kullë

Dizajni modern i mbajtëses kullë bën më shumë sesa thjesht e mban TV në këmbë. Është një mënyrë krejtësisht e re për të theksuar hapësirën tuaj.

Mbajtësja Studio

Mendoni ndryshe. Vendoseni TV tuaj kudo
që të dëshironi. Studio e transformon
TV tuaj në një vepër
arti kudo që e vendosni.

Instalimi i mbajtëses së televizorit tuaj

A Thumbnail Image for Samsung QLED TV’s stand installation video. QLED TV is placed on the table with stand in modern interior.

* “One Visible Connection” i referohet një kablloje të vetme transparente optike të lidhur me One Connect Box që integron kabllot e jashtme të pajisjes, por nuk i referohet kabllos së energjisë së televizorit apo kabllove të lidhura me pajisje të tjera të tilla si altoparlanti i hollë.
* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect përmes kabllos HDMI.
* Kllapa e montimit për mur pa hapësirë boshe: Matur nga pjesa e pasme e televizorit, hapësira boshe mund të ndryshojë bazuar në llojin e instalimit dhe të murit.
* Kllapa e montimit për mur pa hapësirë boshe, mbajtëset Studio dhe Gravity shiten veç.
* Mbajtësja Studio dhe Gravity janë të pajtueshme me televizorët 55"/65" QLED.
* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllim ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim
* Ju lutemi referojuni faqes së produktit për secilin model.